folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Su Altında Cuma Namazı

Su Altında Cuma Namazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Balıklama namaza durdular. Karada 40 kişi ile kılmaları gereken Cuma Namazı’nın suyun altında 4 kişi ile ede etmeye kalkan dalgıçlar, yeni bir namaz stili geliştirdi. Dalgıç kıyafetleri ile denizin dibinde, her türlü ‘abdest garantisi’ ile Cuma namazını ede eden dalgıçların, cemaat eşliğindeki namaz görüntüleri kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Video paylaşım sitesi Youtube'ye 2007 yılının Ağustos ayında eklenen ve, "Su altında cuma namazı" başlığı ile verilen videoda, namazın şartları ile bağdaşmayan ilginç görüntüler var.

Ayakta durmanın bile zor olduğu su altında, gelişi güzel bir vaziyette balıklama secdeye dalan dalgıçların imamlığını yapan şahsın, secdeye giderken kulaç atması ve sık sık yerinden hareket etmesi namazı bozan şartlar olarak göze çarpıyor.

Su altında kılınan namaz kabul Olur mu olmaz m? O bizim bileceğimiz bir iş değil ama, su altında, camide namaza durulduğu gibi namaza durulan bu görüntüleri başörtüsü tartışmalarının hassalığı ile birlikte Müslümanlara yönelik provokasyonlara mehil bırakmamak için yayınlıyorum.

izleyin buyur : http://www.youtube.com/watch?v=sTksgQl00So

yaoo şimdi bu namaz kabul edildimi yoqsa maksat görünüş olsun die mi kıldıLar kafamı takıldı da

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

Ulan Mübarekler...Tam o sırada bide kılıç balığı geliyormuş:D yada safa sıralanan köpek balıları:D

Muhabbet şu:Muharrem çıkışta arkadaşları davet edin maşallah bizi ziyarete gelmişer bi uskumru ısmarlayalım sonra bize çimri dmesinler ee Aksamda Allah kerim:D

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    abdest almaya gerek yok o zaman
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dalga geçmek amacıyla hazırlanmış olabilir :) Videoya bi salak yorum yapmış   " Karadenizli müminler olsa gerek bunlar  " Sanırım bu arkadaşın karadenizli müminlerle kötü bi anısı olmalı !

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

su altındaysan namaz kılman gerekmezki zaten? akıl va mantık var.

biz insanız a.q balıkmıyız su altında yaşamıyoz ki?

ayrıca 2 kişi bile cemaat olabilir.birisi imam olur yanyana kılarlar. daha fazla kişi ise imam önde olur

Muhammed (s.a.v) de ilk namazını Cebrail a.s ile kılmıştır Cebrail a.s imam olmuştur. 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------

hee bu arada bişey merak ettim imam vaaz nasıl vercek :S

edit: eger halicde olursa kötü olur :D 

oraya katkı yapanlar var horbü :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qokhan
    qokhan's avatar
    Erkek
    daaa  neler  cıkıcek  görcez (.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şov yapmışlar kendilerince. ben cuma namazı olarak görmüyorum. normal namaz olarak kılınıyosa ayrı.

ayrıca bize ne.  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    olmaz öyle ya..

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    WarninG_ErroR bunu yazdı:

dalga geçmek amacıyla hazırlanmış olabilir :) Videoya bi salak yorum yapmış   " Karadenizli müminler olsa gerek bunlar  " Sanırım bu arkadaşın karadenizli müminlerle kötü bi anısı olmalı !

anıları o an gözünün önüne gelmiştir adamın.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    allah kabul etsinmi desem , allah akıl fikir versinmi desem gerçekten karıştırdım! :|
Toplam Hit: 2655 Toplam Mesaj: 18