Şu Hataya Bakarmısınız
-
Format Attıktan Sonra Klavye Ve Fare'yi Taktım,
Ancak Usb Değiller Şu Yeşil Ve Mor Renkte Uçları Var Yuvarlak
Sadece Usb Uçlu Klavye Ve mouse İle girebiliyorum Pcye
Nedir bu hata ?? -
yükleyiciyi yükleyememek :S
-
hocam anakart driverını yeniden kurmayı dene.
-
usb yerını deyistir tekrar dene bazen uyumsuzluk Oluyor odamı olmadı ek Bir ekleme kablosu takarsan duzelir format cd kaynaklanıyor Obailir eksik dosyalar cok deyısık hatalara neden Oluyor Baska format cd At ve öyle dene
-
Up
çözümü bulana 1-2 gün içinde rapid vericem
-
klavye ve mouse'un erkek pinleri kırılmış olmasın yada tam oturmuyor olmasın?.kısa devre felan?.Kasaya giren kısımda?.
Yada anakarta baktınmı yüzeysel olarak bir problem varmı diye hocam?
yada klavye ve mouseın kasaya girdigi kısımda ( dişi kısımda) pinlerin oturdugu yere birşey kacmıs olmasın? hanı pinin oturmasını engelleyecek sekılde.
yada kablolar ezilmiştir belki hocam içten kopma kırılma vardır başka pcde denedınmı?
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
klavye ve mouse'un erkek pinleri kırılmış olmasın yada tam oturmuyor olmasın?.kısa devre felan?.Kasaya giren kısımda?.
Yada anakarta baktınmı yüzeysel olarak bir problem varmı diye hocam?
yada klavye ve mouseın kasaya girdigi kısımda ( dişi kısımda) pinlerin oturdugu yere birşey kacmıs olmasın? hanı pinin oturmasını engelleyecek sekılde.
yada kablolar ezilmiştir belki hocam içten kopma kırılma vardır başka pcde denedınmı?
-----------------------------hocam pc ilk açıldığında çalışıyor ikiside
sonra donuyor çalışmıyor,ama usbli olanda sorun yok o çalışıyor.
kopma kırılma her hangi bir yamuk yok
-
Aygıt yöneticisinden her iksinide etkinleştirmeyi denedinmi? veya sürücüyü kaldırıp tekrar yükle.
-
arkadaşların dedıgı gıbı xpde sorun olabılır belki.Bendede eskiden F8 tuşu calısmıyordu bıtek o yüzden format atmak ıcın komsunun klavyesını ıstıyordum:D
ya anakartta bır sorun var yada yazılımsal hocam.Umarım yazılımsaldır başka xp ile formatı dene bencede.
-
klavyeyi tak çıkart:P
-
kullandığın xp katılımlımı ?