Spotify Aile Üyeliği İle Kullanmak İsteyen Var Mı?
-
cuneyd bunu yazdıK4R4B4S4N bunu yazdı
Arkadaslar 3 kişilik yerim kaldı.
Aile üyeliği nasıl oluyor, birbirlerinin listelerini görüyorlar mı, yada müdahale edebiliyorlar mı.
aynen detaylı bilgi verebilir misin hocam. ben de katılmak isterim yıllık olana
-
Spootify premium dan hiçbir farkı yok. 1 yıl süresi.
Kendi listeniz vs oluyor kimse kimsenin listesini vs görmüyor. Adamlar kampanya yapmış bir kişi satın alıyor aile ve arkadaşlarını ekliyor durum bu.
Normalde bireysel alsak aylık 15 tl falan ama biz ailece aldigimiz için bu fiyata geliyor.Bizde tahribat ailesiyiz bir yanlışlık yok:)
Ödemeyi ben gerceklestirdim, listemde boş olan davetiye hakkını satıyorum.Siz sadece kaliteli müziğin keyfini cikaracaksiniz o kadar.
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
Spootify premium dan hiçbir farkı yok. 1 yıl süresi.
Kendi listeniz vs oluyor kimse kimsenin listesini vs görmüyor. Adamlar kampanya yapmış bir kişi satın alıyor aile ve arkadaşlarını ekliyor durum bu.
Normalde bireysel alsak aylık 15 tl falan ama biz ailece aldigimiz için bu fiyata geliyor.Bizde tahribat ailesiyiz bir yanlışlık yok:)
Ödemeyi ben gerceklestirdim, listemde boş olan davetiye hakkını satıyorum.Siz sadece kaliteli müziğin keyfini cikaracaksiniz o kadar.
Bende aldık arkadaştan kaldı 2 kişilik yer. Sorunsuz oldu alışverişe tavsiye edelim, daha öncede kullandım aile paketini pre hesaptan hiçbir farkı yok
-
deezer aile uyeligi teklifi olan varsa pm atsın
-
Arkadaşlar okumadan iş yaptık yine galiba her ay 14,99 tl faturalandırılıcaksınız diye bir yazı var ve 1 yıllık üyelik falan yazmıyor yoksa ben yanlış yeremi bakıyorum neden 25 tl?
-
Neden Aile için Premium almalısın? Büyük tasarruf Her zaman 14,99 TL. Bu yüzden ne kadar çok kişi eklersen tasarrufun o kadar fazla olur. Bireysel hesaplar Herkes kendi müziğini dinler. Dağınıklık yok. Çalma listelerini koru Yükselttiğinde, tüm kaydedilmiş müziklerin ve önerilerin seninle birlikte gelecektir. Son derece basit faturalandırma Tek düşük fiyat, sen ve ailenden 5 kişi.
yeni liste yapalım bu sefer ben kuruyorum 4 tane boş yer vardır
-
@Panxer
Whatsapp'tan yazıyorum beni ekle. Kaldı 3 kişi.
-
@Panxer hocam bende wp dan yazıyorum bakarsan sevinirim :)
-
son 1 kişilik yerim kaldı
-
Ben katılmadım yerim boş. Premium var bende aile paketine girince o iptal olacakmış o kadar para verdim yazık israf. Premium bitsin bende kurarım bi grup.