Star Wars‘A Nereden Başlamalı?
-
bende tekrar izlemeye basladım dün izlediğim sitede türkce dublaj vardı sorun olmadı hosuma gitti. Ama tabikide orjinal sesler daha iyi olur dark waderin o sesiyle dublajı bir olmaz. May the force be with you
-
vay. ne çok sw hastamız varmış da haberimiz yokmuş :)
-
1,2,3 çok kalitesiz ve dandik gelir 4,5,6 yı önceden izlersen ben hiç tat alamamıştım mesela 1,2,3,4,5,6 diye gittiğim için... Yine de seçim size ait tabi, keyifli izlemeler (:
-
4 5 6 1 2 3
-
Bu arada The Big Bang Theory dizisinde görüp merak sardım onu da söylemeden edemeyeceğim.
-
Son çekilen üçlü yani 1,2,3 efsaneyi yeniden canlandırmak ve hikayenin öncesini anlatmak adına çekildi ve yanlış hatırlamıyorsam sadece 1. yi Geroge Lucas çekti diğerlerini başka yönetmenler. Yani diğer bir deyişle biraz zorlama, ilk efsanedeki müthiş karakterler yok, o klas oyuncular yok (Harison Ford) ,ha öte yandan cılkı hafif çıkmış bir ton yeni yeni yaratık var ve evet hikayenin başını anlatması açısından iyi olur zira merak ediyorsun. Yinede sinema tarihinin efsanesi bozulmamalı bence unutmayalım ki bu şekilde sinema tarihinin efsanesi oldu starwars. Bence tarih olarak en eskisinden başlamalısın yani 4,5,6-1,2,3. Kesinlikle altyazılı izlemelisin zaten bence sonrasında tekrar Tr dublajlı seyredersin tekrar:)
-
Özellikle 3. bölümü izledikten sonra Anakine olan saygım sevgim hayranlığım iyice arttı ve karanlık tarafa geçtim...
-
colonywars bölüm bölüm cnbc-e de hem türkçe dublajlı hem orjinal dil de devam ediyordu izleyeniniz varmı yoksa sadece sinema versiyonunumu izlediniz?
bu arada ''Untitled Star Wars TV Series (TV series) (characters and universe) (in production) 2011''
-
Yazmadan rahatlamam.Arkadaşların dediği gibi 4,5,6,1,2,3 sıralamasını takip et.Altyazılı izle,mümkünse bir haftasonunu bu filme ayır.Takip edilecek kişi Anakin Skywalker ve Boba Fett :D
-
olay örgüsü 123456 dır çekim tarihi 456123 tür olay örgüsüne göre izlemen daha mantıklıdır kanımca tabi