Staj Defterimi Dolduramıyom
-
arkadaşlar ptt de yapı ve teknik işler kısmında staj yaptım ama benim tek yaptım içini toz kaplamış bilgisayar kasalırını kompresörle hava tutmak oldu bi de bilgisayar parçalarını söküp taktık işte ramiydi işlemcisiydi felan şimdi ben bu deftere ne yazıcam elinde hazır doldurulmuş defteri olan varsa bi yardım etsin madurumda madurum
-
ben lisedeyken staj yaptığım yerde sinirlendirmişlerdi beni ve stajda ne yaptıysam onları yazmıştım. yer temizlemek cam silme falan her şeyi
yazdım öyle :) bi arkadaşım göz gezdirmişti sadece ama hocalardan bi şey gelmedi okumamışlar büyük ihtimal :)
üniversite de çok ciddiye alınmıyor ama staj savunması oluyor hoca karşına alıp defteri karıştırabiliyor. Zor bulabilirsin hazırını olmadı elle
dodlur.orada görevli kim varsa onun yaptığı işlemleri sen yapmışsın gibi göster ama bildiğin şeyler olsun. savunmada sorabilirler :)
unbalanced tarafından 08/Eyl/12 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -
bende defteri doldurmakta zorlandım. sonra üstteki arkadaş gibi ne yaptıysam onu yazdım.
sonra bi gün hoca derste defterleri okumuş. o gün ben dersi asmıştım.
iyiki asmışım amk resmen taşak konusu olmuşum. Allahtan hoca Allahsız değilmişte isim vermemiş okurken.tabi arkadaşlar gülerek anlatıyordu böyle böyle yazmış biri diye.
o gün kendi kendimle mecburi taşak geçmiştim. hatta kendime arkadaşlar arasında küfrediyordum.
özetlersek, defter işi bok iş. iyi yaparsın hoca okumaz. sıcar sıvarsın sınıfın içinde okur.
-
FOXXLY bunu yazdı
bende defteri doldurmakta zorlandım. sonra üstteki arkadaş gibi ne yaptıysam onu yazdım.
sonra bi gün hoca derste defterleri okumuş. o gün ben dersi asmıştım.
iyiki asmışım amk resmen taşak konusu olmuşum. Allahtan hoca Allahsız değilmişte isim vermemiş okurken.tabi arkadaşlar gülerek anlatıyordu böyle böyle yazmış biri diye.
o gün kendi kendimle mecburi taşak geçmiştim. hatta kendime arkadaşlar arasında küfrediyordum.
özetlersek, defter işi bok iş. iyi yaparsın hoca okumaz. sıcar sıvarsın sınıfın içinde okur.
Abi işin en kötüsü eğer defteri sınıfta okumasıysa sıkıntı yok fazla. Ama stajı iptal etme ya da staj defterini iptal etme gibi bir durum olmuyor mu?
Bilmediğimden yazıyorum yanlış anlaşılmasın?
-
ben stajımı telekomda yaptıydım onların bi kitabı vardı ordan yazdıydım hepsini araya ihale şartnamesi bile kakaladıydım kalabalık görünsün diye.
-
müritler bölüm mühendislik bölümü şimdi ben böle sizin dediniz gibi doldursam defteri kabul ederlermiki ilk stajım bu benim ne nedir hiç bilmiyorum
-
millet ne yaptıysa orda sende az cok bişiler ögrenmişindir, ögrenmediysen git sor boş beleş şeler yazma yani. stajını kabul etmezler.
-
Bir sayfa yaz sonra 03.07.12'deki ise devam edildi yaz sonraki 3 sayfaya. Boylece 4 gun kazanmis olursun.
-
ben staj yaparken fabrikada işleri liselilere yaptıyorduk.staj yaptığın yerde hergün farklı işler yapılmadığını görünce sayfaları doldurmak adına
farklı farklı konular araştırıp koyabilirsin. meselâ nokta vuruşlu yazıcıların temizliği yapılıyorken nokta vuruşlu yazıcılar hakkında bilgiler edinip sayfalara
kısım kısım ekleyebilirsin.
internette biraz konu araştır,inceleyecek hocanın istediği tarzda bişeyler bul. ney yazık ki doğru düzgün "kullanıma hazır" staj defteri koyan yok.
-
Orda daha once staj yapanlari filan bulup onlarin defterlerinden faydalan hoca
-
Staj Yerindeki İlk İş Günü........................................................................1
Toplama Bir Bilgisayarın Montajı............................................................2
Windows İşletim Sisteminin Kurulumu....................................................3
TBMM’den Yollanan Laptop ve IBM Bilgisayarların Teslimi................4
Görüntü Gelmiyor.....................................................................................5
Monitöre Görüntü Gelmiyor.....................................................................6
İnternet Bağlantısının Yapılması..............................................................7
Park Hotel’ de Network Bağlantısı Yapılması.........................................8
Printer Tanıtılması....................................................................................9
Makineye Sistem Yüklenmesi................................................................10
Multimedya Sistemi Takılması...............................................................11
Bilgisayar Toplanması............................................................................12
ÖzErsan Anonim Şirketinin Bakımı.......................................................13
Hindistan Büyük Elçiliği’ndeki Mouse Kilitlenmesi..............................14
BIODPC’ ye Malzeme Teslimi...............................................................15
Görüntü Bir Süre Sonra Kayboluyor.......................................................16
CD-ROM’ un Dos Altında Tanıtılması...................................................17
BIMEL’ den 4 Adet Printer Kablosu Alımı............................................18
Bir Müşterimizin Film CD’sinin Çalıştırılamadığı Sorunu.....................19
Ekrana Görüntü Gelmiyor.......................................................................20
Çankaya Sürücü Kursu’nun Monitörünün Tamiri...................................21
Hindistan Büyük Elçiliği’ne Ses Kartı ve Hoparlör Takılması...............22
Serender Pastanesi’nin PC’ sinin Arızalanması......................................23
Bilgisayar Toplanması.............................................................................24
Laptop Tipi Bir Bilgisayarın Bakımı Yapıldı..........................................25
PİLSA Adlı Şirketten Yollanan 2 Monitör ve 1 Kasa Onarıldı..............26
Upgrade Yapımı......................................................................................27
Makine Kilitleniyor.................................................................................28
CD-ROM Cdleri Görmüyor....................................................................29
Ethernet Kartı Değiştirildi.......................................................................30
Sistemin Upgarade Yapılması.................................................................31
30.Noter’ e Bilgisayar Teslimi................................................................32
Çankaya Sürücü Kursu’nun Bakımı Yapıldı...........................................33
Laptop Tipi Bilgisayarın Bataryası Değiştirildi......................................34
EPDATA’ dan Mal Alımı.......................................................................35
Sistemin Upgrade Edilmesi.....................................................................36
Bilgisayar Toplanması............................................................................37