Şu Telefon Nasıl Sizce
-
Arkadaşlar aliexpresste gezerken gördüm nasıl bir telefon sizce
alınır mı ?
imei sorunu yok gibi unlocked diyo
-
Bende de HOMTOM HT7 PRO var. Ben memnunum. IMEI atmak da kolay. Hız olarak da fena değil. Düşse kirilsa uzulmem ucuz telefon zaten.
HOMTOM fena değil, beklentin yüksek değilse al kullan derim.
-
antivir-US bunu yazdı
Bende de HOMTOM HT7 PRO var. Ben memnunum. IMEI atmak da kolay. Hız olarak da fena değil. Düşse kirilsa uzulmem ucuz telefon zaten.
hocam cihazı ne zamandan beri kullanıyorsun. batarya ve kamera performansı nasıl?
-
Cihaz hoşuma gitti anneme alabilirim böyle birşey ucuz hemen kırılmayacak birşey peki tr ye geliyormu ki
şu uyarı var -
Beeyleeer Sar degerini de göz önünde bulundurun!!!!
-
akrepkral53 bunu yazdıantivir-US bunu yazdı
hocam cihazı ne zamandan beri kullanıyorsun. batarya ve kamera performansı nasıl?
Bu telefonun en büyük sıkıntısı bataryasının geç dolması. Bu nedenle ben geceden şarja bırakıyorum ama yeni modellerinde pil iyileştirilmesi yapıldı diye hatırlıyorum. Pil 3000mAh ve benim 1 günümü kurtarıyor.
25 Şubatta almışım, 2 haftada da gelmiş olsa marttan bu yana kullanıyorum. Hızından falan memnunum, beklentim yüksek olmayınca beni idare ediyor.
Kamera gerçekte 8mp ama yazılımla 13mp yükseltilmiş. Performans da fena değil, tabii bir samsung,sony veya ayfon ile karşılaştırmak yanlış olur. Aşağıya bir foto ekliyorum, az çok bilgi verir.
Çin telefonlarının kötü yanı sar değerleri belli değil,ben çok fazla konuşan biri değilim zaten. Yapı kredinin mobil bankacılık programı "işletim sistemi orijinal değil" uyarısı verdi :) benim için çok sorun değil ama cihaz arkadaşın verdiği linkten yani official satıcıdan alınırsa belki orijinal olabilir, ben normal aliepx. satıcısından aldım, belki de oynanmıştır yazılım/donanım ile.
LG G3 bozulduktan sonra artık pahalı telefona para veremiyorum, tv falan olsa al ömürlük kullan ama telefon elinden düştümü gerisi allaha kalmış.

-
Gidipte ne olduğu belirsiz Çin malı telefonları almayın. Sonra kulağınız radyasyondan kuruyup düşer. Telefonla az konuşmanız sizi radyasyondan korumaz. İla Çin malı telefon alacağım diyorsanız Xiaomi falan alın diyeceğim ama onunda sar değeri yüksek. Ama en azından adamlar hem söylüyor hemde yasal değerin altında.
-
Peki bu telefon nasil sizce? Deger mi?
-
Florenzi bunu yazdı
Yoruma göre alabilirim
-
C-force bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Yoruma göre alabilirim
bence alma kanser olursun
ben bunu aldım aliexpresden bakalım yarın bırgun bellı olur gelıp gelmeyecegı
aldıgım telefonada sar degerını bilmiyorum ama bunuda sipariş vericem araştırıyorum
-
Şu a101 deki xiaomi iyi değilmi sanki fp