Spyware Doctor 5.5.0.212 Multilingual - Tested - Work 100%
-
Cracki C:\Program Files\Spyware Doctor içine atacan kopyala ve değiştir diyecen bu kadar..
-
patch bende tamamlandı diyor ama programda kayıt edilmedi olarak görünüyor
-
eXeLanS bunu yazdı:
-----------------------------Cracki C:\Program Files\Spyware Doctor içine atacan kopyala ve değiştir diyecen bu kadar..
-----------------------------
içinde crack yok canım. patch var patch ı de klasöre kopyaladıım halde olmadı :B pathc tamam dio ama hala kayıtlıI deil dior -
tamam arkadaşlar bakıyorum hemen..
-
ilk önce C:\Program Files\Spyware Doctor klasörüne git ordaki "SDInfo.sdp" bunu boş bi klasörün içine at sonra patch.exe yi aç açtıktan sonra klasöre gel crak it de sonra Ok diyecek sonra klasördeki "SDInfo.sdp" yi eski yerine yapıştır değiştir ve kopyala de tamam.
-
arkadaşlar hepinizin yaptığı hata şu.. sdfinfo.sdp dosyası çalışır durumdayken cracklemeye çalışıyorsunuz.Öncelikle spyware doctor programını tamamen kapatın ve sonra patch yapmayı deneyin.. sonra program sorunsuz crackleniyor..
şimdi herhalde sorun kalmaz..
-
Hayır programı tamamen kapattım olmadı,
yukardaki sdinfo.sdp muhabbeti de olmadı.
-
hoca sende sorun var o zaman... ben şimdi kurdum ve denedim sorunsuz oldu... programı sildim.Silmeseydim sdfinfo.sdp yu upload ederdim sende onunla değiştirirdin! Patchi yapmış bi arkadaş upload edebilir mi?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Hayır programı tamamen kapattım olmadı,
yukardaki sdinfo.sdp muhabbeti de olmadı.
-----------------------------
kardeş valla dediğim gibi ben kurdum kullunıyorum güncellemede yapıyor sorun yok. -
al kardeş burdakini spydoctor klasörünün içine at..http://www.dosyaupload.net/download.php?file=93446