Spor Programı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kilo vermek ıstıyorsan koşacaksın hacım gunluk 40dk tepmolu olarak agırlık felan calısırsan daha cok kılo alırsın

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

beyler konudan ayrı olarak ben 1.90 boyunda 70 kilo civarında cılız bi delikanlıyım. boyum uzun olunca zayıf olmam çirkin bi görüntü oluşturuyor :)

kilo almaya calıstığımda bi ara 75 kilo oldum hepsi göbekte birikti kollar bacaklar aynı kaldı. ben kollarımın omzumun ve bacaklarımın kalınlaşmasını istiyorum. spora başlasam 1 gram yağ yok nası edecem bilmiyorum

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hocam şöyleibir meselede var. salon hocan sırf salona devam etmen için gelme süreni arttırmak ve cebine para koymak içün, programını biraz hafifletmişte olabilir dikkat et

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    seadog bunu yazdı

Şu an 98 kiloyum, ocak ayına kadar 85'e yaklaşmayı hedefliyorum. Bu programla mümkün mü ? Yememe de dikkat ediyorum sadece spor değil yani.

bu programla bana gore ımkansız sen 2 ayda 13 kılodan bahsedıyorsun bu kolay degıl ya hıc yememen ac kalman lazım bol bol da uzun koşu yapman lazım 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocam ben benzer bir programla 1 ayda 6 kilo aldım.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ReeX bunu yazdı

Birşey sormak istiyorum bilgili arkadaşlara 

Ben fazla şinav çekemiyorum 5-10 tane zorlarsam çekebiliyorum fazla kilolu değilim ve uzun süre düzenli şinav çeksemde yine aynı şöyle 30-40 tane çekebildiğimi hatırlamıyorum bana ne tavsiye ediyorsunuz ?

hacı ilk gun kendını bı dene kactane cekıceksın sonra hergun onu 2-3 tane artırmaya calıs zamanla cogalır . bellıkı kolların gucsuz dambılla calısma ımkanın varsa kollarını ver omuzlarını guclendır ondan sonra bı sorun kalmaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

beyler konudan ayrı olarak ben 1.90 boyunda 70 kilo civarında cılız bi delikanlıyım. boyum uzun olunca zayıf olmam çirkin bi görüntü oluşturuyor :)

kilo almaya calıstığımda bi ara 75 kilo oldum hepsi göbekte birikti kollar bacaklar aynı kaldı. ben kollarımın omzumun ve bacaklarımın kalınlaşmasını istiyorum. spora başlasam 1 gram yağ yok nası edecem bilmiyorum

1 gram yağ olmaması daha iyi işte. Kaslar daha erken belirginleşmeye başlar. Yüksek proteinli bir diyet hazırla kendine, netten araştır ya da bir diyetisyene danış. Günde 150-200 gram protein alman lazım. Normal beslenmenin üzerine (burası önemli) takviye protein tozu da alabilirsin. Ağırlık çalışacaksın. 5-6 aya 85 olursun zannımca.

krypt tarafından 24/Eki/12 14:34 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    ReeX bunu yazdı

Birşey sormak istiyorum bilgili arkadaşlara 

Ben fazla şinav çekemiyorum 5-10 tane zorlarsam çekebiliyorum fazla kilolu değilim ve uzun süre düzenli şinav çeksemde yine aynı şöyle 30-40 tane çekebildiğimi hatırlamıyorum bana ne tavsiye ediyorsunuz ?

Once kollarini kuvvetlendir. Vucud agirligiin 30%-40% ini kaldirabilsinler.

Birde peck-deck te kilolari yukselt. Ve gogus calisirken de agirliginin 50% sin kaldir

2 ay sonra tekrar dene :)

Teşekkürlerde birşey anlamadım evde çalışıyorum ben dumbell var sadece başka spor aleti yok

Hacim iki tanede agirlik al.

Kollarin gelissin

Hergunde snav cek. haftada 2 arttir. Yemene dikkat et boylede snavlarin artabilir.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Ben başka bir konudan bahsedicem.
    Bu isimleri böyle türkçe olarak yazma.
    İngilizcelerini öğren,olabildiğince kaslarının adını öğren.
    Uzun vadeli bir spor seçiyorsun,benden sana en büyük tavsiye bu olsun.

The Beginning and The End.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Biliyorum hocam. İşte haftada 5 gün fazla bence. Bir gün çalışıp, bir gün dinlenmeyi tercih ederim. 

Onemli olan ayni kac gruplarini ayni gunde calistirmamak. 20-30% yogun olacak olan kaslarini iyi calistiramazsin.

Demek istedigim. Gogus + sirt calismissan kol da calismaya kalkarsan veya omus ztn gogus calisirken yorulmus olan kollar istenilen seviyede calismaz.

1 gun gogus + sirt

2. vucudun alt kismi + omuzlar

3. kollar ( degisik antrenmanlar )

4. kilo vermek istiyorsan ( 4 gun sadece kosu ve ilk 3 gun yaptiklarinin hepsini hafifi kilolarla bir kez yapmak )

5 1 gunun ayni

6 2 gunun ayni

Sadece ayrı kas gruplarını çalıştırmak yeterli değil abi. Mesela bir gün omuz çalışırsam, ertesi gün göğüs antremanım verimsiz geçiyor, kasları dinlendirmem gerekli. 

while (1<2)
Toplam Hit: 2214 Toplam Mesaj: 22