Spymastersnake.Org Hacked
-
-
Öncelikle Selamun aleyküm
Arkadaşlarım Sunucu girince Defaced yazıyorsa sorun yokdur
Resim vs. gerek yok resim gösteriş dir.. resim gibi şeyleri öneme almayan adam direk
yazısını yazar işine bakar..Bir şeyi yapana küfür yerine nasıl hackledi veya nasıl yapabiliriz bunu düşünmeniz lazım
1 tane cahil dostum olcağına 1000 bilgili düşmanım olsun hesabı her zaman bilgiye ulaşcan
Burası security hack platformu ise sen burada klavye delikan melikan diyeceksen
mIRC aç ve orada bulunan boş gezenin boş kalfası sunucularına girip istediklerini yazabilirsin..Tebrikler spymaster
-
Forerver Tahribat © 2ooo
Başka Söze Gerek Varmı ?
Gerisi Yalan Yalan Yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.q Yalannnnnnn
-
Rbx bunu yazdı:
Öncelikle Selamun aleyküm
Arkadaşlarım Sunucu girince Defaced yazıyorsa sorun yokdur
Resim vs. gerek yok resim gösteriş dir.. resim gibi şeyleri öneme almayan adam direk
yazısını yazar işine bakar..Bir şeyi yapana küfür yerine nasıl hackledi veya nasıl yapabiliriz bunu düşünmeniz lazım
1 tane cahil dostum olcağına 1000 bilgili düşmanım olsun hesabı her zaman bilgiye ulaşcan
Burası security hack platformu ise sen burada klavye delikan melikan diyeceksen
mIRC aç ve orada bulunan boş gezenin boş kalfası sunucularına girip istediklerini yazabilirsin..Tebrikler spymaster
siktir m.qoyim :D sende biliomuş gibi konuşuon burda :D burda uzun uzun post atıon : ) kaç kişi siklio seni :Dbırak canım ya :D spyMaster denen adama küfür eden adamlar şimdi çıkmış dost oluolar : ))
abi delikanlı adam sözünün arkasında duracak.. öyle orda burda atıp log tutup sonrada böyle dostuz falan ayaklarına yatmıcak :D
burda o adama laf edenler cezasını bulacaktır demiş :D bekliorum ne zaman bulucaz bakalım..
-
Beyler kavgaya gerek yoktur,arkadaşın teki sanırım bilmediği içinki doğaldır bilmemek, davs dedi bunun üzerine windows geyiği döndü yanlış anlaşışmasın.İsko büyük hacker zaten lafımız yok,deserte türkiyenin 2. en büyük hackerı:D oldumu?
tmm şimdi basın gidin.:D -
: )))
-
lamer lameri ısırır....muharremoğlu
-
:)
-
sorcerer bunu yazdı:
bırak canım ya :D spyMaster denen adama küfür eden adamlar şimdi çıkmış dost oluolar : ))
abi delikanlı adam sözünün arkasında duracak.. öyle orda burda atıp log tutup sonrada böyle dostuz falan ayaklarına yatmıcak :D
burda o adama laf edenler cezasını bulacaktır demiş :D bekliorum ne zaman bulucaz bakalım..
özellikle bu kısma bir +1 vermek gerekir:) -
sorcerer koçum benim muhattabım değilsin msn den ignore yedin buradada laf söliyorsun
Resellerini kapadık diye bu şekildemi davranıyorsun :)))
daha 3 hafta onceleri taha taha diye konusurken simdi post most anlamıyorum böle sanki
birsey görünce böle sanki sana küfür etmiş gibi üstüne alınıyorsun neyse Yorumsuz :))** Ayrıca kimsenin SIKLEMESI Beni ilgilendirmiyor ben buraya şucu bucu olmaya değil bilgi
varsa forumu dolaşmaya geldim okmi öle milletin arkasina siginip ben sucu bucuyum demiyorum... milletle urascagina kendine bak **