folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor'a Baslamak, Oncesi Ve Sonrasi

Spor'a Baslamak, Oncesi Ve Sonrasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

ne sigaran var

ne alkolün var

ne uyuşturucun var

ne kumarın var

ne de düzensiz bir hayatın var

keko rahat ol tavsiye edilecek bir salona yazıl onlar seni yönlendirirler zaten

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

mastirbasyon amacli kendimi gelistirmek istedim. 

burada ne demek sitedin ?daha iyi 31 çekmek için sporamı başladın 

Zevk almak için spora başladım demek istiyor galiba.

masterbasyon kendini tadmin etmek demek biliyorsun. kendini iyi hissetmek icin yapilan seyede masterbasyon denir. yapmak zorunda degilsin ama yaparsan hosuna gider gibi. turkcem cok iyi degil ama oyle biliyorum yani.

buna mi takildin aga bu arada bunca seyden bahsettim ? 

Dostum çok yanlışın var. Aman insan içinde kullanma.

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=mast%C3%BCrbasyon&uid=34897&guid=TDK.GTS.51c24252858ee8.72039390

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

cennet civarı bilmiyorum da halkalı arena park arkasında kültür merkezinin altındaki salona gidiyorum, her şeyden önce kendini iyi hissettiriyor haftada 2 kez gidersem bişi olmaz deme ona göre bi şekil alır vücüt 

önce kendini tanı, yağ oranını bil, ona göre program ve diyet yazarlar, yağlıysan kardiosu bol kasları eritmeyecek kadar bi ağırlık antremanı,  yok ölçülüysen orta karar kardio ağırlığa önem verir, bi süre sonra kasları parçalarken yağlar da gider, yok inceciksen bol yemekli bol proteinli bi diyet üstüne de ağırlık yazarlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    KrypT bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

masterbasyon kendini tadmin etmek demek biliyorsun. kendini iyi hissetmek icin yapilan seyede masterbasyon denir. yapmak zorunda degilsin ama yaparsan hosuna gider gibi. turkcem cok iyi degil ama oyle biliyorum yani.

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=mast%C3%BCrbasyon&uid=34897&guid=TDK.GTS.51c24252858ee8.72039390

http://www.seslisozluk.net/?word=masturbation&lang=tr-en

TDK da sadece fiil anlamini koymuslar. farkli anlamlarida mevcut. ne beklersinki turk insanindan..

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

hafiften vücudu ısıtarak başla.

eğer sırf "mastırbasyon" amaçlı yapacaksan güç antremanı yapmanı öneririm.

fiziksel görünüşün toparlanır, vücudun şişmez; ama güçlendiğini hissettikçe iyi bir "mastırbasyon" yapmış olursun :)

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

cennette öncü spor kulübü var. beni vaktinde iyi yönlendirmişlerdi. tavsiye ederim

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

http://www.seslisozluk.net/?word=masturbation&lang=tr-en

TDK da sadece fiil anlamini koymuslar. farkli anlamlarida mevcut. ne beklersinki turk insanindan..

Kendi kendine tatmin olmak isim mi, yoksa zarf mı? :D

"TDK yalan, seslisözlük doğru mu?" "Kendi kendini tatmin etmekteki tatmin cinsel anlamda tatmin değil midir?" gibi sorulara yanıt aramak yerine seni bu cümleyi insan içinde kullanmaya davet ediyorum.

Dostum bu arada, ister kondisyon olsun isten vücut geliştirme olsun spor yapacaksan en önemli şey "diyet". Düzgün beslenme alışkanlıkları edinmeden düşündüğün gibi sonuçlar elde edebileceğini sanmıyorum. Spor salonlarındaki adamların çoğunun diyetten bir sik anlamadığını hepimiz biliyoruz. Kendine egzersiz+diyet+dinlenme başlıklarının üçünde de bilgili bir hoca bul. Daya tavuğu, ye pilavı ile olmuyor malesef diyet. Ama sana başlangıç olarak söyleyeyim; meyve suyu da dahil kola, fanta gibi içecekler, her türlü cips, püskevit vb. abur cubur sigaradan daha zararlıdır vücut geliştirmek için.

Sıska mısın, kilolu musun? Vücut tipin nedir? Ektomorf, endomorf, mezomorf? Tam olarak amacın nedir vs. önemli bilgiler.

krypt tarafından 20/Haz/13 13:00 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    KrypT bunu yazdı

Sıska mısın, kilolu musun? Vücut tipin nedir? Ektomorf, endomorf, mezomorf? Tam olarak amacın nedir vs. önemli bilgiler.

soyle soylim hocam ben 96 kiloyum gobekliyim. buyun gun oturuyorum desem yalan olur. bir resim atayim hatta.

https://www.dropbox.com/sh/m9i0bzmdvnhk5zb/ohLcbzYdIB

diyet onemli tabiki. oncu spor kursu dediginiz yer kungfu karete filan gibi seyler ile ilgileniyor diye biliyorum ama bugun bir ugrarim.

Tshirtte 'YOROCA' yazan benim :) kendi sirketimin reklamini yapacagim tabiki 

rakkoc tarafından 20/Haz/13 13:51 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

soyle soylim hocam ben 96 kiloyum gobekliyim. buyun gun oturuyorum desem yalan olur. bir resim atayim hatta.

https://www.dropbox.com/sh/m9i0bzmdvnhk5zb/ohLcbzYdIB

diyet onemli tabiki. oncu spor kursu dediginiz yer kungfu karete filan gibi seyler ile ilgileniyor diye biliyorum ama bugun bir ugrarim.

Tshirtte 'YOROCA' yazan benim :) kendi sirketimin reklamini yapacagim tabiki 

Anladığım kadarıyla endo-mezomorf yada mezomorfsun. Yanı uzman değilim ama öyle geldi bana :)

Yani vgye en yatkın vücut. 

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Oncu spor merkezine gittim bugun.

3aylik body programi 200 lira idi, 180 e birakiyor.

Beraberinde haftanin 3 gunu kickbox 150 lira. 

50 lirada kickbox kiyafetleri tutuyor.

Sizce havuzlu bir yermi yoksa bu tarz bir dovus sporu ile olan bir yer mi secmem daha iyi olur ??

Toplam Hit: 3780 Toplam Mesaj: 38