Spss Programı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

ya bu programı bilen var mı istatistik vs. verileri giriliyomuş sanırım. nette bi yerlere upload etmişler ama baya büyük.

spss viewer falan varmış bilgisi olan varsa yazıversin.

spo uzantılı bi dosya var açmam gerek :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

evet hocam bende var pogram ama upload edemem sen google den veya emule den indir.

Spss istatistiksel veri derleme yorumlama grafik çıkarmaya yarayan sağlama bir programdır.Bunu bilmek demek maaşını 2000 ytl den az olmayacağı anlamına gelir giriş ücreti hocam bana oyle demişti.Neyse baba bir program yani.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    hocam bu spo uzantılı dosyayı sana yolasam bunu başka bi şakilde export edebilir misin okuyabileceğimiz şekilde öle bişelr okudum sanki nette :S ben sana msni pm atayım ya. ok?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    istatistikçiler kullanır, maaş olayı külliyen yalan 2000 ytl istatistikçi rüyalarda buluşurlar :P satın alcaksan yardım ediyim yurt içinden alırsan kazığın metreliğini yersin.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------
    istatistikçiler kullanır, maaş olayı külliyen yalan 2000 ytl istatistikçi rüyalarda buluşurlar :P satın alcaksan yardım ediyim yurt içinden alırsan kazığın metreliğini yersin.
    -----------------------------
    yok kalsın .ikilmedik bi kulağımın arkası kaldı zaten :) ama saol yane.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Hoca türkçe warez sitelerinin birinde görmüştüm birkaç gün önce. Programı indirmedim bir poha yaramaz diye. Neyse bulursam yollarım.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    byhacktr ömrümü yedin nerdesin hoca?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    kulaklarının arkası için biraz deneme yanılma yapıcan sorunsuz çalışanını bulmak zor :(  [http://www.easywarez.com/index.php?act=search&fid=8888&search=spss]

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

oke saolasın..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    Konu 2007 nin dolaylı yoldan linkler kırılmış, Şuan Spss 15 + Crack lazim bana :( Projem var ve cumartesiye teslim etmem gerekiyor.  Cracklanmiş 13-15 arası bir sürüm linki verebilirmisiniz arkadaslar elinizde varsa.. Şimdiden Çok Teşekkür Ederim..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
Toplam Hit: 3610 Toplam Mesaj: 12