Staj Dosyası
-
bu bende varda bu sadece konu anlatımları...
biliyorum bende bunu :))
-
Echer bunu yazdı:
-----------------------------
konuyu yemiş olmiyim ama bende butun işe yarar seyler aradım staj için bilgisayar donanım elinde olan varsa sevinirim :)
-----------------------------hocam şole 1 hafta bekle gonderırım :d
-
ap
-
ap
-
Otomasyon demişsin ama ne otomasyonu hoca?
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------elektronik otomasyon hocam aklına ne gelir ki :))
-
HeadBanger bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------elektronik otomasyon hocam aklına ne gelir ki :))
----------------------------Otomasyon diyince aklıma çok şey geliyor :)
Yardımcı olurum, aklında ne var ?
Hangi sistemler üzerine bir ödev hazırlamak istiyorsun?
-
hoca ödev fln hazırlamak istemiyorum ugraşamam 1 haftam kaldı..
staj yapıyorum ve bu staj için staj dosyamı doldurmam gerek,yor ama elimde konu döküman fln yok bana bunlar lazım konu olursa dasorun olmaz ben bulurum onu :))
-
Benim bildiğim staj dosyana staj zamanında yaptığın işler projeler hazırlanır konulur :)
Neyse eğer plc li sistemler ile ilgili bir konu istersen ben sana proje, konu falan veririm araştırır yaparsın.
Eplanda basit bir plc pano şeması ve plc programıda hazırlayıp yollayabilirim işini görürse.
Resim falan lazım olur dersende bizim firmadan kurduğum bir makinanın resimle projelerini yollarım ne diyim daha :D
-
zaten adam akıllı bir ülkede yaşıyor olsaydık dediğine katılırdım ama ben yatıyorum benim çalıştıgm yerde herkez yatıyor lisedeki stajımdada yatmıştım bu nasıl sistem analamadım suan devlet dairesinde staj yapıorum...
ayrıca plc hiç görmedim... düz elektronik çkışlıyım.. o staj dosyasını sadece doldurmak için doldurucam sadece konu benim işimede gelebilr..