folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Şöyle Bi Pc Topladım Nası Sizce

Şöyle Bi Pc Topladım Nası Sizce

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

Asus Nehalem ; P6T Deluxe OC Palm Edition anakart

OCZ DDR3 1333MHz Platinum 1GB Bellek ram 6 adet

4 ÇEKİRDEK Intel Core2Quad Q9550 2.83QC 1333MHz işlemci

diamond 2GB GDDR4 bellekli ekran kartı: VFX 2000

hddye karar veremedim ama 15000 rpm ve 1 tb 2 adet olmasını düşünüyorum scsı

diğer parçalar içinse görüşlerinizi bekliyorum asus anakart için su soğutmalı sistem düşünüyorum ama parçlar ne kadar uyumlu oldu onu bilmiyorum

yardımlarınızı bekliyorum böyle pc toplanabilirmi toplanırsa yüksek verim sağlarmı ?

şindiden teşekürler....

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hocam iyi sallaşmışsında güzel eyw.. scsi hdd 1 tb 2 addet alıcan ;) bu arada ne amaçlı kullanıcaksın merak ettım? işlemciyi xeon yada amd opteron falan alaydın.. bu arada scsi hard dısk dedıgın aletin fiyatını araştırdınmı? eğer araştırma yapmadıysan.. bi yap
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam iyi sallaşmışsında güzel eyw.. scsi hdd 1 tb 2 addet alıcan ;) bu arada ne amaçlı kullanıcaksın merak ettım?

valla aradım bulamadım zaten googleda falan sizler biliyosanız diye yazdım hani şurda bulursun şu sitede var gibilerinden

bi amaçla orası bana kalsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    Hocam iyi sallaşmışsında güzel eyw.. scsi hdd 1 tb 2 addet alıcan ;) bu arada ne amaçlı kullanıcaksın merak ettım? işlemciyi xeon yada amd opteron falan alaydın.. bu arada scsi hard dısk dedıgın aletin fiyatını araştırdınmı? eğer araştırma yapmadıysan.. bi yap

hocam fiyatlarının uçuk kaçık olduğunu tahmin ediyorum ama bu pc yi toplama macım 5 yıl eskimesin gibisinden anlatabildim mi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

limitin ne kadar?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

http://www.alienware.com/customize/area-51-alx-desktop.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R8&SubCode=SKU-DEFAULT        dostum gir yap pc ni ugrasma:)biraz gec gelir ama inan en saglamını yapıyolar.her türlü secenegin var.haydi bakalım:)

seçtigim model alienware ın masaüstülerde en üst seviye modeli sen dahada yükseltirsin;)

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı:

http://www.alienware.com/customize/area-51-alx-desktop.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R8&SubCode=SKU-DEFAULT        dostum gir yap pc ni ugrasma:)biraz gec gelir ama inan en saglamını yapıyolar.her türlü secenegin var.haydi bakalım:)

seçtigim model alienware ın masaüstülerde en üst seviye modeli sen dahada yükseltirsin;)

bu nasıl bişi ya :| on bin dolar fiyat çıkardı :| 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    5u13Ym4n bunu yazdı:
    deja-vu bunu yazdı:

bu nasıl bişi ya :| on bin dolar fiyat çıkardı :| 

12 bine kadar vurdurmustum triple gtx 280 felan vardı yaptıgım alette sen düşün 1000 bit:)3gb ram ekran kartında:D

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    ıyı gzl makına ama fena ucmussun kardesım yaaa sen 5 sende 1 tb dolduramazsın ayrıca bırde yetmemıss 2 tb ıstıyorsun ne yaptın ustam yaaa araba al daha ıyı cok fazla luzumsuz bence ama sen bılırsın paraya yazk bu kadar para vermen onu eskımez yapmıyacak bunu unutma ayrıca 4 cekırdek ıle 2 cekırdek hemen hemen senın kullanacagın duzeyde aynııı bunu unutma hepsıne ragmen 2 gb ram cok dusuk olmusss eger böyle bır kasa ıstıyorsan bunu 8 ada 6 gb ram olmasıı lazım ama bence hersey cok fazzllaaaaa

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:
    ıyı gzl makına ama fena ucmussun kardesım yaaa sen 5 sende 1 tb dolduramazsın ayrıca bırde yetmemıss 2 tb ıstıyorsun ne yaptın ustam yaaa araba al daha ıyı cok fazla luzumsuz bence ama sen bılırsın paraya yazk bu kadar para vermen onu eskımez yapmıyacak bunu unutma ayrıca 4 cekırdek ıle 2 cekırdek hemen hemen senın kullanacagın duzeyde aynııı bunu unutma hepsıne ragmen 2 gb ram cok dusuk olmusss eger böyle bır kasa ıstıyorsan bunu 8 ada 6 gb ram olmasıı lazım ama bence hersey cok fazzllaaaaa

hocam anakart üzerinde 6 adet ram girişi vaar bende yazdım zaten 1 gb ddr3 6 adet ram die yani 6 gb ram var üzerinde

+ben 500gb 10 haftada dolduruyom   

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:

14,736 $ vurum ;)

Toplam Hit: 1729 Toplam Mesaj: 13