folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Starlink Kullanan Hakkinda

Starlink Kullanan Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Selamlar,
    Aramizda starlink kullanan var mi ? Ozellikle Mini olani, 
    Bunu alip rooming paket alip TR kullansak diyorum, birkez ayarlama yeterli mi yoksa uydular yon degistirdigi icin surekli yonu ayarlamak mi gerekiyor mini icin ? Belki digerleri otomatik kendini donduruyor olabilir stardat olanlar pivot seklide. Kullanan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim. 

Belli zamanlarda peketi alip kullanip, kullanmadigim zamanlarda durdurmak istiyorum. Sanirim bu mumkun suanda.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

starlink türkiyede kullanılır durumda değil ki ?

tr izin vermedi.

starlink sitesinde de türkiye için "düzenleyiciden onay bekleniyor" yazıyor zaten

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Bu yaz arkadaş Almanya'dan yanında getirdi, TR'de çalışmadı. Henüz TR kapsama alanında değilmiş. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Global roam paketi alirsak dahil olmasi gerekiyor, Dunyanin heryerinde gecerli o

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Hayal.

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bana da çok lazım olan bi bilgi bu, ne zaman gelecek hiçbir fikir yok, öyle bekliyor starlink mevzusu tr için. alternatif ne var, dağda bayırda güzel hızlı çözüm kalıcı çözüm ama. gsmin 0 çektiği yerler bu arada

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Global roam paketi alirsak dahil olmasi gerekiyor, Dunyanin heryerinde gecerli o

Dünyanın *starlink aktif olduğu* heryerinde sanırım...

Bu iş ilk başladığında sanırım bir sürede olsa resmi olarak aktif olmasada çanağı kurup interneti kullananlar oldu Türkiye sınırları içinde. Ama tabi sonradan işler ciddiye bindikce musluğu kapattılar.

Elonun ilk önce Türkiye ile anlaşması lazım, anlaşmadanda acabilir mi ? Evet. Açar mı ? Şu an için kesinlike hayır.

Brezilya'da x'i (Twitter) banlayinca, brezilyaya starlinkle internet vereyim mi herkes x'e rahat rahat girsin mi falan diye tehdit falan ediyordu Elon :D

Anca o şekilde papaz olması lazım Türkiye ile ya da Tayyibe falan kızacak, o şekilde belki. Bunlarda şu an mümkün görünmüyor. O yüzden ilk önce Elon abi gelecek Tayyip abiye haracini verecek, sonra belki.......

Kıbrıs'ta aktif starlink, ama kuzeyi bile deaktif ettiler çünkü neden ? Ehhehhehhe.. aaa acaba neden ya ?

garga tarafından 16/Eyl/24 22:38 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Roaming var ama 2ay sonra kapanıyordu sanırım. 2ay sonra base ülkede tekrar login olmak gerekiyor. Böyle bir şeyi okudum eminim. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    iso bunu yazdı

bana da çok lazım olan bi bilgi bu, ne zaman gelecek hiçbir fikir yok, öyle bekliyor starlink mevzusu tr için. alternatif ne var, dağda bayırda güzel hızlı çözüm kalıcı çözüm ama. gsmin 0 çektiği yerler bu arada

uydu internet şebenin hiç çekmediği yerde sorunsuz çalışır.

https://uzaynet.com.tr

özel bir çanak anten ve özel bir lnb ile çalışıyor direk uydudan alıyor download ve upload hızı iyi ancak ping yüksek

netflix youtube iptv dosya indirme torrrent sorunsuz çalışır fakat online oyun oynayamazsın.

bunun kurulumlarını yaptım bir süre superbox vb olmayan yerlere kuruyorduk.

birde bazı firmalar var yedek hat olarak kullanıyor diyelim şebeke çoktü alternatif hemen aktif edip kullanıyorlar.

starlink aynı sistem fakat uyduları daha düşük seviyede ve çok sayıda uydu ile uçtuğu için kurulum daha kolay ping daha düşük hız daha yüksek

PanxeR tarafından 17/Eyl/24 23:05 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Roaming var ama 2ay sonra kapanıyordu sanırım. 2ay sonra base ülkede tekrar login olmak gerekiyor. Böyle bir şeyi okudum eminim. 

2 ay desteklenen ülkede çalışıyor 

roaming alim tr de kullanim olmuyor çünkü roaming için bile türkiye nin izin vermesi lazım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

kimse dikkat etmiyor ama bu adamlar inanilmaz bir tekelleşmeye gidiyorlar. yakından baktığınızda mükemmel hizmetler veriyorlar ama biraz geriye çekildiğinizde adamlar herşeyi kontrol ediyor devletler bunlara muhtaç noktadalar en son narin olayinda olduğu gibi adamlar wp konuşmalarını vermediler. bu starlink meseleside öyle birşey olacak muhtemelen yasadışı işler yapanların verilerini vermeyecekler ve onlar daha çok yasadışı iş yapacak insanlara zarar verecek biz kimi suçlayacaz starlinki mi ? yoo bunu bulamayan devleti. insanın başına gelmeden çok anlamlandıramıyor bunlari ama empati yapmak lazım. ben düz sıradan bir vatandaş olarak devletin beni dinlemesine gram karşi değilim çünkü korkacak birşeyim yok dümdüz bir hayatım var ama devlet benle birlikte sıkıntılı tipleride dinlediğini bilirim ve bu dinlemeler teoride bana zarar verecek insanları bana zarar vermeden paketlemelerini sağlıyor. ama şunu da anlamiyorum arkaplanı yurtdışına mi uzaniyor bilmiyorum adamlar call center kurmuş milleti dolandırıyorlar bunlarin numarası belli vs bu numaralar voip tarzı yurtdışındanmı temin ediliyor ? bu firmalar müşterilerini korumak için mi bilgileri devlete vermiyor ?

In every job there is a no
Toplam Hit: 2449 Toplam Mesaj: 20
starlink