Star Wars Serisi Hangi Sıraya Göre İzlenmeli ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

bir kişide çıkıp link vermemiş arkadaş 

varsa bildiginiz yüksek seedli paylaşalım yoksada benim paylaştıgım kickass forever 

bu arada sadece ismini duymuşluğum var benim yani tv de denk geldi biraz baktıysam bilmiyorum

bu linkte 7 seri diyor.

http://kickass.to/star-wars-deluxe-dvd-boxset-part-1-2-3-4-5-6-7-dvdrip-t5200598.html 

napnapp tarafından 18/Şub/14 19:28 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

7 mi

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

starwars 1.2.3. de yenilden çekiliyor. yani artık yeni görselle izleyebileceğiz.

Gerçek sıralama

4.5.6. 1.2.3. 

Star Wars: Episode VII (producer) (pre-production) 2015

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    puzzle bunu yazdı

bir kişide çıkıp link vermemiş arkadaş 

varsa bildiginiz yüksek seedli paylaşalım yoksada benim paylaştıgım kickass forever 

bu arada sadece ismini duymuşluğum var benim yani tv de denk geldi biraz baktıysam bilmiyorum

bu linkte 7 seri diyor.

http://kickass.to/star-wars-deluxe-dvd-boxset-part-1-2-3-4-5-6-7-dvdrip-t5200598.html 

Burada yazan 7. film dediği şey klon savaşları animasyon dizisinin animasyon filmi.

Gerçek olarak 7. film 2015 gibi falan çıkıcak. Olaylardan sonrasını anlatıcaktı galiba.

Bu arada eğer aradaki görsel efekt farkına aldırış etmezsen 1-2-3-4-5-6 derim.

-- spoliler olabilir de olmayabilir de--

Konu olarak 4-5-6 imparatorluk döneminde darth vader ve ona karşı isyan edenler işler, 1-2-3 imparatorluk döneminden önceki demokrasiyi ve nasıl imparatorluğa geçildiğini, darth vader ın doğuşunu falan işler.

torpedo_XL tarafından 18/Şub/14 19:38 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

12 diye değilde şöyle yazacak olan varmı

1980 ..... starwars bölümün adı     1. film

1990....starwars  bölümün adı       2. fil.

..

..

2012  starwars shitibn intikamı  falan

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

..

..

Star Wars (1977)
    Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)
    Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)
    Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)
    Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

Bu çekilme sırası. Sen hikayeyi kronolojik olarak izlemek istersen Episode I-II-III-Star Wars(IV)-V-VI şeklinde izlemen gerekir.

torpedo_XL tarafından 18/Şub/14 20:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    torpedo_XL bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

..

..

Star Wars (1977)
    Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)
    Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)
    Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)
    Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

Bu çekilme sırası. Sen hikayeyi kronolojik olarak izlemek istersen Episode I-II-III-Star Wars(IV)-V-VI şeklinde izlemen gerekir.

teşekkür ederim 4 5 6 1 2 3 en mantıklısıymış demekki. en sonuncusu 2005 mi okadar oldumu ya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek

Hepinize teşekkür ederim 4-5-6-1-2-3 şeklinde izlemeye başladım ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 tabiki

Gelgelelim filmler arası yapım tarihi çok uzun gibi görünse de görüntü ve efekt kalitesi konusunda öyle çok bariz bir şey hissetmiyorsun.

4 -5 -6 -1 -2 -3

bence daha güzel .. 30 sene öceki teknolojiylen yapılan görsel efektlere baktıkça daha da hayran oluyorum..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Şimdi hocam bence 1 2 3 4 5 6 olarak izlemen lazım neden dersen birçok kişi 4 5 6 dan başladı fakat bunun sebebi george lucasın o zamanlar fakir olduğundan dolayı ve 1 2 3 daha açık mekanlarda geçtiği için özel efektleri zor olduğu için 4 5 6 dan başladılar. ilk filmlerde de hakkaten 4 5 6 yazıyordu.

1 2 3 de son derece güzel filmler tek sıkıntı jar jar bings denilen ara sıra filmin arasına giren tuhaf mahlukat.

Belli ki 70 li yılların gençlerine hitap eden seriyi yeni neslin çocuklarına hitap etsin diye biraz modifiye etmişler. Fakat neresinden soksan oturmuyor o yaratık o şanlı filme.

Bi de force nedir ne değildir en güzel 4 ü izleyince anlarsın tabi. karar sana kalmis

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 2392 Toplam Mesaj: 21