folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Şu Eğitim Videosu Nasıl Hazırlanmıştır?

Şu Eğitim Videosu Nasıl Hazırlanmıştır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Burada bir ayna sistemi kullanılıyor ancak tam olarak çözemedim. Nasıl bir sistem ile kız yazı yazıyor?

http://youtu.be/VdYWnbnxfW8

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Yazdığı yer cam, ama çekim adına kullanılan makina mı diyeyim, lens mi diyeyim olay onda bitiyor olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    coLin bunu yazdı

Yazdığı yer cam, ama çekim adına kullanılan makina mı diyeyim, lens mi diyeyim olay onda bitiyor olabilir.

Veya kalemle yazılan zımbırtılar var kayıt alıyor sonradan da ekrana eklemiş olabilir ler sanırsam galiba :S Ama dediğin daha mantıklı cama yazmıştır sonra vidyoyu ters düz etmişlerdir :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MadJack
    MadJack's avatar
    Erkek

mantıken basit aslında, cama normal yazıyo sonra videoyu 180 derece döndürüyo ama o camın hiç parlamaması için baya uğraşmışlardır ışık açısı kamera açısı falan. gerçi video kolayca 180 derece dönüyo mu bilmiyorum ama:)

Everyone sees just what they want to see.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kız bilinçli ters yazıyor olamaz mı

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi ben anlamadım zor bir olay değil ki bunu yapmak. Normal videoyu çek sonra mirror yap görüntüyü, al sana düz gözüken sayılar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kız bilinçli ters yazıyor olamaz mı

aynen öyle kız tersten yazıyor yazıyı

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

arada cam var yazarken önceki yazdıkları kımıldıyo. parlamasın diye de ışığı üstten vermişler. her halukarda kullanılan cam ışığı yansıtmayan bir özelliğe sahip.

çektikten sonra da mirror yap görüntüyü bu kadar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek

Ters yazmıyor torpedo_XL dediği gibi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek

Kız düz yazıyor, görüntü ters çevrilmiş. 

http://www.equalitycharterschool.org/news/wp-content/uploads/2012/06/MK-3.jpg bu resimdeki aynı kız yanağındaki beni videodaki ile ters tarafta.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

bu kızın diğer videolarına bakarsanız (yazış teknikleriyle ilgili olan)

uzun bir cümleyi iki elini kullanarak yazmaya başlıyor ve ortada birleştiriyor

Rusya’da Leonardo da Vinci’nin yeteneklerine benzer yetenekleri olan bir adam var. Sibirya’daki Jeleznogorsk kentinde yaşayan 57 yaşındaki Viktor Tkaçenko, aynı anda her iki eliyle da yazabiliyor. Sol eliyle yazdığı metin ise sağ eliyle yazılmış metnin aynadaki yansıması gibi oluyor.

şaka lan şaka mirror yapmışlar işte videoya

Toplam Hit: 1674 Toplam Mesaj: 17