Şöyle Bir Programa İhtiyacım Var
-
Merhaba arkadaşlar pc nin başından ayrıldığım anda programı çalıştıracağım ve program ekrana bir kilit koyacak hiç bir işlem yapamacak pc başına oturan şifre girmeden ama program asla arka planda çalışan uygulamaları engellemeyecek ve pc resetlendiğinde program yine çalışacak,
-
en sağlıklısı oturumu kapatmak hocam şifre koy oturumu kapat. o tarz programları kırmak çok zor değil en kötü ihtimal güvenli kipte açılır silinir. cmd den silinir.
-
Oturuma şifre koyunca uzaktan erişim sağlıyamıyorum ne yazıkki açıkcası kimse güvenli kipte filan açmaz benim pc yi,
-
Ekran koruyucu yeterli olmuyormu ?
-
win kilit diye bişey vardı bi zamanlar ama işini görürmü bilmem. bi araştır istiyorsan.
-
Sakla 2 diye bi program vardı hoca..ben kullanmıştım iyiydi ..istiyorsan sende bi dene
-
Ekran koruyucu hakiye yahu sakla 2.0 neymiş denim bi,
-
linuxta bu konuda güzel uygulamalar var. varsayılan olarak kurulu gelen ekran kilidi sayesinde ekranı otomatik veya elle kilitleyebiliyorsunuz. sizden başkası sifreyi bilmedikçe ekranı açamaz. bu arada tüm programlar arkaplanda çalışırlar. sizden habersiz biri gelirse sifreyi bilmese dahi sizin masaüstünüze not bırakabilir. "hacı az önce geldim yoktun, seninle görüsmem gerekiyor " gibi. sifrenizi girince bu mesaj iletisim kutusunda size gösterilir. başka bir uygulama bluetooth ile çalısır. bigisayardan mesela iki metre uzaklaşınca pc ekranı kilitler. bilgisayara yaklaştıgınızda ekran görünür hale gelir. cep telefonunun bluetooth sinyali uzaklaşınca pc ekranı kullanıcılara kapatıyor yani. windows biraz daha katı bence. kullanıcı dostu değil bu konuda. varsayılan olarak ekran kilidi vs. olsa fena olmaz. ekran koruyucu kilidi var ama bi defa başıma geldi şifreyi kabul etmemişti format atmak zorunda kalmıştım
-
aman sakla2 den uzak dur. şifreni bir iki kere yanlış girdimi sapıtmaya başlıyor.
-
bahsettiğin olayı windows 7 deki kilitleme ile tamamen yapıyorum , kilitli bıraktığım sürede download varsa devam etmiş, oyun varsa yerinde kalmış oluyor..
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Oturuma şifre koyunca uzaktan erişim sağlıyamıyorum ne yazıkki açıkcası kimse güvenli kipte filan açmaz benim pc yi,
-----------------------Hocam benim kullandığım bi program var Oturum kilitli olduğu halde ben bilgisayarıma uzakmasaüstüne ulaşabiliyorum..
www.logmein.com burdan siteye üye ol ve programı indir... programı pc kurarken; oturumda şifre yoksa şifre giriyorsun varsa saten sormuyor...
sonra siteye giriş yaptıgında ordaki profilinde senin bilgisayarın karşına cıkıyor gitiş yaparken kullanıcı adı (oturumun adı) ve parola soruyor... sonra da giriş yapıyon...
İşini görürmü bilmiyorum ama bi dene istersen hocam...