Spam Mail Nasil Atilir?
-
evet muritler, elimde bi kisi listesi(sadece bi oyun oynayan/oynamis kisilerden olusan) var. hepsine spam mail atip reklam tarzi bisey yapmaliyim :D nasil olcak hele annatin biraz :| neler gerekli? nasil yapilir?
-
up..
-
isteginin ciddi suç oldugunu belirtmek isterim .Ama illaki yapıcaksanda php dosyaları var mesela mail atan ama junk klasorlerine düşüyor yani gelen kutusuna düşmüyor.google da toplu mail programı yada spam yapan php dosyaları falan gibi birşey aratırsan güzel şeyler çıkar karşına ama genede az bi liste varsa aç bir mail adresi :) at tek tek garanti gelen kutuya düşer
-
mail sender diye bi program vardı. ama sadece adını biliyorum nasıl kullanıldıgı hakkında bi fikrim yok. + olarak spam yapmak yasal olarak suctur.spam mail dagıtmak icin herhangi bir hostunu kullanırsan firma hostunu kapatma hakkına sahip.
-
gmail hesabı al at :D
-
http://members.lycos.co.uk/yusufum/metlak.php
bak burada bir örnek var.
tek bir dosyadan oluşyor. spam / junk maile mi düşer bilemem. bu script i nette bulabilirsin. ama tutupda bütün listeyi tek seferde gondermeye calsirsan bir boka yaramaz. 500 - 1000 adet olarak gonderirsen çalışır. -
www.tahribat.com/download/spammaster.exe
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------www.tahribat.com/download/spammaster.exe
-----------------------------holy kodlamış :|
hiç haberim yoktu bu programından :|
-
kodlanan programları buraya koysak, denemeniz yıllar alır :)
Özel argelerden bunlar...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------kodlanan programları buraya koysak, denemeniz yıllar alır :)
Özel argelerden bunlar...
-----------------------------neden yillar alsin haci. Mis gibi sipem programi :) Bunun bir benzerini gormustum mailxsender diye
-
dur benim sitede bi program vardı spammı bilmem bi du
Toplam Hit: 16015 Toplam Mesaj: 13