Şu İsoyu Download Edip, İçindekileri Sıkıştırabilecek Hayırsever?
-
ftp://ftp.aliensoft.org/pub/lfs-livecd/lfslivecd-x86_64-6.3-r2145.iso
Yaklaşık 700 mb olan bu yüksek hızda indirilebilecek iso'yu,
indirip içerisindeki dosyaları açıp kgbarchiver(kgbarchiver.net) programı ile ideal bir ayarda yüksek oranda sıkıştırabilecek var mı?
Acil lazım ve kotayı aştım.
-
600,1 mb bu dosya. Bir de ne olduğunu söyleseydin belki indirecek kişinin de işine yarayacağından yardımcı olabilirdi :)
-
LinuxFromScratch Live CD 'dir bu.64 bit için 6.3 versiyonu..
2007 teknolojisiyle yapılmış sade ve temel bir cd'den çalışan linux işletim sistemidir.
Burda pek yaramaz ama , paylaşırsanız benim aktarmamla birçok linux geliştirme forumlarında arkadaşların işine yarar bu.
Yapacağınız iş çok süre almaz ve basit bir iş.Yardım eden arkadaşa sürpriz ödüller var.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------LinuxFromScratch Live CD 'dir bu.64 bit için 6.3 versiyonu..
2007 teknolojisiyle yapılmış sade ve temel bir cd'den çalışan linux işletim sistemidir.
Burda pek yaramaz ama , paylaşırsanız benim aktarmamla birçok linux geliştirme forumlarında arkadaşların işine yarar bu.
-----------------------------Valla internet sınırsız ama hızlı değil. Saniyede en fazla 120 kb çekiyorum. İnterneti 4 MB olanlar var, online iseler halledebilirler belki.. :)
-
ben idiriyorum sabaha elimde olur yalnız sıkıştırmayı winrar la yapsam olurmu
-
winrar iyi sıkıştırmaz.ben sana içindeki dosya ve klasörleri kgb'de sıkıştırmak için gerekli parametre veya ayarları ss alarak gönderirim yarın.
Birde pc özelliklerini yazarsan iyi olur.Sıkıştırma konfigurasyonu için gerekli.
ayrıca çekirdek derlemem gerekiyor bu nedenle istiyorum.En az 50 mb'ye kadar düşmesi lazım boyutunun.
-
indirdim, suan sıkıştırıyor . bitince uplarım.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------winrar iyi sıkıştırmaz.ben sana içindeki dosya ve klasörleri kgb'de sıkıştırmak için gerekli parametre veya ayarları ss alarak gönderirim yarın.
Birde pc özelliklerini yazarsan iyi olur.Sıkıştırma konfigurasyonu için gerekli.
ayrıca çekirdek derlemem gerekiyor bu nedenle istiyorum.En az 50 mb'ye kadar düşmesi lazım boyutunun.
-----------------------------amd 64x2 4400+ 2 gb ram gforge8500 gt
-
dostum indirdim kgb asiverle sıkıştırdım rapide yükledim
http://rapidshare.com/files/239131242/KGB_Archiver_2beta2.kgb.html
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------dostum indirdim kgb asiverle sıkıştırdım rapide yükledim
http://rapidshare.com/files/239131242/KGB_Archiver_2beta2.kgb.html
-----------------------------kgb nin gözünü seveyim ,(:
-
bi dakka ya 600 mb lik dosya kgm dediğiniz porgramla 3 mb mi oldu