Sponsor Hostmu Arıyorsunuz ?
-
İyi günler
Sitenizde varda host arıyorsanız
Site Domain :
Günlük Hit :
Blgilerini yazarak PM atınız.
Yeni site açmak için host arıyorsanız.
Domain :
Site içeriği :
Beklenen hit hakkında bilgi :
Ek açıklama varsa :
Bu şekilde PM atarsanız sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.
Saygılar.Not 1 : Açıkcası hitli siteler lazım bana ancak yine beklenen hit şeklinde filan açıklama yaparak PM atarsanız yardımcı olmaya çalışacagım.
Not 2 : Site içeriği normal sorunsuz ve hiti yuksek ise footer bolumune tek kelimelik bir link koymanızı istiyeceğim. Yeni site için dusunenler lutfen hit acıklamasıda yazsın.
Site içeriği adult ise ve hit var ise bir banner yayınlamanızı istiyeceğim.
Not 3 : Bu acıklamalar eklemessem oyle bos durmasın dıye host alacaklar olur dıye ekleyim dedim daha sonradan.
-
kimse am uzantılı bir domain almadı halen :| reklam olayı iyyiydi yahu :|
-
Not 1 : Açıkcası hitli siteler lazım bana ancak yine beklenen hit şeklinde filan açıklama yaparak PM atarsanız yardımcı olmaya çalışacagım.
Not 2 : Site içeriği normal sorunsuz ve hiti yuksek ise footer bolumune tek kelimelik bir link koymanızı istiyeceğim. Yeni site için dusunenler lutfen hit acıklamasıda yazsın.
Site içeriği adult ise ve hit var ise bir banner yayınlamanızı istiyeceğim.
Not 3 : Bu acıklamalar eklemessem oyle bos durmasın dıye host alacaklar olur dıye ekleyim dedim daha sonradan.
-
Görmeyenler vardır belki diyerek.
Up 1
-
aylık 41 k hit trafik bılmıyorum ama alan 250 mb cıvarlarında
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
aylık 41 k hit trafik bılmıyorum ama alan 250 mb cıvarlarında
-----------------------------Pm ile domaini at içeriği at hocam ona göre verim bilgileri verim.
-
Vay arkadaş link karsılıgı bedeava host veriyoruz onuda alan yok :).
UP 2
Verdiğim host karsılıgında link istemem ayıp degıl sanırım bu son uptu almak ıstıyenler PM atsın.
-
kadirozdemir bunu yazdı:
UP 2
Verdiğim host karsılıgında link istemem ayıp degıl sanırım bu son uptu almak ıstıyenler PM atsın.
-----------------------------up diyelim :)
gayet normal hocam, host verip link istiyorsun :)
-
Conquer bunu yazdı:
kadirozdemir bunu yazdı:
UP 2
-----------------------------up diyelim :)
gayet normal hocam, host verip link istiyorsun :)
-----------------------------Beleş host karşığında zamanında biri benden link istese alırdım :).
-
HeadBanger bunu yazdı:
kimse am uzantılı bir domain almadı halen :| reklam olayı iyyiydi yahu :|
-----------------------------http://www.isimtescil.net/domain/am.aspx bedava aramıyosan tabi :D
-
bana windows host lazım sadece demoları çalıştırmak için olsa iyi olur verebilirseniz tabi