Spymastersnake.Org Hacklendi...
-
Spymastersnake.org, Tahribat.Com u hackledik diye ortalıkta geziyodu kapak olsun bu onlara :)
-
Ya ne hacki ya onlarınki deface bile deil aptalca forum başlığına yönlendirme artık onuda iş sanıosalar gitsinler boklarıyla oynasınlar (:
-
ewt aynen öyle :)
www.spymastersnake.org/tahribat
adres böyleydi galiba :D:D:D:D -
ulen adamlar senın ımhatımı hackledı dıe ne adamlara demedıgın kalmadı...sen kendı sıtenı koru hackleyebiliyosan sen hackleseydin spyms ama her zaman hackleyen kısılerı tebrık etmısımdır helal olsun...
-
haha ben en azından sizin gibi güvenlikçiyis die dolaşmıorum ortalarda :D bis binlerce site hacklemişizdir güvenliğe ayıracak vaktim yok, SPYMASTERE BORU GİBİ İNDEX KOL GİBİ DESTEK (: Hala utanmadan açarsınız belki bu aptal siteyi
-
benımle alakası yok ki:S ben ordada burdada uyeyım... sen zaten security yapamazsın ki :S neyse yaa hackleyen hackler helal olsun nediyelim...
-
Efet fazla uzatmamak gerenk ama orda bana ettiğin lafları unutmadım haberin ola
-
parayla host satıyolardı sonra parayla güvenlik yapıyolardı şimdi ne yapıyolar acaba :)
-
tahribatta 2-3 baslığı yönlendirdi diye sayfalarca olay olan şeyhimizle'güvenlik zor iş ver biz yapalım' diyen yönlendirdii 2 baslıkla sitesinde karizmasına karizma katan spymaster arkadas simdi napıyor cok merak ediorum
firefoxta url ye www.spymastersnake.org yazıorum aaaa bide bakıom server not found dior :):) -
Beyler Tam Bir çöküntü İçindeler :D neye uğradıklarını şaşırdı mallar msn de cavep bile yazmıolar şoktalar aman yarabbim (: çokmu abarttım ne :p
Toplam Hit: 26276 Toplam Mesaj: 80