Spring Breakers
-
Hocalar ben böyle sapık ötesi bir film izlemedim ya Amerikan pastasına 10 basar sapıklık vs. konularında.
film full uyuşturucu sex alkol göğüs, penis filan nası bi manyak nası bi psikolojiyle yapmış anlamadım. filmden de bi bok anlamadım ztn amerikan pastasının en azından bi konusu gidişatı olurdu..
izleyin sonra buraya gelin :)
-
çizik izleyelim
-
izleyelim :)
-
izlediniz mi :)
-
psikopatlık , sapıklık konusunda a serbian gibisini görmedim hocam :) insan en az 1 hafta mastürbasyon yapamıyor. O görüntüler gözünün önüne geliyor.
yakın zamanda izleyeceğim. Cast iyi sırf James Franco için izlenir , inş beni oz büyücüsündeki gibi hüsrana uğratmaz. Gerçi oyunculuğu iyiydi film kötüydü :)
8 Bahar Tatili (2012) "Spring Breakers" (original title)

PanxeR tarafından 04/Tem/13 15:42 tarihinde düzenlenmiştir -
amacı konusu olmayan bir film anlatımı dramatik sadece 3-5 açık sahnesi var diye izlerseniz keyfinize bırakıyorum. çok yavaş akan ve mantıksızlığın doruklarında bir hikayesi var dün akşam 2 saatimi heba etti
-
-
indirmeye başladım :D
-
vakit kaybından başka birşey değil cidden 15dk dayanabildim anca o kadar sıkıcı ötesi birşey yani anlayacağınız
-
şu rachel i filme kim almış o çok çirkin
-
ugur0 bunu yazdı
vakit kaybından başka birşey değil cidden 15dk dayanabildim anca o kadar sıkıcı ötesi birşey yani anlayacağınız
aynen