Steamos İşletim Sistemi Kullanıma Sunuldu
-
Daft bende çekiyorum hacı,sanala kuralım bakalım
-
Microsoft'un yerinde olsam Steam'a ambargo uygulardım :))
-
Piratebay bunu yazdı
Daft hocam beceremedim ben sanal makinaya kurmayı sen el at şu işede en azında görsel olarak deneyelim.
araştırdığım kadarıyla UEFI şartmış :)
grub ISO çektim, içine steamos.zip'in içindekileri yerleştirip iso haline getirdim.
Menü geliyor, expert install'ı seçiyorum yazılar akıyor ve sonra kapkara ekran
UEFI şart sanırsam.
UEFI desteklemiyorsa bilgisayarınız unutun bence bu işi.
ben vazgeçtim kurmaktan
ubuntu veya debian'dan steam paketini indirerek de steamos'a dönüştürülebiliyormuş pc.
işin içine uefi giriyorsa ben bulaşmam diski sikertir muhtemelen. (biz genelde mbr kullandığımız için)
-
Daft bunu yazdıPiratebay bunu yazdı
Daft hocam beceremedim ben sanal makinaya kurmayı sen el at şu işede en azında görsel olarak deneyelim.
grub ISO çektim, içine steamos.zip'in içindekileri yerleştirip iso haline getirdim.
UEFI şart sanırsam.
ben vazgeçtim kurmaktan
ubuntu veya debian'dan steam paketini indirerek de steamos'a dönüştürülebiliyormuş pc.
işin içine uefi giriyorsa ben bulaşmam diski sikertir muhtemelen. (biz genelde mbr kullandığımız için)
hayret birşey ya,kimde uefi var acaba..Birde zorunlu tutuyorlar işe bak,hacı uefi kurulum virtual box da veya vmware da sağlayamıyormuyuz?
sanal diski gpt diske çevirmek falan?
-
akustikelektrik bunu yazdıDaft bunu yazdıPiratebay bunu yazdı
UEFI şart sanırsam.
ben vazgeçtim kurmaktan
hayret birşey ya,kimde uefi var acaba..Birde zorunlu tutuyorlar işe bak,hacı uefi kurulum virtual box da veya vmware da sağlayamıyormuyuz?
sanal diski gpt diske çevirmek falan?
son sürüm oracle virtualbox'da UEFI özelliği var
sadece zip'i dışarı çıkar, ultraiso gibi bir program ile dosyaları atıp ISO'ya dönüştür.
sistem oluştururken virtualbox'da system kısmında UEFI(veya EFI ne yazıyorsa artık) aç.
kur.
böyle kuranlar varmış
-
bende tam isoya çeviriyordum =) deniyorum hacı
-
Evet kafam kocaman oldu davul gibi oldu çok iyi oldu çokta güzel iyi oldu acaipde ağrıyo şu an ama yükledim SteamOS abiyi :D
Yarın detaylı anlatırım eğer takılan olursa
Burda nasıl kurulduğu anlatılıyor (İngilizce) : http://www.redgamingtech.com/how-to-install-steamos-on-virtual-box-virtual-machine/
Hadi kolay gelsin :D
-
Kaynankları verimli kullanırsa u işletim sistemi pc oyun la artık ps ile yarışır.Bende ps almam.Alsammıki :S
-
makinamda (ubuntu) steam kurulu ve 2gb ramli ve biraz eski, ama dota2 oynayabiliyorum
para olsa da ubuntulu steamli dotalı ve counterlı bi makina toplasam
-
Oyunlardaki uyumu nasıl yapıcaklarmışki ? linüxte oyun oynamanın çok büyük bir işgence olduğunu duymuştum
xxkomandoxx1 tarafından 15/Ara/13 12:49 tarihinde düzenlenmiştir