Steam 2014 Yaz İndirimi
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
oyuna para mı verilir yav. non steam takılın :)
Hayatını nasıl kazanıyorsun bilmiyorum da hayrına çalışmıyorsun herhalde. Çalıştığın yerde de sana para vermesin hatta bu adamada para mı vercez bedavaya çalışsın mı diyorlar.
-
bykamu bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
steam'den cs:go almıştım 15$ a, düşen kutularla itemlerle 30$ kadar para yaptım sonra, neden verilmesin?
bende yılbaşında 3 dolara aldımdı şu an 100 dolar + 2 tane gta yaptım go sayesnde ayrıca bi 40 dolarlık silah daha var envanterde :D
-
Beklemedeyiz
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Verilir.
-
-
mRBerkay bunu yazdı
Cok teferruatli gibi ? Roller coster gibi basit degil sanirim bi kac gomlek ustu gibi ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Cok teferruatli gibi ? Roller coster gibi basit degil sanirim bi kac gomlek ustu gibi ?
Aynen. Zaten oyun olduğu için herşeyi rahatlıkla öğretecek, göstereceklerdir. O konuda ayrıntılı olmasının anlaşılabilir olduktan sonra bence bir sıkıntısı yok ki bir çok kişi de zaten + vermiş ve çok uzun süre oynamışlar.
-
RaAmLis bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Hayatını nasıl kazanıyorsun bilmiyorum da hayrına çalışmıyorsun herhalde. Çalıştığın yerde de sana para vermesin hatta bu adamada para mı vercez bedavaya çalışsın mı diyorlar.
hocam internetten oyun oynamak için illa ki para vermeye gerek yok, onu anlatmaya çalışmıştım ben. dediğim gibi kendim bugüne kadar kuruş para vermedim online oyunlar için..
-
indirim kaçta başlayacak
-
yalnizturk bunu yazdı
indirim kaçta başlayacak
20:00