Spymafia Hapis Ve Hastaneden Kaçma Modülü
-
admin dayı milleti çıkarıyon bize hiç bakmıyon ayrıca daha deminki lafı öylesine söyledim
kusura bakma yani
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
karizma_18 bunu yazdı:
la hastanede kaldım oyunu oynayamıyorum.tam oynamaya başlıyordum ki yine bi bokluk oldu bu seferde hastaneye düştüm a.q :D biri yardım etsin bana ya
çıkarttım hocam
-----------------------------allah razı olsun dostum ya ;) birde suiQast_54 var hapishanede oda onada el atman mümkünmü acaba :P ulan ne çok şey isitorum ya :D:D
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen aldırma hoca. Yalnız bi birayla bi sigarayla hastaneye düşüyoruz. Ordan çıkmakta çok pahalı. ssk yokmu buralarda. naklimi istiyorum :D
hastane olayına bi el atsan cebelleşiyoruz çıkmak için.
çıkarttım hocamşimdi lokanta vs yapıyorum daha az hastaneye düşme olasılığı
-
tolgasen ayıp ediyon amma bi de bizi çıkartıver yaw
-
tolgasen bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen aldırma hoca. Yalnız bi birayla bi sigarayla hastaneye düşüyoruz. Ordan çıkmakta çok pahalı. ssk yokmu buralarda. naklimi istiyorum :D
aynen hoca bak ii fikir ;) müşteri memnuniyeti çok öenmli :D -
karizma_18 bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
aynen hoca bak ii fikir ;) müşteri memnuniyeti çok öenmli :D
:D sokaklar yapıyorum hocam 5. sokak vs falan filan :Doraya dükkan açma yapıcam lokanta vs vs
-
tolgasen bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
-----------------------------haci hapishaneye düstük. paramizda var profoslere para verip cikalim dedk olmuyor. dingil kac paran oldugunu biliyon mu diyo bana dingi. :D
senin su yontemde olmuyor. bi el at be abe..
kaç paran var :S
-----------------------------haci parayi kredi sandim ya. kredim yokmus.
-
ya yine hastaneye girdi bu ya deli olucam he dostum şu işe bi çare bul ya her seferinde hastaneye düşerse adam oyun oynayası kalamz kimsenin bence..bide bir daha el atsana be çıkarıver beni şurdan
-
hocam 78 hasta var diyor toplam. hepimizi aynı anda salabiliyormusun :D yada sadece beni sal. genel ev satın aldım para sıfırlandı hastaneye düştüm :D aşkta kazanan kumarda kaybediyor:D bir de sanırım crimste blackjack vardı burda da olsa süper olur. ayrıca biraz kasıp okey tavla poker falan da olabilir :D ama blackjack kesin olmalı
-
tolgasen bi de bizi çıkarıver yaw 3 oldu yaw tamam daha demin emeğine saygısızlık ettik ama özür nolur yaw bi çıkarıver
kullanıcı adı kRaL