Steam İndirimleri [ANA KONU]
-
SwateR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıNewwarrioR bunu yazdıSwateR bunu yazdı
CS:GO' da 12 TL' ye düşmüş. Alınır mı ne dersiniz ?
Hocam enpara bul biryerden %50 de o yapıyor 6 liraya al hatta bende 1 tane daha alayım :)
Alin daha da dusmuyo zaten.
Normalde alacağım zaten de bu Ruslar bezdirmiş milleti canından. Yorumlarda filan okuyorum. Ondan sordum.
Alıp kafayı yedirteceklerse hiç bulaşmayayım. :)
ruj bi
cyka blyad
davay davay davay
ruj bi
-
NewwarrioR bunu yazdıSwateR bunu yazdı
Hocam enpara bul biryerden %50 de o yapıyor 6 liraya al hatta bende 1 tane daha alayım :)
hocam o enpara olayı için ekstra bişi yapmamız gerekiyor mu?
sadece enpara kart ile alışveriş yapmak yeterli mi?
-
Iruretta bunu yazdıSwateR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıNewwarrioR bunu yazdıSwateR bunu yazdı
Normalde alacağım zaten de bu Ruslar bezdirmiş milleti canından. Yorumlarda filan okuyorum. Ondan sordum.
ruj bi
cyka blyad
davay davay davay
ruj bi
adam rusçayı sökmüş maşşallahhh :D
-
oksijen bunu yazdıIruretta bunu yazdıSwateR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıNewwarrioR bunu yazdıSwateR bunu yazdı
ruj bi
cyka blyad
davay davay davay
ruj bi
adam rusçayı sökmüş maşşallahhh :D
Son zamanlarda oyunda ne kadar rus varsa trollüyorum.
Oyunun başında biraz rusça konuşuyorum adamlarla. Nasılsın drug, hava nasıl soğuk mu vs sallıyorum.
Sonra oyunun sonuna kadar bana birşeyler anlatıyorlar :D
Ben de "hmmm" diyorum.
Böyle arkadaşca yaklaşınca ayılara ruj B deyince geliyolar.
-
Hocam ben euro truck simülator 2 yi satın aldım iki defa parayı çekti pezevenkler oyun kütüphaneme de gelmedi boacompara ile mobil ödeme yaptım yardım edebilecek olan var mı bi fikir de olur.
-
İade aç 1 haftaya kadar geri öderler paranı.
-
mkyb bunu yazdı
İade aç 1 haftaya kadar geri öderler paranı.
açtım hocam biz çekmedik zaten vodafone ile anlaşmamız yok diyo kim çekti amk parasını anlamadım gitti :)
Edit:Neyse Hocam uğraşmayacam 3-5 lira için sadakam olsun banada akıl oldu işte
cptprice tarafından 23/Ara/15 18:58 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşalrın dedigi eski oyun un adı Carmagedon 10 sene önce cafe oyunu :D Skyrim dlc lerle beraber 14 tl şuanda :)
-
Bende bugün,
Metro 2033 Redux
Metro: Last Light Redux
Microsoft FSX
Sniper Elit3
aldım 35 liraya enpara ile de yarısı geri ödenecek tamamdır :)
-
dayz almayı düşünüyordum ama çok pahalı halen. 65 tl. 25 tl enpara geri ödese 40 tlye geliyor :(
h1z1 nasıldır oynayan var mı forumda? Özellikle açık dünya olsun orada oynayim diyorum