folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Steve Jobs‘Un Poster İçin Fotoğrafı ?

Steve Jobs‘Un Poster İçin Fotoğrafı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

Steve Jobs Türklere “1,5 milyon Ermeni’yi soykırıma uğrattınız!” demişti

December 20, 2011 19:58 - HaberSoykırım

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden ve ölümü ile yalnızca teknoloji dünyasının değil tüm dünyanın gündemine oturan Steve Jobs Türkiye gezisinde “1,5 milyon Ermeni’yi soykırıma uğrattınız! Bunu bize anlatın, nasıl oldu?” diye sormuştu.

Türkiye gezisi sırasında Steve Jobs’a rehberlik yaptığını ileri süren profesyonel turist rehberi Asil S. Tunçer’e göre Steve Jobs bu gezide yaşanan oldukça ilginç detaylara yer verdi.

Tunçer şunları anlattı:
    “Aya Sofya en çok görmek istediği ve merak ettiği yerdi. Tura başladık. Daha meydana henüz gelmiştik ki Aya Sofya’nın minarelerini gördü ve soru karşılığında ben de önceleri kilise iken fetihten sonra camiye çevrildiğini, bu işlem için de güneydoğudaki köşesine tuğladan bir minare eklendiğini anlattım. Bunun üzerine bana bomba sorular gelmeye başladı. “Bu kadar Hıristiyan’a ne oldu?”, “Siz Müslümanlar milyonlarca gayri-Müslime ne yaptınız?” benzeri sorular peş peşe geldi. Daha ağzımı tam açmadan “1,5 milyon Ermeni’yi soykırıma uğrattınız! Bunu bize anlat, nasıl oldu?” sorusu bu defa soruldu…”

daha ayrintili burda var  http://www.farukarslan.com/?p=1141 

artik sevmiyom steve i

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ayamann bunu yazdı:
    -----------------------------

Steve Jobs Türklere “1,5 milyon Ermeni’yi soykırıma uğrattınız!” demişti

December 20, 2011 19:58 - HaberSoykırım

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden ve ölümü ile yalnızca teknoloji dünyasının değil tüm dünyanın gündemine oturan Steve Jobs Türkiye gezisinde “1,5 milyon Ermeni’yi soykırıma uğrattınız! Bunu bize anlatın, nasıl oldu?” diye sormuştu.

Türkiye gezisi sırasında Steve Jobs’a rehberlik yaptığını ileri süren profesyonel turist rehberi Asil S. Tunçer’e göre Steve Jobs bu gezide yaşanan oldukça ilginç detaylara yer verdi.

Tunçer şunları anlattı:
    “Aya Sofya en çok görmek istediği ve merak ettiği yerdi. Tura başladık. Daha meydana henüz gelmiştik ki Aya Sofya’nın minarelerini gördü ve soru karşılığında ben de önceleri kilise iken fetihten sonra camiye çevrildiğini, bu işlem için de güneydoğudaki köşesine tuğladan bir minare eklendiğini anlattım. Bunun üzerine bana bomba sorular gelmeye başladı. “Bu kadar Hıristiyan’a ne oldu?”, “Siz Müslümanlar milyonlarca gayri-Müslime ne yaptınız?” benzeri sorular peş peşe geldi. Daha ağzımı tam açmadan “1,5 milyon Ermeni’yi soykırıma uğrattınız! Bunu bize anlat, nasıl oldu?” sorusu bu defa soruldu…”

daha ayrintili burda var  http://www.farukarslan.com/?p=1141 

artik sevmiyom steve i

sevmeye devam.... şuan tartışma  ortamı yaratıyorsun bu yaptığın yasaklar arasında

Ayet var, ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

edit. tartışma çıkmasın.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adam konuyla alakasız şeyler yazmış çok saçma

Ayet var, ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

http://i.i.com.com/cnwk.1d/i/tim/2011/10/06/cvr9781451648539_9781451648539_hr.jpg

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Programmer bunu yazdı:

valla  bundan 1 -1.5 ay önce  çıkardım odama astım müthiş duruyoo :)

abi o resim nerde ? sendeyse bi yere yükler misin ? yüksek çözünürlüğe ihtiyacım var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:

http://i.i.com.com/cnwk.1d/i/tim/2011/10/06/cvr9781451648539_9781451648539_hr.jpg

abi buda güzelde; biraz beyazlaşmış sanki.daha keskin siyah istiyorum.olmadı gimple bunun üstünden geçicem ama sağolasın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ayamann bunu yazdı:

...

artik sevmiyom steve i

fransada 500 bin ermeni var; bilmem kaç milyon Türk varmış.Bizim akrabalar var Bulgaristanda , Türk ama Türk vatandaşlığı yok.O tür insanları + Türk Cumhuriyetlerini toplarsan ; 300 milyona yakın Türk var dünyada.

Her türlü durumdan güçlü olarak çıkıyoruz; fakat lobi faliyetlerimiz zayıf.Masabaşı berbat.300 milyon Türk varken... 15-20 milyon yunanı, en fazla 5 milyon ermeniyi, en fazla 10-15 milyon yahudiyide zapt edemiyoruz...

24 bin ermeni soy kırımı kitabı varken, bizim 200 civarında mı neymiş araştırma kitapları.Asıl katledilen biziz; fakat birbirimize kenetlenemiyoruz.Türklerin birbirine düşmanlığını anlarsın zaten ülkede birbirine saygısı olmayan hödüklerden...

o yüzden ermeni soy kırımı vardır diyenlere kızmıyorum.Biz olmadığını kanıtlayamadığımız sürece, onlar olduğunu kanıtlayacaktır...

Bu yüzden steve , fransa, israil, ermenistan'ı yada başkalarını sevmiyorsan; nefret ediyorsun önce Türklüğünden, kendinden ve sonra milletinden utan.Neden utanacaksın ? böyle mükemmel kültürü ve mükemmel geçmişi koruyamıyoruz.

O halde yapacak birşey yok.Japonya gibi adam akıllı çökene kadar, atom bombası yiyene kadar mal mal takılırız sağda solda...

---

şimdi steve jobs'a kızacak, küfür edecek başkaları varsA; bi zahmet konudan çekilip ; aradığım yüksek piksel ve çözünürlükte, keskin siyah/beyaz ayrımlı posteri bulmama yardım edebilecek birileri yardım edebilir mi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

Odaya asma fikri iyiymiş aslında :D Final haftası ilham gerekirse çalışmak için , düşüneceğim ilk şey olur :D

Hayat Bizi 61 kenara...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

karahanx bunu yazdı:

Odaya asma fikri iyiymiş aslında :D Final haftası ilham gerekirse çalışmak için , düşüneceğim ilk şey olur :D

abi walter isaacson 'un kitabı var :D kitabın şekli falanda çok tatlı olmuş.Onu dik koyuyorum.Steve jobs'un etkileyici bakışı üstümde.Şu profilimdeki steve jobs fotoğrafınıda zaten 1 aydır rene'ye mail atıyordum ekler misin diye :D eklemiş sonunda...

2 kitabını bitirdim (diğeri nasıl steve jobs olur) birde silikon vadisi korsanlarını izledim (bill gates ve steve jobs var) ; mac'te kurdum üstüne...Yemin ediyorum hayatımı dğeiştirdi.

Bi şu sosyal sanatlar cdlerini izledim ; üstüne steve jobs...Şu hayatımda çok büyük yol kat ettim, kişilik ve düşüncelerle ilgili.Son 2 ayda.Anlatamam.

Toplam Hit: 3374 Toplam Mesaj: 28