Şu Anda Bilgisayar Toplanır Mı ?
-
Yılbaşında 4000 TL civarı kasa toplayacağım laptop sevdasından vazgeçtim.Yılbaşında vatan ve teknosa indirimde olacağı için oralardan toplamayı düşünüyorum sizce daha beklenmeli mi?
-

geçen hafta vatan'dan pc topladık monitör haric 2.7k tuttu söve söve ödedik geçtik
edit: eve geçince kağıdın fotosunu atarım
adeleks tarafından 11/Kas/17 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
adeleks bunu yazdı

geçen hafta vatan'dan pc topladık monitör haric 2.7k tuttu söve söve ödedik geçtik
edit: eve geçince kağıdın fotosunu atarım
1060 6GB ekran kartı i5 7600k işlemci 8gb 2133mhz ram ve aynı devirde h110m pro vd anakart düşünüyorum monitörüm var
-
-
Dolar olmus 3,86.. bu kosullarda kasa mi toplanir hocam? Ama param var diyosan degil kasa, ucan daire de toplayabilirsin :D
-
DrKeworks bunu yazdı
Dolar olmus 3,86.. bu kosullarda kasa mi toplanir hocam? Ama param var diyosan degil kasa, ucan daire de toplayabilirsin :D
Çok haklısınız da makine IRLQ mavi ekran hatası veriyor HP G350 laptop böyle olunca beklenmedik anda kapanıyor 5 senelik cihaz.
Doların da düşeceği yok daha da artacağı var gibi..
-

sadece ram kingston olarak değişti gerisi aynı
-
eğer illa ki alacağım diyorsanız amazonun black friday indirimlerini bekleyin. bu ayın 24'ünde ürünler indirime girer o zaman alırsınız.
-
GPU lar mining mevzularından ayrı uçtu , dolardan ayrı uçtu.
Ben topladım hocam ama sıkıla sıkıla topladım ihtiyacım vardı. Yakın bir zamanda ucuzlayacağını sanmam kampanyaları takip etmezsen :/ -
şuanı bu anı boşver anı yaşa :d
-
Tr den alınmaz. Bu geceye kadar toparlarsan Amazon dan bak bi iki parça. En azından dolar kurunu düzeltmiş olursun.