Steam Bedava Left 4 Dead 2
-
Bugün için oyun bedava arkadaşlar. İndirin hemen. Bugün indirene süresiz beleş
http://store.steampowered.com/app/550/ -
Oyunu aldım fakat steame aşırı bir yüklenme var galiba. Anasayfa açılmıyor
Subtitle tarafından 25/Ara/13 21:23 tarihinde düzenlenmiştir -
hemen kapayim diycektim aşırı yoğunlukdan sayfa açılmıyor .ÇD bilgilendirme için teşekkürler hocam
kütüp haneye ekledimm :D
MaxeL tarafından 25/Ara/13 23:55 tarihinde düzenlenmiştir -
açılmıyooo steam pert :) açılsa da almıcam da olsun bi free olduğunu göriyim dedim
-
mağaza varya yok artık :D
-
deja-vu bunu yazdı
mağaza varya yok artık :D
:D
-
bu arada bildiğim kadarıyla indirmenize gerek yok, kütüphaneye ekleyin yeter. daha sonra indirebilirsiniz. ama sağlama alayım nolur nolmaz diyorsanız indirin tabii.
-
LizardKing bunu yazdı
bu arada bildiğim kadarıyla indirmenize gerek yok, kütüphaneye ekleyin yeter. daha sonra indirebilirsiniz. ama sağlama alayım nolur nolmaz diyorsanız indirin tabii.
oraya da gelemiyoruz ki :D geçtim indirmeyi
-
deja-vu bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
haberi duyar duymaz girip ekledim açıkcası ben :D gece veya sabah rahatlıkla eklersiniz diye düşünüyorum. bazı çakallar da fazladan kullanıcı açıp l4d2'yi alıyorlar hesaplarına. sonra satmayı umuyorlar.
-
LizardKing bunu yazdıdeja-vu bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
haberi duyar duymaz girip ekledim açıkcası ben :D gece veya sabah rahatlıkla eklersiniz diye düşünüyorum. bazı çakallar da fazladan kullanıcı açıp l4d2'yi alıyorlar hesaplarına. sonra satmayı umuyorlar.
artık yemezler onu bide şu humblebundlecılar öyle yapıoyrdu.
-
saolasın hocam