Steam Tahribat Kardeşliği(Family Sharing) - Oyunlarınızı Paylaşın
-
Merhaba müridler işte 2-3 gün önce duyurulan ve çok heycan verici bu duyuruyu daha tam çıkmadan sizlerle paylaşmak istedim.
Steam in yeni family sharing özelliği sayesinde steam kütüphanemizdeki bir oyunu 10 kişiyle paylaşabileceğiz.
Tabi bazı kurallarıda var;
Oyunun yanlızca biriniz içinde olabileceksiniz biriniz oynuyorken diğeri oynayamayacak.
Bazı oyunlar paylaşılamayacak. vs vs..
http://store.steampowered.com/sharing/
Bu deneyimi yaşamak için yani betasına katılabilmek için öncelikle steamdeki şu gruba katılın diyor: http://steamcommunity.com/groups/familysharing/
Eylülün ortasında başlayacak demiş yani muhtemelen yarın başlayacak.
Böylelikle sanırım birbirimizle oyun paylaşabilecez(Kim benle çıkınca GTA5 ini paylaşmak ister :P)
-
Ben paylasirim, kurabiliriz guzel bir ag.
-
sadece 1 i oynaması paylaşım değil ki resmen ödünç vermek gibi. sıçışing.
-
alper duy sesimi cs1.6 istiyorum kanka sen nasolsa go oynuyon :)
-
güzel proje
katılabilirim.
-
bitirdiğimiz oyunları paylaşabiliriz yoksa ben zaten 7/24 oyun oynuyorum
-
oyunu paylaştık adam diyelim hile açtı bu durumda bizim account sıkıntıya girer mi ? böyle bişi varsa kimse risk almak istemez.
-
Arkadaşının şifresiyle sende olmayan bir oyunu indirip oynaman gibi tek değişen şey artık bu olay steam kontrolunde olacak.
-
FCN bunu yazdı
oyunu paylaştık adam diyelim hile açtı bu durumda bizim account sıkıntıya girer mi ? böyle bişi varsa kimse risk almak istemez.
WILL I BE PUNISHED FOR ANY CHEATING OR FRAUD CONDUCTED BY OTHER USERS WHILE PLAYING MY GAMES?
Your Family Sharing privileges may be revoked if your library is used by borrowers to conduct cheating or fraud. We recommend you only authorize familiar computers you know to be secure.
-
gruba katıldık çizittirelim bakalım :)
-
Herkes oyunları yazsın geçersek paylaşalım =)
Bendeki paylaşabileceklerim;
Hotline Miami
Dear Esther
Crysis2
Earth2160
Metro2033
Doc Clock
Anormaly Warzone Earth
Terraria
Under The Ocean
Medal of Honor
Mirrors Edge