Steam Çift Oyun
-
Selam,
daha önceden cs go almıştım. Bugün valve complete pack da satın aldım. İçerisinde cs go var. hediyelik olarak kaydedip envanterimde bekletiyorum şuan. kendi hesabımda aktifleştirdiğimde iki cs go oyunum mu olmuş olacak?
Go lardan birini kardeşimin hesabına şettirmek istiyorum. Durum nedir nasıl çıkabilirim işin içinden?
katakulliye gidip arada kaynasın istemiyorum duplicate olacağı için.. Halihazırda kütüphanemdeki oynanmış oyunu transfer edebiliyor muyum başka hesaba
-
gift olarak kardeşine yollayabilirsin?
-
Bildiğim kadarıyla öyle birşey yapamıyorsun hocam.Yani ikince csgo çöpe gidiyor
-
packı kardeşine ver family sharring yapıp diğer oyunları kendine al
-
hocam family share yapsak mesela sende atiorum dayz arma3 falan var bende csgo lf vs var o sekil yapsak ben sendeki oyunlari sende bendeki oyunlari oynayabiliormusun ? bide sanirim ayni anda girilmiyor die biliyorum
not: konu pic etmek icin deil hocam yeni konu acmim dedim :)
-
aynı anda girilmiyor. cs:go family sharring olmuyor diye biliyorum.
-
Absolut bunu yazdı
hocam family share yapsak mesela sende atiorum dayz arma3 falan var bende csgo lf vs var o sekil yapsak ben sendeki oyunlari sende bendeki oyunlari oynayabiliormusun ? bide sanirim ayni anda girilmiyor die biliyorum
not: konu pic etmek icin deil hocam yeni konu acmim dedim :)
Aynen öyle, aynı anda oynayamıyorsunuz o kadar.
-
TheKorsans bunu yazdı
aynı anda girilmiyor. cs:go family sharring olmuyor diye biliyorum.
csgo oluyor hocam benle ev arkadaşım oynuyoruz sadece item düşmüyor..
-
anarsistherif bunu yazdı
gift olarak kardeşine yollayabilirsin?
komple paketi yollamak istemiyorum
TheKorsans bunu yazdıpackı kardeşine ver family sharring yapıp diğer oyunları kendine al*
Nasıl oluyor hocam o, şahane olur, lakin ben almanyadayım kardeşim türkiyede, yani IPler epeyce farklı. aynı IP'yi istiyor mu acaba?
whoJetski bunu yazdıTheKorsans bunu yazdıaynı anda girilmiyor. cs:go family sharring olmuyor diye biliyorum.
csgo oluyor hocam benle ev arkadaşım oynuyoruz sadece item düşmüyor..
Aynı anda oynanıyor mu?
İki farklı CS : Go olmayacak mı listede?
-
kendi hesabına ekle. sonra diyecek ki CS:GO zaten hesabınızda olduğu için envanterinize gift olarak eklendi.
yani bence böyle olacak...
-
kardeşine family share yaparsın yapmasına da, genel özellikleri oynanmıyor oyunun.
örneğin competetive(ranked) maçlara giremez, oyun sonunda item falan düşmez