folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sporcu Menajerlik Sitesi Açmak İstiyorum.Yardım Lütfen.

Sporcu Menajerlik Sitesi Açmak İstiyorum.Yardım Lütfen.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

arkadaşlar öyle webtasarımı vs gibi konularda pek bilgili sayılmam.bu yüzden geçenlerde aklıma gelen bu fikri hayata geçirebilmem için işi bilen arkadaşlara ihtiyacım var.fikri biraz açayım:sporcu profil oluşturacak kendine (kısa ve öz) oynadığı branşa ait 10dk lık bir video koyacak montajını yapıp. mb cinsinden değilde süre cinsinden sınırlama olması mantıklı geldi bana.profili oluştururken eğer takım sporuysa mevkii vs seçecek. örneğin fransada bir 2.lig takımı sol bek arıyosa izleme komitesine binlerce dolar verip turkiyeye gelip izlemeyecek. siteye ingilizce bir isim bulup tüm ülkelerden amatör,profesyonel sporcuların kendini asla daha once mumkun olmayan,menajersiz git-gel siz bambaşka ulkelerdeki transfer komitelerine tanıtabilmelerini sağlamak.fikir kabaca bu. bu iş için once isim belirleyip ismi almak gerekiyor sanırım. siteyi yapmak bana ne kadara patlar ? tutacağına inandığım bi proje bu ! sizin fikirleriniz neler? site ismi olarak da ilk olarak satkendini.com gibi garip bişey geldi .) daha sonra kesinlikle uluslararası olması gerektiğini düşünerek sellyourself.com gibi bişey geldi alan adı olarak. buna benzer isim yardımı da bekliyorum ayrıca.

Romedir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

güzel fikir gercekten, sadece sporcu ile kisitlamayabilirsin bence..

Bol sanslar...

Parlayan bizi paylar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

güzel fikir aslında

ama düşündügün isim pek hoş değil,

satkendini farklı şeyler çağrıştırabilir:)

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

cevik bunu yazdı:
    -----------------------------

Bol sanslar...

tamam,ne ekleyelim onu da soyle... bu benim gerçekten gönülden inandığım bi proje. ama dediğim gibi bu işi bilen ciddi birilerine itiyacım var acilen! bi düşünsenize; afrikada amatör fotbol oynayan 17 yaşında bi çocuk var. 10 dk lık bi video koyarak kendini bütün dünya spor camiasına tanıtabilecek.sporla ilişkisi olanlar daha iyi anlar ne kadar önemli bi eksik oldugunu bunun net dünyamız için....  hepbirlikte içerik,görsel,biçim konusunda beyin fırtınası yapıp bi sonuca varalım.somut birşeyler koyalım ortaya.işin geliri nasıl ve ne kadar olur bilemem.bildiğim kadarıyla da böyle bi site yok!!!

Romedir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

fth_ bunu yazdı:

güzel fikir aslında

ama düşündügün isim pek hoş değil,

satkendini farklı şeyler çağrıştırabilir:)

dedik ya ''garip'' :) diye... varsa bi önerin duyalım isim için...

Romedir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

guzel dusunmussun hocam, yalniz bu isi profesyonelce yapacak bir adamla calis, php biliyorum deyip hazir script forum kurup ustune tema atip eline vermesinler 

birde kendi video ekledigi zaman sadece iyi oynadigi zamanin videosunu ekler. ama gormeye gittiginde yada takima deneme icin cagirdiginda bakarlar bu kotu oynuyor yine ayni seye geliyor senin is o zaman 

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

fth-b bunu yazdı:

cevik bunu yazdı:

Bol sanslar...

tamam,ne ekleyelim onu da soyle... bu benim gerçekten gönülden inandığım bi proje. ama dediğim gibi bu işi bilen ciddi birilerine itiyacım var acilen! bi düşünsenize; afrikada amatör fotbol oynayan 17 yaşında bi çocuk var. 10 dk lık bi video koyarak kendini bütün dünya spor camiasına tanıtabilecek.sporla ilişkisi olanlar daha iyi anlar ne kadar önemli bi eksik oldugunu bunun net dünyamız için....  hepbirlikte içerik,görsel,biçim konusunda beyin fırtınası yapıp bi sonuca varalım.somut birşeyler koyalım ortaya.işin geliri nasıl ve ne kadar olur bilemem.bildiğim kadarıyla da böyle bi site yok!!!

Vallahi, Bu projeye uygun olabilecek birseyler olmasi öncelikli tercihtir tabii... Simdi net olarak şu ve veya bu diyemeyecegim.

Ancak senin soyleminden birseyler geliyor aklima, yani nasilki sporcu ariyorlar ya kulup yöneticileri, bunu baska alanlarada kaydirabilirsin,

kategoriler halinde ilan sitesi gibi yapilabilir. Videolu şekli olur ilanli sitelerin...

Parlayan bizi paylar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

guzel dusunmussun hocam, yalniz bu isi profesyonelce yapacak bir adamla calis, php biliyorum deyip hazir script forum kurup ustune tema atip eline vermesinler 

birde kendi video ekledigi zaman sadece iyi oynadigi zamanin videosunu ekler. ama gormeye gittiginde yada takima deneme icin cagirdiginda bakarlar bu kotu oynuyor yine ayni seye geliyor senin is o zaman 

:)

Romedir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Güzel fikir ama bence gerçekleşmesi gbi birşey söz konuusu değil adam para vercek oyuncuya senn sitene koyulan 10 dakikalık videoylamıı karar vericek .. futbolda bir sürü şey var 10 dakikada adam nasıl yapsın bunu ?? bana bu kısmı saçma geldi.. birde hocam futbolcu işi yok gücü yok buraya video koyacak kendini tanıtacak he mi ? senin dedğin gbi oyuncular yani kendini ispatlamaya çalışan oyuncular zaten menajerlerle gidiyor.. bunlarda çok komisyonda alınmıyor..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

MTV de 50 cent 'in ödül verdiği proje değil mi bu?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:

MTV de 50 cent 'in ödül verdiği proje değil mi bu?

walla bilmiyorum :) izlemedm ble onu... benm ozgn projm bu

Romedir
Toplam Hit: 2046 Toplam Mesaj: 12