SSD Performans
-
Arkadaslar ssd geldi taktim format attim driverlar felan derken windows 7 7.7 puan verdi sizce nasil sistem 14 sn de tamamen kendine geliyor
-
gayet iyi bence. zaten max puan 7.9
-
amk bende alacam lan ssd bir tane sikerim böyle hdd leri ugraş dur nedir çektiğimiz işkence ya isyana geldim şimdi amk.
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------amk bende alacam lan ssd bir tane sikerim böyle hdd leri ugraş dur nedir çektiğimiz işkence ya isyana geldim şimdi amk.
-----------------------------aynen amk :| atarlandım bende durduk yere :| 14 sn ne lan 14 sn ne elim ayağım titredi şerefsizim :|
-
vallahi inceledikce asik oluyorum ucuyor massallah makine ram puani 5.9 bide ram caksam dadundan yenmez anti virus tarama yapiyo massallah tik yok
-
@Asker, kullandığın ssd özellikleri ne birde kaça aldın.
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------@Asker, kullandığın ssd özellikleri ne birde kaça aldın.
-----------------------------O kadar iyi birsey degil hocam real ssd c300 diye geciyo 330 mb okuma 160 mb yazma yapıyo ortalamada 270 e abd den aldım 10 gunde geldi birse şaşırdığım konu adam üstüne lap diye fiyatını yazmıs ama takılmadı gümrüğe :D adama mesaj atimde yazmasın bi daha
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------@Asker, kullandığın ssd özellikleri ne birde kaça aldın.
-----------------------------O kadar iyi birsey degil hocam real ssd c300 diye geciyo 330 mb okuma 160 mb yazma yapıyo ortalamada 270 e abd den aldım 10 gunde geldi birse şaşırdığım konu adam üstüne lap diye fiyatını yazmıs ama takılmadı gümrüğe :D adama mesaj atimde yazmasın bi daha
-----------------------------uygun fiyata bulursam taksitle filan bende alacak baya etkilendim şimdi :(
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------Asker bunu yazdı:
-----------------------------uygun fiyata bulursam taksitle filan bende alacak baya etkilendim şimdi :(
-----------------------------Vallahi hocam güzel tabi parasıda öyle ben gene ucuza aldım bide nazar etme ne olur çalış seninde olur :D yarın bozulursa yapısırım yakana ha :P
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------Asker bunu yazdı:
-----------------------------Vallahi hocam güzel tabi parasıda öyle ben gene ucuza aldım bide nazar etme ne olur çalış seninde olur :D yarın bozulursa yapısırım yakana ha :P
-----------------------------ha aha ahaaa :D maşallah nazar değmesin oğlumuza :D
-
satıyodum ben benimkini http://www.tahribat.com/Forum-Corsair-Force-Gt-120gb-Sata-3-Satilik-152849/
bu gün arkadaşım aldı 400e verdim :) deli bişey ya kurduk denedik açılışa 10 tane pro koyduk banamısın demedi