Star Wars Serisi Hangi Sıraya Göre İzlenmeli ?
-
bir kişide çıkıp link vermemiş arkadaş
varsa bildiginiz yüksek seedli paylaşalım yoksada benim paylaştıgım kickass forever
bu arada sadece ismini duymuşluğum var benim yani tv de denk geldi biraz baktıysam bilmiyorum
bu linkte 7 seri diyor.
http://kickass.to/star-wars-deluxe-dvd-boxset-part-1-2-3-4-5-6-7-dvdrip-t5200598.html
napnapp tarafından 18/Şub/14 19:28 tarihinde düzenlenmiştir -
7 mi
-
starwars 1.2.3. de yenilden çekiliyor. yani artık yeni görselle izleyebileceğiz.
Gerçek sıralama
4.5.6. 1.2.3.
Star Wars: Episode VII (producer) (pre-production) 2015
-
puzzle bunu yazdı
bir kişide çıkıp link vermemiş arkadaş
varsa bildiginiz yüksek seedli paylaşalım yoksada benim paylaştıgım kickass forever
bu arada sadece ismini duymuşluğum var benim yani tv de denk geldi biraz baktıysam bilmiyorum
bu linkte 7 seri diyor.
http://kickass.to/star-wars-deluxe-dvd-boxset-part-1-2-3-4-5-6-7-dvdrip-t5200598.html
Burada yazan 7. film dediği şey klon savaşları animasyon dizisinin animasyon filmi.
Gerçek olarak 7. film 2015 gibi falan çıkıcak. Olaylardan sonrasını anlatıcaktı galiba.
Bu arada eğer aradaki görsel efekt farkına aldırış etmezsen 1-2-3-4-5-6 derim.
-- spoliler olabilir de olmayabilir de--
Konu olarak 4-5-6 imparatorluk döneminde darth vader ve ona karşı isyan edenler işler, 1-2-3 imparatorluk döneminden önceki demokrasiyi ve nasıl imparatorluğa geçildiğini, darth vader ın doğuşunu falan işler.
torpedo_XL tarafından 18/Şub/14 19:38 tarihinde düzenlenmiştir -
12 diye değilde şöyle yazacak olan varmı
1980 ..... starwars bölümün adı 1. film
1990....starwars bölümün adı 2. fil.
..
..
2012 starwars shitibn intikamı falan
-
futurist bunu yazdı
..
..
Star Wars (1977)
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)
torpedo_XL tarafından 18/Şub/14 20:01 tarihinde düzenlenmiştir
Bu çekilme sırası. Sen hikayeyi kronolojik olarak izlemek istersen Episode I-II-III-Star Wars(IV)-V-VI şeklinde izlemen gerekir. -
torpedo_XL bunu yazdıfuturist bunu yazdı
..
..
Star Wars (1977)
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)
Bu çekilme sırası. Sen hikayeyi kronolojik olarak izlemek istersen Episode I-II-III-Star Wars(IV)-V-VI şeklinde izlemen gerekir.teşekkür ederim 4 5 6 1 2 3 en mantıklısıymış demekki. en sonuncusu 2005 mi okadar oldumu ya
-
Hepinize teşekkür ederim 4-5-6-1-2-3 şeklinde izlemeye başladım ;)
-
NaZi_ bunu yazdı
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 tabiki
Gelgelelim filmler arası yapım tarihi çok uzun gibi görünse de görüntü ve efekt kalitesi konusunda öyle çok bariz bir şey hissetmiyorsun.4 -5 -6 -1 -2 -3
bence daha güzel .. 30 sene öceki teknolojiylen yapılan görsel efektlere baktıkça daha da hayran oluyorum..
-
Şimdi hocam bence 1 2 3 4 5 6 olarak izlemen lazım neden dersen birçok kişi 4 5 6 dan başladı fakat bunun sebebi george lucasın o zamanlar fakir olduğundan dolayı ve 1 2 3 daha açık mekanlarda geçtiği için özel efektleri zor olduğu için 4 5 6 dan başladılar. ilk filmlerde de hakkaten 4 5 6 yazıyordu.
1 2 3 de son derece güzel filmler tek sıkıntı jar jar bings denilen ara sıra filmin arasına giren tuhaf mahlukat.
Belli ki 70 li yılların gençlerine hitap eden seriyi yeni neslin çocuklarına hitap etsin diye biraz modifiye etmişler. Fakat neresinden soksan oturmuyor o yaratık o şanlı filme.
Bi de force nedir ne değildir en güzel 4 ü izleyince anlarsın tabi. karar sana kalmis