Spymastersnake.Org Hacked

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rbx
    Rbx's avatar
    Erkek

Öncelikle Selamun aleyküm

Arkadaşlarım Sunucu girince Defaced yazıyorsa sorun yokdur
    Resim vs. gerek yok resim gösteriş dir.. resim gibi şeyleri öneme almayan adam direk
    yazısını yazar işine bakar..

Bir şeyi yapana  küfür yerine nasıl hackledi veya nasıl yapabiliriz bunu düşünmeniz lazım
    1 tane cahil dostum olcağına 1000 bilgili düşmanım olsun hesabı her zaman bilgiye ulaşcan
    Burası security hack platformu ise sen burada klavye delikan melikan diyeceksen
    mIRC aç ve orada bulunan boş gezenin boş kalfası sunucularına girip istediklerini yazabilirsin..

Tebrikler spymaster

Olma Keser Gibi Hep bana Hep bana Olma Rende Gibi hep sana hep sana ol Testere Gibi bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Forerver Tahribat © 2ooo

Başka Söze Gerek Varmı ?

Gerisi Yalan Yalan Yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.q Yalannnnnnn

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Rbx bunu yazdı:

Öncelikle Selamun aleyküm

Arkadaşlarım Sunucu girince Defaced yazıyorsa sorun yokdur
    Resim vs. gerek yok resim gösteriş dir.. resim gibi şeyleri öneme almayan adam direk
    yazısını yazar işine bakar..

Bir şeyi yapana  küfür yerine nasıl hackledi veya nasıl yapabiliriz bunu düşünmeniz lazım
    1 tane cahil dostum olcağına 1000 bilgili düşmanım olsun hesabı her zaman bilgiye ulaşcan
    Burası security hack platformu ise sen burada klavye delikan melikan diyeceksen
    mIRC aç ve orada bulunan boş gezenin boş kalfası sunucularına girip istediklerini yazabilirsin..

Tebrikler spymaster

siktir m.qoyim :D sende biliomuş gibi konuşuon burda :D burda uzun uzun post atıon : ) kaç kişi siklio seni :D

bırak canım ya :D spyMaster denen adama küfür eden adamlar şimdi çıkmış dost oluolar : ))

abi delikanlı adam sözünün arkasında duracak.. öyle orda burda atıp log tutup sonrada böyle dostuz falan ayaklarına yatmıcak :D

burda o adama laf edenler cezasını bulacaktır demiş :D bekliorum ne zaman   bulucaz bakalım..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Erkek
    Beyler kavgaya gerek yoktur,arkadaşın teki sanırım bilmediği içinki doğaldır bilmemek, davs dedi bunun üzerine windows geyiği döndü yanlış anlaşışmasın.İsko büyük hacker zaten lafımız yok,deserte türkiyenin 2. en büyük hackerı:D oldumu?
    tmm şimdi basın gidin.:D

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    : )))

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lamer lameri ısırır....muharremoğlu

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    :)

Agrasif miyim neyim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spyMASter
    spyMASter's avatar
    Erkek
    sorcerer bunu yazdı:

bırak canım ya :D spyMaster denen adama küfür eden adamlar şimdi çıkmış dost oluolar : ))

abi delikanlı adam sözünün arkasında duracak.. öyle orda burda atıp log tutup sonrada böyle dostuz falan ayaklarına yatmıcak :D

burda o adama laf edenler cezasını bulacaktır demiş :D bekliorum ne zaman   bulucaz bakalım..

özellikle bu kısma bir +1 vermek gerekir:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rbx
    Rbx's avatar
    Erkek

sorcerer koçum benim muhattabım değilsin msn den ignore yedin buradada laf söliyorsun

Resellerini kapadık diye bu şekildemi davranıyorsun :)))

daha  3 hafta onceleri taha taha diye konusurken simdi post most anlamıyorum böle sanki

birsey görünce böle sanki sana küfür etmiş gibi üstüne alınıyorsun neyse Yorumsuz :))

** Ayrıca kimsenin SIKLEMESI Beni ilgilendirmiyor ben buraya şucu bucu olmaya değil bilgi
    varsa forumu dolaşmaya geldim okmi öle milletin arkasina siginip ben sucu bucuyum demiyorum... milletle urascagina kendine bak **

Olma Keser Gibi Hep bana Hep bana Olma Rende Gibi hep sana hep sana ol Testere Gibi bir sana bir bana...
Toplam Hit: 8717 Toplam Mesaj: 35