Star Wars‘A Nereden Başlamalı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

bende tekrar izlemeye basladım dün izlediğim sitede türkce dublaj vardı sorun olmadı hosuma gitti. Ama tabikide orjinal sesler daha iyi olur dark waderin o sesiyle dublajı bir olmaz. May the force be with you

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

vay. ne çok sw hastamız varmış da haberimiz yokmuş :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

1,2,3 çok kalitesiz ve dandik gelir 4,5,6 yı önceden izlersen ben hiç tat alamamıştım mesela 1,2,3,4,5,6 diye gittiğim için... Yine de seçim size ait tabi, keyifli izlemeler (:

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

4 5 6 1 2 3

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Bu arada The Big Bang Theory dizisinde görüp merak sardım onu da söylemeden edemeyeceğim.

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Son çekilen üçlü yani 1,2,3 efsaneyi yeniden canlandırmak ve hikayenin öncesini anlatmak adına çekildi ve yanlış hatırlamıyorsam sadece 1. yi Geroge Lucas çekti diğerlerini başka yönetmenler. Yani diğer bir deyişle biraz zorlama, ilk efsanedeki müthiş karakterler yok, o klas oyuncular yok (Harison Ford) ,ha öte yandan cılkı hafif çıkmış bir ton yeni yeni yaratık var ve evet hikayenin başını anlatması açısından iyi olur zira merak ediyorsun. Yinede sinema tarihinin efsanesi bozulmamalı bence unutmayalım ki bu şekilde sinema tarihinin efsanesi oldu starwars. Bence tarih olarak en eskisinden başlamalısın yani 4,5,6-1,2,3. Kesinlikle altyazılı izlemelisin zaten bence sonrasında tekrar Tr dublajlı seyredersin tekrar:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Özellikle 3. bölümü izledikten sonra Anakine olan saygım sevgim hayranlığım iyice arttı ve karanlık tarafa geçtim...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

colonywars bölüm bölüm cnbc-e de hem türkçe dublajlı hem orjinal dil de devam ediyordu izleyeniniz varmı yoksa sadece sinema versiyonunumu izlediniz?

bu arada   ''Untitled Star Wars TV Series (TV series) (characters and universe) (in production) 2011''

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Yazmadan rahatlamam.Arkadaşların dediği gibi 4,5,6,1,2,3 sıralamasını takip et.Altyazılı izle,mümkünse bir haftasonunu bu filme ayır.Takip edilecek kişi Anakin Skywalker ve Boba Fett :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

olay örgüsü 123456 dır çekim tarihi 456123 tür olay örgüsüne göre izlemen daha mantıklıdır kanımca tabi

https://www.fitnessaktif.com/
Toplam Hit: 5733 Toplam Mesaj: 34