Şöyle Bi Pc Topladım Nası Sizce
-
Asus Nehalem ; P6T Deluxe OC Palm Edition anakart
OCZ DDR3 1333MHz Platinum 1GB Bellek ram 6 adet
4 ÇEKİRDEK Intel Core2Quad Q9550 2.83QC 1333MHz işlemci
diamond 2GB GDDR4 bellekli ekran kartı: VFX 2000
hddye karar veremedim ama 15000 rpm ve 1 tb 2 adet olmasını düşünüyorum scsı
diğer parçalar içinse görüşlerinizi bekliyorum asus anakart için su soğutmalı sistem düşünüyorum ama parçlar ne kadar uyumlu oldu onu bilmiyorum
yardımlarınızı bekliyorum böyle pc toplanabilirmi toplanırsa yüksek verim sağlarmı ?
şindiden teşekürler....
-
Hocam iyi sallaşmışsında güzel eyw.. scsi hdd 1 tb 2 addet alıcan ;) bu arada ne amaçlı kullanıcaksın merak ettım? işlemciyi xeon yada amd opteron falan alaydın.. bu arada scsi hard dısk dedıgın aletin fiyatını araştırdınmı? eğer araştırma yapmadıysan.. bi yap
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam iyi sallaşmışsında güzel eyw.. scsi hdd 1 tb 2 addet alıcan ;) bu arada ne amaçlı kullanıcaksın merak ettım?-----------------------------
valla aradım bulamadım zaten googleda falan sizler biliyosanız diye yazdım hani şurda bulursun şu sitede var gibilerinden
bi amaçla orası bana kalsın
-
Martech bunu yazdı:
Hocam iyi sallaşmışsında güzel eyw.. scsi hdd 1 tb 2 addet alıcan ;) bu arada ne amaçlı kullanıcaksın merak ettım? işlemciyi xeon yada amd opteron falan alaydın.. bu arada scsi hard dısk dedıgın aletin fiyatını araştırdınmı? eğer araştırma yapmadıysan.. bi yap
-----------------------------hocam fiyatlarının uçuk kaçık olduğunu tahmin ediyorum ama bu pc yi toplama macım 5 yıl eskimesin gibisinden anlatabildim mi
-
limitin ne kadar?
-
http://www.alienware.com/customize/area-51-alx-desktop.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R8&SubCode=SKU-DEFAULT dostum gir yap pc ni ugrasma:)biraz gec gelir ama inan en saglamını yapıyolar.her türlü secenegin var.haydi bakalım:)
seçtigim model alienware ın masaüstülerde en üst seviye modeli sen dahada yükseltirsin;)
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------http://www.alienware.com/customize/area-51-alx-desktop.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R8&SubCode=SKU-DEFAULT dostum gir yap pc ni ugrasma:)biraz gec gelir ama inan en saglamını yapıyolar.her türlü secenegin var.haydi bakalım:)
seçtigim model alienware ın masaüstülerde en üst seviye modeli sen dahada yükseltirsin;)
-----------------------------bu nasıl bişi ya :| on bin dolar fiyat çıkardı :|
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------http://www.alienware.com/customize/area-51-alx-desktop.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R8&SubCode=SKU-DEFAULT dostum gir yap pc ni ugrasma:)biraz gec gelir ama inan en saglamını yapıyolar.her türlü secenegin var.haydi bakalım:)
-----------------------------bu nasıl bişi ya :| on bin dolar fiyat çıkardı :|
-----------------------------12 bine kadar vurdurmustum triple gtx 280 felan vardı yaptıgım alette sen düşün 1000 bit:)3gb ram ekran kartında:D
-
ıyı gzl makına ama fena ucmussun kardesım yaaa sen 5 sende 1 tb dolduramazsın ayrıca bırde yetmemıss 2 tb ıstıyorsun ne yaptın ustam yaaa araba al daha ıyı cok fazla luzumsuz bence ama sen bılırsın paraya yazk bu kadar para vermen onu eskımez yapmıyacak bunu unutma ayrıca 4 cekırdek ıle 2 cekırdek hemen hemen senın kullanacagın duzeyde aynııı bunu unutma hepsıne ragmen 2 gb ram cok dusuk olmusss eger böyle bır kasa ıstıyorsan bunu 8 ada 6 gb ram olmasıı lazım ama bence hersey cok fazzllaaaaa
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
ıyı gzl makına ama fena ucmussun kardesım yaaa sen 5 sende 1 tb dolduramazsın ayrıca bırde yetmemıss 2 tb ıstıyorsun ne yaptın ustam yaaa araba al daha ıyı cok fazla luzumsuz bence ama sen bılırsın paraya yazk bu kadar para vermen onu eskımez yapmıyacak bunu unutma ayrıca 4 cekırdek ıle 2 cekırdek hemen hemen senın kullanacagın duzeyde aynııı bunu unutma hepsıne ragmen 2 gb ram cok dusuk olmusss eger böyle bır kasa ıstıyorsan bunu 8 ada 6 gb ram olmasıı lazım ama bence hersey cok fazzllaaaaa
-----------------------------hocam anakart üzerinde 6 adet ram girişi vaar bende yazdım zaten 1 gb ddr3 6 adet ram die yani 6 gb ram var üzerinde
+ben 500gb 10 haftada dolduruyom
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------14,736 $ vurum ;)