Spor Salonu Açıyorum Yardım Lazım.
-
Evet arkadaşlar eylülde hizmetinize girecek salonum. Adı Gym Haus olacak.
Sizden istediğim bir websitesi açacağız onun için logoyu vs. hazırlayacak arkadaşlar siteyi kodlayacak webmasterlar arıyoruz. Parada anlaşabilirsek iyi olur.
Birde domain hostu nereden alayim öneriler lütfen.
Biz logoyu şöyle düşündük;
Eğer alternatif fikirleriniz varsa lütfen gönderin bana.Bu logo kartlara tabelaya basılacak.
-
hayırlı olsun hocam hangi şehir
-
hayırlı olsun hocam
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
hayırlı olsun hocam hangi şehir
-----------------------------Adana dostum.
-
edit büdüt: Adana imiş.
-
Carbure bunu yazdı:
edit büdüt: Adana imiş.
-----------------------------Niye ne yazdın ki görmedim ben? :D
-
up
-
EDİT : Orda ufak Brush'lar var,onları kaldırırsan bence daha çok bir logoya benzeyecektir bence bu arada hayırlı uğurlu olsun hayırlı kazançlar. :)
-
Maddox bunu yazdı:
EDİT : Orda ufak Brush'lar var,onları kaldırırsan bence daha çok bir logoya benzeyecektir bence bu arada hayırlı uğurlu olsun hayırlı kazançlar. :)
-----------------------------Brush nedir? Fırça onu biliyorumda :D
-
Eredanne bunu yazdı:
Maddox bunu yazdı:
-----------------------------Brush yani,fırça doğru söyledin fakat orda anlamsız durmuş tam ortaya kadının brush'unu yani çizimi eklersen daha hoş durur :)
-
Maddox bunu yazdı:
Eredanne bunu yazdı:
Maddox bunu yazdı:
-----------------------------Brush yani,fırça doğru söyledin fakat orda anlamsız durmuş tam ortaya kadının brush'unu yani çizimi eklersen daha hoş durur :)
-----------------------------Logoyu ben yapmadım ki :) Sen anlıyorsun sanırım bi el atabilirmisin?