Sozluk Script
-
merhaba arkadaşlar bu ..si sözlük tarzı script arıyorum amaç bi yandan bişiler öğrenebilmek paylaşılan scriptlerin çoğu bozuk yada hatalı..
merak ettiğim bu tür sitelerin yabancı versiyonları varmıdır varsa hangi sitelerdir..
vikimedia ya baktım çok sağlam kasmışlar başlangıç için zor :D
elinde sağlam script bulunan deneyen varmıdır?
-
http://www.scriptcopy.com/wikipedia-clone-script/
wiki script diye arat -
serdar bunlar vikimedia nın türevleri değildir dimi..çünkü herifler felaket kasmışlar cidden işin içinden çıkamam amacım scripti kurup aha yaptımdan ziyade öğrenmek çnkü kod incelemek
-
wikipedia benzerleri dediğin gibi sen diğer sözlük scriptlerinin benzerni bulana kadar şimdilik bunu incelersin o zaman
-
eyvallah kardeşim teşekkür ederim indir indir bakarız ne var ne yok :D
gel ankaraya birlikte uğraşalım :D
-
önümüzde ki sene değilde bir dahaki seneye kısmetse yine orada olurumda bu seferde sen orada olmassın :)
-
olurum olurum bu okul bitmez..
ya arkadaşlar bu türkiyedeki sözlüklerin yabancı versiyonu yokmu
-
hocam sözlükte pek zor bi taraf yokki ?
getten gelen veriyi db de aratıcaksın o kadar ... bide input panel koy bi tek sen ekle ilk başta sonra ufak ufak geliştirirsin ... üyelik koyarsın cart koyarsın curt koyarsın vs vs ... hatta domain güzel olursa bende içerik konusunda yardım ederim ... çokaradık.com boştaysa al gelirim :D
-
valla serdar clona falan gerek yok dostm:P Wikimedia zaten dağıtıyor. Zamanında bende kurdum güzel bi script . Serverin sağlam PHP si olması lazım PHP5+ akıl almayan apiler falan :P kullan derim. Google da wikimedia diye arat sitesi çıkar sana kurulumu vs hepsinin anlatımı yapılır, sonra indirirsin. hadi kolay gelsin
-
indirdim wiki yi abi bole bir içerik yok ya öğrenebilmek için çok karışık daha basit birşeyler arıyorum
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sözlükte pek zor bi taraf yokki ?
getten gelen veriyi db de aratıcaksın o kadar ... bide input panel koy bi tek sen ekle ilk başta sonra ufak ufak geliştirirsin ... üyelik koyarsın cart koyarsın curt koyarsın vs vs ... hatta domain güzel olursa bende içerik konusunda yardım ederim ... çokaradık.com boştaysa al gelirim :D
-----------------------------zamanla gelişir güzel fikir bencede ama en azından kurulu birşeyler olsada hazır tasarımdan devam etsem :S