Statik IP Hakkinda
-
underzero bunu yazdı
Hocam VPN hizmetini firmadan almıyor kannımca. Çalıştığı kurum kendi VPN ini veriyor sanırım. Bizde kullanıcı evden bağlanacağı zaman VPN yaptırıyoruz. Kendi firewall umuzdan ayarlıyoruz
-
-
adamin sordugu basit soruyu nasıl bu kadar adam yanlis anladiniz?
-
abdullahazad bunu yazdı
adamin sordugu basit soruyu nasıl bu kadar adam yanlis anladiniz?
Aynen. Önce soruyu okudum sonra yazılan cevaplara baktım, kafalar çok güzel.
-
ilteris bunu yazdı
Denemedim ama duyduğum kadarı ile güvenli aile profiline geçersen statik ip ye geçiriyorlarmış, Eğer doğru ise ara internet hizmeti aldğın firmaya söyle güvenli aile profiline geçirsinler seni.
Konuyla ilgili bilgisi olan yeşillendirsin.
Onu ben demiştim ama dediğin gibi olmuyor. Sadece IP havuzundan çıkmaya yarıyor aile profili. IP yine her modemi kapatıp açmada değişiyor. Birde aile profilinde her girdiğiniz site sansür süzgecinden geçtiği için internetin götü başı dağılıyor. Ping uçuşa geçiyor.
-
Bağlanacağı firma vpnine adamlar yetkiyi statik ip üzerinden tanımlayacak. Güvenlik ayağına adiler kırıp dizini evde oturasın gezip dolaşıp çalışamayasın diye yapıyorlar gibi geldi.
-
Hocam bir tane RDP kirala, onun ipsini ver.
Canın nereden bağlanmak isterse RDP'den bağlan :)
-
Ücretsiz değil maalesef ama evine statik IP almak yerine uzak bir cihaza alman her yerden bağlanabilmeni sağlar hocam.
-
yalinyalniz bunu yazdı
Hocam bir tane RDP kirala, onun ipsini ver.
Canın nereden bağlanmak isterse RDP'den bağlan :)
-
Ücretsiz değil maalesef ama evine statik IP almak yerine uzak bir cihaza alman her yerden bağlanabilmeni sağlar hocam.
Bunu da yaparken aynı şehir çıkışlı bulman daha iyi olur. Adamlar demesin sonra hollandada ne işin var yada türkiye içi bile olsa başka şehir gözükürse kıllanmasınlar
-
İşin özeti, adamın patronu işi sıkı tutup sadece bu adamın makinasından gelen taleplere cevap vermek istiyor anladığım kadarıyla.
Noip yada başka birşey de alsan güvenlik zaafiyeti gibi durumlar olabilir düşüncesindeyim.
Her halukarda senin statik ip alman gerekiyor hocam, adam güvenlikten dolayı sana statik ip al diyor zaten..
-
ISP den statik ip en kolayı diğer yöntemler 2 katı para gerektirir aramakla uğraşma boşuna
neden statik ip istediklerine gelince sadece güvenlik %90 girişlere izinli ip listesi oluşturdular o ipler hariç kimse sistemlerine dışarıdan giremeyecek
hatta verdiğiniz ipden sadece senin kullanıcın dışında kimse giremesin gibi bir kural bile yazmış olabilirler olayı baya bi abartıp