Sözlü Notu Yazılı Ortalamalarından Düşük Verilebilir Mi ?
-
Diyelim ki yazılı ortalamalarımız 60 hoca bir ibnelik yapıp sözlü notlarını yazılı ortalamalarından düşük verebilir mi?
-
Werebilir tabi.
-
Bilgisayar dersinde sözlüye kaldırıp tüm soruları bilmeme rağmen 55 sözlü notu veren sınav notum 56-81 olmasına rağmen:(.Ve halada bana gıcıklığından 4 düşen pc dersimi 3 yapmaya çalışan şerefsizin ALLAHI gibi öğretmenler olduğu sürece verirler
-
doktordanger cok dertlisin anlasilan :)
-
a.qq hocalar sikine göre gidiyorLarr tipine bakcak gözüne girdin geçirecek , girmedin sikimi geçirir, a.qq ben bu sözlü yüzünden hep bütünleme sınavına kalıyodumm,ama şuan rahatım okul mavişş , bi an önce bitirin :)
-
Yapabiliyosanız yalakalık yapın..Çoğu yalaka öğrenciyi pek sever :|
-
Bizim bir edebiyatcı var.. Tam bir orospu çocuğu..Gözlerimle gördüm yazılı kağındaki isme bakıyor, kafasına göre + - +- yapıyor ya.. Bu kadar mı orospu olur bi karı .*
-
normalde bi yönetmeliğe göre mi ne veremio ama kim sikler yönetmeliği..
anca dava falan açman lazım..
-
Sözlüyü yazılılardan düşük verince pc deki not programı kabul etmiyormuş diye bi şehir efsanesi dolanıyoda işin aslını öğreneyim dedim.
-
verebilir tabe..... neden veremesin sözlü notu hocanın vicdanına kalmıs bir durum :D bende zamanında cok dusuk notlar aldım :D hehehe gecmis olsun :D
-
Bildigim kadarıyla Sözlü Notları yazılı notlarından düşük verilemez.. Mantıkende öyle olması gerekli ;) Kişi yazılı sınavda yapabileceği dereceyi ispatlamış zaten öğretmen kanaat olarak bundan düşüğünü veremez.. Hakkınızı savunun yedirmeyin arkadaşlar ;) Sesiniz çıkmadıgı sürece bu böyle gider .. Bende lisedeyken aynı şeyi yaşadım ama dilekçemi hazırlayınca Öğretmen hanım aynen yan çizdi ;) Çünki bilio yanlış bi uygulama yaptıgını ;)
Toplam Hit: 5372 Toplam Mesaj: 29