folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Steam Saldırı Altında

Steam Saldırı Altında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Beklediğim olay oldu. Millet Half-Life 3 diye galeyana geldi. :D :D

https://www.reddit.com/r/Steam/comments/3y7wh5/info_about_halflife_3_as_compensation_for_steam/

GabeN 'den HL3 hakkında bilgi istiyor millet bu olay yüzünden.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

ağır gg wp oldu steam arayüzde başkasının hesap bilgileri falan çıkıyordu. şimdi komple bakımda gözüküyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

neyseki kısa süre önce kartları yeniledim içim rahat.

neyseki kartta limit yok. Bu arada siz başkasının hesabından alışveriş yapamazsınız başkasıda sizden. Birşey olacağını sanmıyorum

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Sıkıntı giderildi. Mağazaya giriş yapılabiliyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

arkadaşlar farklı konu açmayayım dedim şimdi bu the evil within season pass veya farketmez herhangi bir oyunun season pass halini alırsak bütün dlcleri almış mı oluyoruz bize kattığı şey nedir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı

arkadaşlar farklı konu açmayayım dedim şimdi bu the evil within season pass veya farketmez herhangi bir oyunun season pass halini alırsak bütün dlcleri almış mı oluyoruz bize kattığı şey nedir

Season pass ana oyunu kapsamaz fakat ana oyuna çıkacak bütün dlcleri kapsar. Witcher 3 ana oyunu alırsın sonrasında da season pass alırısn bu oyuna gelecek bütün dlc ve genişleme paketlerinide almış olursun.  Senin kazancın daha uygun fiyata almak oluyor. 3 genişleme paketi çıkacak diyelim tanesi 30tl olsun. 90 tl mesela toplamı ama season pass 50tlden satılıyor gibi.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

anladınızmı neden crack li oyun oyunuyoruz ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

+100

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

Hırsızlığın bahanesi olmaz hocam.  Kendimi geçinderecek parayı kazanmaya başladıktan sonra bir tane korsan ürün bulundurmadım. Media playerlarımdan tut müzik dinlediğim programlara kadar hepsi lisanslı.  Adı sanı duyulmamış bir ürün benim işime yarayacaksa ve karşı tarafdaki sitenin kart bilgilerimi koruyabileceğine dair şüphem varsa sanal kart veya paypal kart ile alırım aklımda şüphe kalmaz.  Alım gücün yoksa o ürünü kullanmayacaksın. Nedense insanlar sanal ortama gelince hırsızlığın emeğin önemini kavrayamaz hale geliyor.  Benim gelirim yetmiyorsa ve ya bana lüks geliyorsa kullanmam olur biter gidip çalmak hiçbir mantığa uymaz. Gerçi bizim millete böyle deyincede herkes korsan kullanıyor diyor. Ne kadar da güzel sıyrılıyorlar işin içinden.

Gerçi mobil mikro ödemelerin yayılmasıyla bizim millet beleş diye atlayıp sonrasında iyi para bayılır duruma geldi. 2tl 3tl diye diye iyi topluyorlar.

Ayrıca steam mevzusuna gelirsek dua edinde kart bilgileriniz çalınsın. Karşınızdaki firmanın büyüklüğünün farkında değilsiniz sanırım hayatınız kurtulur aq aldığınız tazminat ile.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

Hırsızlığın bahanesi olmaz hocam.  Kendimi geçinderecek parayı kazanmaya başladıktan sonra bir tane korsan ürün bulundurmadım. Media playerlarımdan tut müzik dinlediğim programlara kadar hepsi lisanslı.  Adı sanı duyulmamış bir ürün benim işime yarayacaksa ve karşı tarafdaki sitenin kart bilgilerimi koruyabileceğine dair şüphem varsa sanal kart veya paypal kart ile alırım aklımda şüphe kalmaz.  Alım gücün yoksa o ürünü kullanmayacaksın. Nedense insanlar sanal ortama gelince hırsızlığın emeğin önemini kavrayamaz hale geliyor.  Benim gelirim yetmiyorsa ve ya bana lüks geliyorsa kullanmam olur biter gidip çalmak hiçbir mantığa uymaz. Gerçi bizim millete böyle deyincede herkes korsan kullanıyor diyor. Ne kadar da güzel sıyrılıyorlar işin içinden.

Gerçi mobil mikro ödemelerin yayılmasıyla bizim millet beleş diye atlayıp sonrasında iyi para bayılır duruma geldi. 2tl 3tl diye diye iyi topluyorlar.

Ayrıca steam mevzusuna gelirsek dua edinde kart bilgileriniz çalınsın. Karşınızdaki firmanın büyüklüğünün farkında değilsiniz sanırım hayatınız kurtulur aq aldığınız tazminat ile.

+100 ;)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 3726 Toplam Mesaj: 23
steam