folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Su İsrafına Bir Nebze Olsun Katkıda Bulunmak İstiyorsanız Bakın Lütfen.



Su İsrafına Bir Nebze Olsun Katkıda Bulunmak İstiyorsanız Bakın Lütfen.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 21/Kasım/2010
    Erkek

    Benim anlamadığım bazı durumlar var.  Küresel ısınma, çevresel atıklar, su israfı. İnsanların çöpleri çöp tenekelerine falan atmaları veya atıkları ayrı ayrı yerlere örnek pet şişeleri kendi torbalarına diğerlerini kendi torbasına vs. Bizden istenen bunlar.

    Çevremizde  durumu iyi ve iyinin altında olan çoğu insan buna kulak asıyor... Yani zengin ve milyon dolarları olan insanlar bunları hiç umursamıyor. Küresel ısınma ve çevrenin kötüye gitmesi sırf bu denli insanlar yüzünden oluyor. Şuan ki duruma bakacak olursak, küresel ısınma yaklaşık 7-8 yıl önce başladı. Sıcaklıklar arttı , göçler başladı falan filan... Yani şu dakikadan itibaren çöpleri ha yere atmışsın ha çöp bidonuna. Bir şey geri gelmeyecek.

    Şuan senin o kısacağın musluk o trilyoner insanların yapay tarlaları için harcadıkları bilmem kaç milyon metreküp suyun tırnağı bile olamaz. Senin çevreye atacağın çöp; bakır, demir fabrikalarının atık sularının nehirlere atılmasını, devasa fabrikaların kirli dumanlarını, her geçen gün daha da büyüyen yemek sektöründeki israfları, sadece görüntü olsun diye aydınlatılan 5 dk durduğunda dünya enerjisinin %5'ini karşılayan eyfel ve ona benzeyen kuleleri durduramayacak. Ve sayamadığım, saymayada gerek duymadığım binlerce bu tarz israfı evde 1.5 lt bidonla yok efendim kenara onu bunu atmamayla durduramayız. Olan oldu. Şundan da onlarında çaresi bulunacak... :)

    Dip Not : Bu arada israfcı falan değilim haa...


    Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2008
    Erkek

    bigün alıcam lan bunda

    http://www.dobidos.com.tr/turkce/dobidos.asp?part=m1a


    bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 2794 Toplam Mesaj: 23