Şu Almanların Terbiyesizliğine Bakın...
-
Kendileri yapar suç olmaz biz yaparız olay olur ..
almanyada bu suçun cezası daha ağar Türkiye den..
ama gel gelelim ki onlar genede hep haklı.
hepsi ... olduğundandır buda..
yüzsüzler...
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
hayal bunu yazdı:
fmk bunu yazdı:
-----------------------------sevgili musket çok fazla incelemek gerek tarihi bize tarihimizi anlatanlar
kimler acep ???
anzaklar seninde bildiğin gibi sömürge bir devlet kim nereye çekerse oraya giderler
onları ingiltere kullandı o yüzden diyorum ki
fmk her ne kadar ti ye almasa da umrumda değil
almanlar bize ne kadar dostsa anzaklarda do kadar dost son sözüm
ayrıca eğitim seviyemi ölçmek senin haddin değil okey
-
Ulan iki küçük velet yüzünden konu nerelere geldi : )
-
fmk bunu yazdı:
-----------------------------Musket hocam onun yazdıkalrını gülmek amacı ile okuyorum ben :)
redmilitan haklısın hocam bende bunu savunuyorum zaten
-----------------------------sen gül fmk zaten senden ne olur enver paşa gibi alman hayranısın gül bakalım nereye kadar
-
Lemuria bunu yazdı:
fmk hocam ; girdimde verdiğin siteye ztn hiçbişe yokmuş : ) sevindirik olmştum birden ...
dostum benimblog bir nevi serfis orda düşüncelerini paylaşmak isteyenlerin şahsi siteleri felan var mesela bunun gibi http://www.benimblog.com/turknazibirligi/35996/NEDEN+NAZ%DDZM%3F.html ama dediğim gibi gerçek olanlarla uzaktan yakından alakası yok ama faydalı dökümanlarıda var bu arada anzaklarla almanları bir tutan zihniyette helal olsun derim başka bir şey demem :) -
ben sana değinmeyeyim sevgili enver paşa yeni adın bu olsunsenin tam üstüne uydu
-
ya baştan sona kadar okudum, hayal adlı arkadaşın yazdıkları beni gülmekten öldürdü gerçekten, hiç bir tarih bilgisi olmadan yazılmış yazılar, bu sıcakta bunalmıştım zaten hayal in yazdıklarını okuyup okuyup gülüyorum bence fmk yazdıklarında genelde haklı...
-
hayal hadi tarihideki olayları bir kenara bırakalım insanların belli bir ideolojileri ve hedefleri vardır bu hedefleri uğruna herşeyi göze alırlar bu gözü karalıkta savşda olabilir barışta ve hilede herşey yani ama eğer iki ırk ortak bir hedefde ilerliyorsa ve bunun için çoğu kez omuz omuza savaştı iseler işte bence gerçek kardeşlik budur ve asıl beyaz üstün ırkda budur arkadaşım
-
fmk bunu yazdı:
-----------------------------Kokainman hocam haklısın herzaman devletler ve ırklar arasında bir çıkarcılık söz konusu olmuştur ama her devlet kendi menfeatını düşünmüştür türk alman birleşmesindeki menfeatlar ortak bir noktada birleşiyorlardı eğer almanlar 1. ve 2. dünya savaşında kazansa idiler emin ol bundan en çok yararlanan biz olacaktık ama hesaplar tutmadı riske girdik 1. dünya savaşında ve kayıp ettik sonuçlarınada katlandık . lakin 2. dünya savaşında bir hesap yanlışlığı yaptık o yıllarda beyaz türkler akımı yani turancılık çıktığında sesizde olsa türk nazi birliği yani türk nasyonel sosyalizim hareketleride vardı bu manda almanlar bize milyonlarca mark yardımda bulunmuşlardı bunun beklentisi olarakda türkiyeyi rusya cephesinde müktefi olarak kullanmaktı ama biz yapamadık ve savaşa girmedik zaten almanları yenende ruslardı düşünüyordumda almanlar bizim cepheden desteğimiz ile birlikte rusyaya girmiş olsalardı savaşın gidişatı değişirdi ve büyük ihtimal kazanırdık ve günümüzde tüm orta doğunun ve asyanın tüm hakimi avrupanın hakimi olan almanlar ile birlikde bizim olurdu ama planlar tutmadı ve hitler yenildi inan onun yenilgisinin cezasını bizimle beraber tüm ortadoğu çekiyor herşey ortada
haklısın kardeş zaten az öncede sölediğim gibi almanlar düşmanımızdır gibi katı bi görüşe sahip deilim.dostluklarımız yardımlaşmalarımız olmuştur.ama bizim onları sattığımız görüşüne flan karşı çıktım sadece dünya savaşındaki zaten o konuda da anlaştık sanırım.
bu arada gönül isterdiki cidden o plan tutsun ama olmadı işte.
dipnot : hayal sus istersen şekerim :) -
hitlerin atatürk dostu oldugu dogru
türk ailelre yiyecek yardımı yaptıgı dogru
bizim onlara 2. dünya savasıdna attıgmız kazık dogru
ama almanyada ablam yasıo ve calısıolar karı koca
2 sindende bi şikayet duymadım daha
almanlar gercekten türkleri sevio !
hatta kuzenim dio
vur ensesine al şekerini :D