Spor'a Baslamak, Oncesi Ve Sonrasi
-
ne sigaran var
ne alkolün var
ne uyuşturucun var
ne kumarın var
ne de düzensiz bir hayatın var
keko rahat ol tavsiye edilecek bir salona yazıl onlar seni yönlendirirler zaten
-
rakkoc bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıWine bunu yazdı
mastirbasyon amacli kendimi gelistirmek istedim.
burada ne demek sitedin ?daha iyi 31 çekmek için sporamı başladın
Zevk almak için spora başladım demek istiyor galiba.
masterbasyon kendini tadmin etmek demek biliyorsun. kendini iyi hissetmek icin yapilan seyede masterbasyon denir. yapmak zorunda degilsin ama yaparsan hosuna gider gibi. turkcem cok iyi degil ama oyle biliyorum yani.
buna mi takildin aga bu arada bunca seyden bahsettim ?
Dostum çok yanlışın var. Aman insan içinde kullanma.
-
cennet civarı bilmiyorum da halkalı arena park arkasında kültür merkezinin altındaki salona gidiyorum, her şeyden önce kendini iyi hissettiriyor haftada 2 kez gidersem bişi olmaz deme ona göre bi şekil alır vücüt
önce kendini tanı, yağ oranını bil, ona göre program ve diyet yazarlar, yağlıysan kardiosu bol kasları eritmeyecek kadar bi ağırlık antremanı, yok ölçülüysen orta karar kardio ağırlığa önem verir, bi süre sonra kasları parçalarken yağlar da gider, yok inceciksen bol yemekli bol proteinli bi diyet üstüne de ağırlık yazarlar.
-
KrypT bunu yazdırakkoc bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıWine bunu yazdı
masterbasyon kendini tadmin etmek demek biliyorsun. kendini iyi hissetmek icin yapilan seyede masterbasyon denir. yapmak zorunda degilsin ama yaparsan hosuna gider gibi. turkcem cok iyi degil ama oyle biliyorum yani.
http://www.seslisozluk.net/?word=masturbation&lang=tr-en
TDK da sadece fiil anlamini koymuslar. farkli anlamlarida mevcut. ne beklersinki turk insanindan..
-
hafiften vücudu ısıtarak başla.
eğer sırf "mastırbasyon" amaçlı yapacaksan güç antremanı yapmanı öneririm.
fiziksel görünüşün toparlanır, vücudun şişmez; ama güçlendiğini hissettikçe iyi bir "mastırbasyon" yapmış olursun :)
-
cennette öncü spor kulübü var. beni vaktinde iyi yönlendirmişlerdi. tavsiye ederim
-
rakkoc bunu yazdıKrypT bunu yazdırakkoc bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıWine bunu yazdı
http://www.seslisozluk.net/?word=masturbation&lang=tr-en
TDK da sadece fiil anlamini koymuslar. farkli anlamlarida mevcut. ne beklersinki turk insanindan..
Kendi kendine tatmin olmak isim mi, yoksa zarf mı? :D
"TDK yalan, seslisözlük doğru mu?" "Kendi kendini tatmin etmekteki tatmin cinsel anlamda tatmin değil midir?" gibi sorulara yanıt aramak yerine seni bu cümleyi insan içinde kullanmaya davet ediyorum.
Dostum bu arada, ister kondisyon olsun isten vücut geliştirme olsun spor yapacaksan en önemli şey "diyet". Düzgün beslenme alışkanlıkları edinmeden düşündüğün gibi sonuçlar elde edebileceğini sanmıyorum. Spor salonlarındaki adamların çoğunun diyetten bir sik anlamadığını hepimiz biliyoruz. Kendine egzersiz+diyet+dinlenme başlıklarının üçünde de bilgili bir hoca bul. Daya tavuğu, ye pilavı ile olmuyor malesef diyet. Ama sana başlangıç olarak söyleyeyim; meyve suyu da dahil kola, fanta gibi içecekler, her türlü cips, püskevit vb. abur cubur sigaradan daha zararlıdır vücut geliştirmek için.
krypt tarafından 20/Haz/13 13:00 tarihinde düzenlenmiştir
Sıska mısın, kilolu musun? Vücut tipin nedir? Ektomorf, endomorf, mezomorf? Tam olarak amacın nedir vs. önemli bilgiler. -
KrypT bunu yazdı
Sıska mısın, kilolu musun? Vücut tipin nedir? Ektomorf, endomorf, mezomorf? Tam olarak amacın nedir vs. önemli bilgiler.
soyle soylim hocam ben 96 kiloyum gobekliyim. buyun gun oturuyorum desem yalan olur. bir resim atayim hatta.
https://www.dropbox.com/sh/m9i0bzmdvnhk5zb/ohLcbzYdIB
diyet onemli tabiki. oncu spor kursu dediginiz yer kungfu karete filan gibi seyler ile ilgileniyor diye biliyorum ama bugun bir ugrarim.
Tshirtte 'YOROCA' yazan benim :) kendi sirketimin reklamini yapacagim tabiki
rakkoc tarafından 20/Haz/13 13:51 tarihinde düzenlenmiştir -
rakkoc bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Sıska mısın, kilolu musun? Vücut tipin nedir? Ektomorf, endomorf, mezomorf? Tam olarak amacın nedir vs. önemli bilgiler.
soyle soylim hocam ben 96 kiloyum gobekliyim. buyun gun oturuyorum desem yalan olur. bir resim atayim hatta.
https://www.dropbox.com/sh/m9i0bzmdvnhk5zb/ohLcbzYdIB
diyet onemli tabiki. oncu spor kursu dediginiz yer kungfu karete filan gibi seyler ile ilgileniyor diye biliyorum ama bugun bir ugrarim.
Tshirtte 'YOROCA' yazan benim :) kendi sirketimin reklamini yapacagim tabiki
Anladığım kadarıyla endo-mezomorf yada mezomorfsun. Yanı uzman değilim ama öyle geldi bana :)
Yani vgye en yatkın vücut.
-
Oncu spor merkezine gittim bugun.
3aylik body programi 200 lira idi, 180 e birakiyor.
Beraberinde haftanin 3 gunu kickbox 150 lira.
50 lirada kickbox kiyafetleri tutuyor.
Sizce havuzlu bir yermi yoksa bu tarz bir dovus sporu ile olan bir yer mi secmem daha iyi olur ??