Stressiz İş Kolları Nelerdir?
-
okulunu okuyup psikolog olursun her gelene geçer geçer diyip ilacı yaslarsın keyfine bkaarsın
-
yunusdogan bunu yazdı
okulunu okuyup psikolog olursun her gelene geçer geçer diyip ilacı yaslarsın keyfine bkaarsın
psikologlar ilaç yazamıyor hacım, psikiyatr olman lazım, onun için de 6 yıl tıp ve üzerine uzmanlık okuman lazım :)
-
Amd-x bunu yazdı
bu seferde stres olmadığından dolayı ver yansın alayı :F
Aynen öyle hocam. Daha önce sorun çıkıyor, stress yapıyoruz diye söylenirdim. Şimdide iş yok aq. elektrik kesilse de aksiyon yaşasak canımız sıkılıyor diye söyleniyorum :) Hatta geçen gün telekom sıçtığında iş çıktı diye mutlu bile oldum :D
-
hocam sık sen kafana en temizi stres iş felan kalmaz tertemiz mis
-
Mikro elektrik santrali isletmenligi, yok gunes dogmaz yok ruzgar esmez 0 dert 0 tasa =D
glaurung tarafından 23/Ağu/13 02:46 tarihinde düzenlenmiştir -
jigolo olmak en temizi bence vücudun biraz müsait ise başla yarın
stres yok skıntı yok
-
international djing prerecorded mixleri çal hergün ne stres olur ne birşey live da olsa stres olmaz bence dünyanın en stressiz en havalı mesleği ama yetenek işi tabii...
-
Pavyonda düğünlerde ortamlarda saz ekibinden olmak,
-
Kisi kendisi stresli bir yapiya sahipse ne is yapyarsa yapsin stres yapar. Kisilikle alakali.
Her isin zorluklari vardir. Hayatinda... Tek bildigim su anda en stresli kisiler issiz aile babalaridir ya neyse....
-
bir espiri yapıp muhasebeci ol diyecem ama ban yiyeceğimi bildiğim için latife kalsın en iyisi
fazla rahat iş adamı bunaltır hoca..şu meslekler ve çalışma alanları tercihimdir
*kütüphanecilik (kitaplarla aran iyiyse)
*gardiyan (?) alacan eline k*translantik deniz seferlerinde çalışmak
*tramvay şirketinde üniforma gereksinimlerini karşılama deposu müdürlüğü (!)
*fırtınanın dinmediği sahillerde falez, mercan resifi ve kayalıkların olduğu yerlerde deniz feneri görevlisi olmak :))
*hayvanat bahçesi görevlisi (hayvanları seviyorsan)
*ticaret