Şu Eğitim Videosu Nasıl Hazırlanmıştır?
-
Burada bir ayna sistemi kullanılıyor ancak tam olarak çözemedim. Nasıl bir sistem ile kız yazı yazıyor?
-
Yazdığı yer cam, ama çekim adına kullanılan makina mı diyeyim, lens mi diyeyim olay onda bitiyor olabilir.
-
coLin bunu yazdı
Yazdığı yer cam, ama çekim adına kullanılan makina mı diyeyim, lens mi diyeyim olay onda bitiyor olabilir.
Veya kalemle yazılan zımbırtılar var kayıt alıyor sonradan da ekrana eklemiş olabilir ler sanırsam galiba :S Ama dediğin daha mantıklı cama yazmıştır sonra vidyoyu ters düz etmişlerdir :D
-
mantıken basit aslında, cama normal yazıyo sonra videoyu 180 derece döndürüyo ama o camın hiç parlamaması için baya uğraşmışlardır ışık açısı kamera açısı falan. gerçi video kolayca 180 derece dönüyo mu bilmiyorum ama:)
-
kız bilinçli ters yazıyor olamaz mı
-
Abi ben anlamadım zor bir olay değil ki bunu yapmak. Normal videoyu çek sonra mirror yap görüntüyü, al sana düz gözüken sayılar.
-
futurist bunu yazdı
kız bilinçli ters yazıyor olamaz mı
aynen öyle kız tersten yazıyor yazıyı
-
arada cam var yazarken önceki yazdıkları kımıldıyo. parlamasın diye de ışığı üstten vermişler. her halukarda kullanılan cam ışığı yansıtmayan bir özelliğe sahip.
çektikten sonra da mirror yap görüntüyü bu kadar.
-
Ters yazmıyor
torpedo_XL dediği gibi -
Kız düz yazıyor, görüntü ters çevrilmiş.
http://www.equalitycharterschool.org/news/wp-content/uploads/2012/06/MK-3.jpg bu resimdeki aynı kız yanağındaki beni videodaki ile ters tarafta.
-
bu kızın diğer videolarına bakarsanız (yazış teknikleriyle ilgili olan)
uzun bir cümleyi iki elini kullanarak yazmaya başlıyor ve ortada birleştiriyor
Rusya’da Leonardo da Vinci’nin yeteneklerine benzer yetenekleri olan bir adam var. Sibirya’daki Jeleznogorsk kentinde yaşayan 57 yaşındaki Viktor Tkaçenko, aynı anda her iki eliyle da yazabiliyor. Sol eliyle yazdığı metin ise sağ eliyle yazılmış metnin aynadaki yansıması gibi oluyor.
şaka lan şaka mirror yapmışlar işte videoya