Şu Saatin İyi Bir Replikasını Nerden Buluruz?
-
İnternette çok fazla replikası var ama nerede en temizini bulurum bilgim yok. El ele bulabilsek ne güzel olur.
-
mürid için up
hocam uğraşma al bir tane orjinal seiko citizen tissot bu saat rolex'ten bile dahi diye videolar izledim türkiyenin en iyi koleksiyonerin videoları sahtelerle uğraşma -
saatin fiyatını 3.257 tl diye okudum.
-
sanane bunu yazdı
😂
-
sanane bunu yazdı
hahaha, bende öyle okudum. çok pahalı değilmiş neden orjinalini almıyor dedim kendi kendime :)))
-
Anladigim kadariyla bu saati istiyorsunuz ama kendi çapinda saat merakı olan birisi olarak şahsi kanaatim;
Casio Edifice, Quantumun alt serileri, Seiko alt serileri gibi nisbeten makul fiyatli ama hem saglam hem estetik saatlere bir bakmanız.
Hatta lacoste, us polo assn gibi markalarim saatlerine de bakabilirsiniz, zira cok guzelleri var.
Spor saat seviyorsaniz Casio g shock öneririm.
Saat erkeğin en temel aksesuardir. O yuzden saat konusunda nitelikten ziyade nicelik önemli bence. Makul fiyatlara birden fazla saate sahip olmak cok iyi tek bir saate sahip olmaktan iyidir.
-
aliexpresste var, doğrudan ismiyle yazmıyor da logolu tasarım vb diye geçiyor. ama herhalde nerdeyse tamamı nh35 mekanizmalı saatler. superclone diye geçiyor çok yakın replikalar. tabi onların da bir standardı yok. o sebeple iyisi kötüsü biraz şans işi. aynı yerden bile alsan biri iyi biri kötü çıkabilir. bunun kaliteli replikaları 500-600 dolar civarı çin'de.
Jenni Elle'nin videosu vardı bu saatin superclonu için. bulayım sana. yorumlara bakarsan birşeyler yazanlar oluyor ama ne kadar güvenilir vb bilemiyorum tabi.
bana sorarsan taklit saat, hele bu fiyatta taklit saat taşımak hoş karşılanan birşey değil. ama sen bunları düşünmüşsündür zaten.
-
sanki forumda böyle saatler satan birileri vardı.
-
Hocam bunu cinden almak lazım,
Rolex için meşhur 2 fabrikası var, trde çok zor maalesef.
-
Alma. etrafındaki herkes (en azından saatten anlayan) o saatin replika olduğunu bilecek.
paranın yettiği kadar bir saat al.
yok illa da alacağım diyorsan adres : muaythaist nickli mürid
mehmetdiyebiri tarafından 28/May/24 10:37 tarihinde düzenlenmiştir -
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Alma. etrafındaki herkes (en azından saatten anlayan) o saatin replika olduğunu bilecek.
paranın yettiği kadar bir saat al.
yok illa da alacağım diyorsan adres : muaythaist nickli mürid
Hocam anlama imkanı yok. Çok detaylı sorarsa sen belli edersin o kadar.
İçini söküp damgalı dişlileri incelemeden, zembereğine bakmadan ustası bile anlayamıyor iyi clonu..