Spartacus 15 19 Eylül Başlıyor
-

Sonundaa 2.Sezon 15 19 eylulde başlıyor varmı takip edebileceğim kaliteli siteler
-
aman tanrııııım sonunda! ama dizi de haftada bir takip edilmezki yav heyecandan çıldırtıyor 2-3 ay seyretmesemmi acaba biriktirip seyrederim :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
aman tanrııııım sonunda! ama dizi de haftada bir takip edilmezki yav heyecandan çıldırtıyor 2-3 ay seyretmesemmi acaba biriktirip seyrederim :D
-----------------------------Hocam Haftadan haftaya zor olcak :S:S
-
-
hocam spartacus kanser olmustu ocakda baslayacakdi oda 6 bolummu ve ilk sezon ile iligili okumustum sen nerden duydun bunu :D
-
pHobEtor bunu yazdı:
hocam spartacus kanser olmustu ocakda baslayacakdi oda 6 bolummu ve ilk sezon ile iligili okumustum sen nerden duydun bunu :D
-----------------------------sağlam kaynak hocam http://www.ntvmsnbc.com/ reklamı sağ altta
-
E2'de De Başlıyormuş. Öle Diyordu. Orasını Burasını Kesip Yayınlayacaklar Sanırım ...
-
dizimnette.com dvix olarak yayınlıyor. Bölüm nete düştüğü anda orjinal, altyazı çıkıncada altyazıyla ekleniyor. Kaliteli diyebilirim.
-
bu diziyi izlemeyen buşuna yaşamasın:) bu kızıl saçlı karıyada ayrıca bi hastayım merakla bekliyoruz yeni bölümlerini
-
hocam o başlıcak dedikleri cnbc-e de birinci sezon var onun reklamını yapıyolar. ikinci sezonla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı benim bildiğim kadarıyla..
-
Profesor bunu yazdı:
bu diziyi izlemeyen buşuna yaşamasın:) bu kızıl saçlı karıyada ayrıca bi hastayım merakla bekliyoruz yeni bölümlerini
-----------------------------O Kızıl Hatun Zeyna. Hani Vardı Ya Daş Gibi Bir Savaşçı Karı :)

Spartacus: Blood And Sand