Strateji Oyunu Arıyorum
-
Daft bunu yazdı
Warcraft III: The Frozen Throne
aynen
-
Resmi koyaydın da söyliyeydik direk hocam :)
Sen hem strateji hem ekonomi yönetebiliceğin tarzda oyunlar diyorsun sanırım neyse
savaşlı bi oyun değildir ama simcity de stratejidir hocam bakabilirsin -
Civilization serisi var ayrıyetten farklı.
krypt tarafından 05/Nis/13 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
eu3
-
total war
-
Media bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıMedia bunu yazdı
hocam bu söyledikleriniz zamanla sıkıcı daha basite indirelim olayı
Mario mu bekliyosun hocam ? Strateji oyunları kapsamları artıkça güzelleşiyor yahu
basit bi strateji oyunu :
Kale koruma oyunları diye yaz hocam google a
strateji deyince aklımıza gelen diek wc,empire tarzı benim demek istediğim daha eğlenceli hareketli ve basite indergenmiş oyunlar
mesela bunlara bkabilirsin
Command & Conquer - Generals
army strategy games tarzı oyunları pc kaldırıyor , şu aşağıdaki oyunun ismini cismini bulamadımHocam o resmini koyduğun oyun stronghold ve hiç de öyle basite indirgenmiş dediğin bir oyun değil. Halka vereceğin yemeğine kadar belirliyorsun oyunda.
-
Empire Total War hevesim var kaç senedir bir pc alamadım kursağımda kaldı.
-
kimse starcraft dememiş :(
hocam starcraft 2 de güzeldir, ilk oyunu da güzeldir.. grafikler önemli değil diyorsan starcraft ı (broodwar adlı eklentisi meşhurdur, ondan önce normal starcraft ı oynamanı tavsiye ederim) indir ve oynamaya başla.
-
RockZs bunu yazdı
kimse starcraft dememiş :(
hocam starcraft 2 de güzeldir, ilk oyunu da güzeldir.. grafikler önemli değil diyorsan starcraft ı (broodwar adlı eklentisi meşhurdur, ondan önce normal starcraft ı oynamanı tavsiye ederim) indir ve oynamaya başla.
way bunu kaçırmışm indiriyorum bunuda saol
-
Bilgisayarınızı bilmediğim için bildiğim strateji oyunlarını yazayım.
Company of Heroes serisi 2006'nın en iyi strateji oyunu seçildi. Onun üzerine de çıkan strateji oyunlarının bu oyunu altedebileceğine inanmıyorum. Üç paket var, her biri ayrı oyun şeklinde ama üçünü de yüklediğinde bütün campaignler açılır.
Company of Heroes + Company of Heroes: Opposing Fronts + Company of Heroes: Tales of Valor
Diğer oyunlar:
Medieval Total War
Empire Total War
Red Alert 2 + Yuri's Revenge
Başka aklıma gelen olursa yazarım.