Spotify'a Zam Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Kulağınıza saygınız varsa kullanmazsınız böyle saçma sapan programlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı

Helali hoş olsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

dimi ses kalitesini seçemediğimiz istediğimiz şarkıyı indiremediğimiz veya müzik listesi oluşturamadıgımız programları indirelim.

yada boşver youtube dan mp3 e çevirir onu dinleriz zaten orda müzik beleş. 

Tidal dışında flac müzik dinlenecek yer mi var doğru düzgün daha iyisi varda biz mi kullanmıyoruz ?  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Fatih54 bunu yazdı

dimi ses kalitesini seçemediğimiz istediğimiz şarkıyı indiremediğimiz veya müzik listesi oluşturamadıgımız programları indirelim.

Tidal dışında flac müzik dinlenecek yer mi var doğru düzgün daha iyisi varda biz mi kullanmıyoruz ?  

Bir işi yapıyorsan tam yapacaksın bu programın tek avantajı pratiklik sağlaması. Arşivi bir kere düzgünce yapın onu kullanın. Her gün yeni çıkan pop sıçmıklarını beats kulaklıkla dinliyorsanız tabi o sizin tercihiniz o zaman verin parasını kullanın.

Ama dediğim gibi kulağınıza saygınız varsa adam akıllı kalitesi belli olan arşivi oluşturup kullanırsınız. Flac diyorsun da bir anlam ifade etmiyor flac olması. Tek tek özelliklerine bakmak gerekiyor. Tidalda veya spotify da bunlardan hiçbir zaman emin olamazsınız.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Fatih54 bunu yazdı

Bir işi yapıyorsan tam yapacaksın bu programın tek avantajı pratiklik sağlaması. Arşivi bir kere düzgünce yapın onu kullanın. Her gün yeni çıkan pop sıçmıklarını beats kulaklıkla dinliyorsanız tabi o sizin tercihiniz o zaman verin parasını kullanın.

Ama dediğim gibi kulağınıza saygınız varsa adam akıllı kalitesi belli olan arşivi oluşturup kullanırsınız. Flac diyorsun da bir anlam ifade etmiyor flac olması. Tek tek özelliklerine bakmak gerekiyor. Tidalda veya spotify da bunlardan hiçbir zaman emin olamazsınız.

ben o saçma gereksiz beats ı kulagıma takmam zaten hocam , kalitesiz müzik sevmediğim için çevrim içi müzik servislerini kullanıyorum

spotify da min 320 kbps olacak şekilde ayarlı  bir müzik arşivim var evet fakat her gün ardan bir müzik arşivi öyle telefona mp3 at arşivi yap hep onları dinle olmaz.

Shazam üzerinden ve müzik listelerinden sürekli keşfin açık olması lazım.

pas silelim biraz. 

https://www.youtube.com/watch?v=juk-DPtSY4M

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Spotify gayet kaliteli.

Spotify, fizy, netflix gibi sistemleri seviyorum 3>

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Fatih54 bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Fatih54 bunu yazdı

ben o saçma gereksiz beats ı kulagıma takmam zaten hocam , kalitesiz müzik sevmediğim için çevrim içi müzik servislerini kullanıyorum

spotify da min 320 kbps olacak şekilde ayarlı  bir müzik arşivim var evet fakat her gün ardan bir müzik arşivi öyle telefona mp3 at arşivi yap hep onları dinle olmaz.

Shazam üzerinden ve müzik listelerinden sürekli keşfin açık olması lazım.

pas silelim biraz. 

https://www.youtube.com/watch?v=juk-DPtSY4M

görende kulağınıza 2-3k lık cihaz var zannedecek anlamıyorum ki. kaldı ki hadi diyelim sağlam kulaklığınız var ve tam olarak output ta güzel bir eq ayarı olmalı ki donanımsal veya yazılımsal kaliteyi tam olarak versin ve ben bunu cep telefonunuzun yapmadığına eminim.

60 liraya kulaklık aldım flac dinlesem ne kadar fark ettierecek dinlemesem ne yani burada 3 tl zam gelmiş kullanmam diyen adam zaten flac nedir diye bakmıyordur kaldı ki günümüzde kim flac versiyonu çıkartıyor ki şarkılarının/albümlerinin? 

sırf sallamak için sallıyorsunuz

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Fatih54 bunu yazdı

Amk bu kadar kendini begenmis bir post gormedim ben. Otorite sensin galiba bu islerde sana danisak muzik islerini. Dinledigimiz muzigi alacagimiz kulakligida sen sec mr otorite. Tee allam ya..

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

3-5 liradan bişey olmaz hizmete devam tayfun ne zaman biterse süre haber et payımı göndereyim ben memnunum. @PanxeR

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Fatih54 bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Fatih54 bunu yazdı

görende kulağınıza 2-3k lık cihaz var zannedecek anlamıyorum ki. kaldı ki hadi diyelim sağlam kulaklığınız var ve tam olarak output ta güzel bir eq ayarı olmalı ki donanımsal veya yazılımsal kaliteyi tam olarak versin ve ben bunu cep telefonunuzun yapmadığına eminim.

60 liraya kulaklık aldım flac dinlesem ne kadar fark ettierecek dinlemesem ne yani burada 3 tl zam gelmiş kullanmam diyen adam zaten flac nedir diye bakmıyordur kaldı ki günümüzde kim flac versiyonu çıkartıyor ki şarkılarının/albümlerinin? 

sırf sallamak için sallıyorsunuz

dandik ses dosyası ile kaliteli ses dosyası arasındaki farkı pazardan alacagın 10 tl lik kulaklıkla bile anlarsın kaldıki ben çoğunlukla 3 ürün kullanıyorum

1. arabamın ses sistemi

2. http://www.lg.com/tr/akilli-telefon-aksesuarlar/lg-HBS800

3. Logitech G230

bilgisayarda genelde film oyun için g230 , müzik dinleyeceksem hbs jbl 800 , yoldaykende araba.

Yani kaliteli müzik dinlemek için milyar dökmen gerekmiyor bir kaç yüz TL yeterli olur , milyarlık beats ler yarrak gibi ses veriyor , bir kaç yüz tl masraf yaptıktan sonra daha iyisini istiyorsan 

tidal + optik ses çıkışlı ses kartı ( creative or asus ) optik ses girişli ses sistemi. 

Mis. Yani Seçim senin karar senin.

netflix , spotify , apple müzik , fizy , turkcell tv+ , alldebrid vs hepsini kullanıyorum hepsinin parasını veriyorum toplasan bir kaç paket sigara parası ve ben sigara içmiyorum. : )

PanxeR tarafından 25/Oca/17 20:41 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4863 Toplam Mesaj: 35
spotify