Spor Programı Hakkında
-
kilo vermek ıstıyorsan koşacaksın hacım gunluk 40dk tepmolu olarak agırlık felan calısırsan daha cok kılo alırsın
-
beyler konudan ayrı olarak ben 1.90 boyunda 70 kilo civarında cılız bi delikanlıyım. boyum uzun olunca zayıf olmam çirkin bi görüntü oluşturuyor :)
kilo almaya calıstığımda bi ara 75 kilo oldum hepsi göbekte birikti kollar bacaklar aynı kaldı. ben kollarımın omzumun ve bacaklarımın kalınlaşmasını istiyorum. spora başlasam 1 gram yağ yok nası edecem bilmiyorum
-
hocam şöyleibir meselede var. salon hocan sırf salona devam etmen için gelme süreni arttırmak ve cebine para koymak içün, programını biraz hafifletmişte olabilir dikkat et
-
seadog bunu yazdı
Şu an 98 kiloyum, ocak ayına kadar 85'e yaklaşmayı hedefliyorum. Bu programla mümkün mü ? Yememe de dikkat ediyorum sadece spor değil yani.
bu programla bana gore ımkansız sen 2 ayda 13 kılodan bahsedıyorsun bu kolay degıl ya hıc yememen ac kalman lazım bol bol da uzun koşu yapman lazım
-
Hocam ben benzer bir programla 1 ayda 6 kilo aldım.
-
ReeX bunu yazdı
Birşey sormak istiyorum bilgili arkadaşlara
Ben fazla şinav çekemiyorum 5-10 tane zorlarsam çekebiliyorum fazla kilolu değilim ve uzun süre düzenli şinav çeksemde yine aynı şöyle 30-40 tane çekebildiğimi hatırlamıyorum bana ne tavsiye ediyorsunuz ?
hacı ilk gun kendını bı dene kactane cekıceksın sonra hergun onu 2-3 tane artırmaya calıs zamanla cogalır . bellıkı kolların gucsuz dambılla calısma ımkanın varsa kollarını ver omuzlarını guclendır ondan sonra bı sorun kalmaz
-
Hakkinen bunu yazdı
beyler konudan ayrı olarak ben 1.90 boyunda 70 kilo civarında cılız bi delikanlıyım. boyum uzun olunca zayıf olmam çirkin bi görüntü oluşturuyor :)
kilo almaya calıstığımda bi ara 75 kilo oldum hepsi göbekte birikti kollar bacaklar aynı kaldı. ben kollarımın omzumun ve bacaklarımın kalınlaşmasını istiyorum. spora başlasam 1 gram yağ yok nası edecem bilmiyorum
1 gram yağ olmaması daha iyi işte. Kaslar daha erken belirginleşmeye başlar. Yüksek proteinli bir diyet hazırla kendine, netten araştır ya da bir diyetisyene danış. Günde 150-200 gram protein alman lazım. Normal beslenmenin üzerine (burası önemli) takviye protein tozu da alabilirsin. Ağırlık çalışacaksın. 5-6 aya 85 olursun zannımca.
krypt tarafından 24/Eki/12 14:34 tarihinde düzenlenmiştir -
ReeX bunu yazdıdhmm bunu yazdıReeX bunu yazdı
Birşey sormak istiyorum bilgili arkadaşlara
Ben fazla şinav çekemiyorum 5-10 tane zorlarsam çekebiliyorum fazla kilolu değilim ve uzun süre düzenli şinav çeksemde yine aynı şöyle 30-40 tane çekebildiğimi hatırlamıyorum bana ne tavsiye ediyorsunuz ?
Once kollarini kuvvetlendir. Vucud agirligiin 30%-40% ini kaldirabilsinler.
Birde peck-deck te kilolari yukselt. Ve gogus calisirken de agirliginin 50% sin kaldir
2 ay sonra tekrar dene :)
Teşekkürlerde birşey anlamadım evde çalışıyorum ben dumbell var sadece başka spor aleti yok
Hacim iki tanede agirlik al.
Kollarin gelissin
Hergunde snav cek. haftada 2 arttir. Yemene dikkat et boylede snavlarin artabilir.
-
Ben başka bir konudan bahsedicem.
Bu isimleri böyle türkçe olarak yazma.
İngilizcelerini öğren,olabildiğince kaslarının adını öğren.
Uzun vadeli bir spor seçiyorsun,benden sana en büyük tavsiye bu olsun. -
dhmm bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Biliyorum hocam. İşte haftada 5 gün fazla bence. Bir gün çalışıp, bir gün dinlenmeyi tercih ederim.
Onemli olan ayni kac gruplarini ayni gunde calistirmamak. 20-30% yogun olacak olan kaslarini iyi calistiramazsin.
Demek istedigim. Gogus + sirt calismissan kol da calismaya kalkarsan veya omus ztn gogus calisirken yorulmus olan kollar istenilen seviyede calismaz.
1 gun gogus + sirt
2. vucudun alt kismi + omuzlar
3. kollar ( degisik antrenmanlar )
4. kilo vermek istiyorsan ( 4 gun sadece kosu ve ilk 3 gun yaptiklarinin hepsini hafifi kilolarla bir kez yapmak )
5 1 gunun ayni
6 2 gunun ayni
Sadece ayrı kas gruplarını çalıştırmak yeterli değil abi. Mesela bir gün omuz çalışırsam, ertesi gün göğüs antremanım verimsiz geçiyor, kasları dinlendirmem gerekli.