Şu Veletlerdeki Sese Bakın :|
-
Bir şarkısın sen adlı program oynamakta şuan ATV 'de
imkanı olan açsın derim, ufacık çocukların söylediği şarklılar büyülüyor...
Şu da internetten canlı yayın :
http://www.atv.com.tr/live
veya
http://www.atv.com.tr/flash_live.php
-
wow :|
-
he ya çok fenalar arada görüorm şu an dinliorm şu anki çakma popstarlara bin basarlar
-
sen ona değil de şuna bak :)))
-
büyüyünce sesleri kötüleşcek benimde küçükken böyleydi şimdi eskisi gibi yapamıyorum yada gelişmekte olduğum için bana böle geliyodur arada cigaraya asılırım ondandda olabilir :W
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
büyüyünce sesleri kötüleşcek benimde küçükken böyleydi şimdi eskisi gibi yapamıyorum yada gelişmekte olduğum için bana böle geliyodur arada cigaraya asılırım ondandda olabilir :W
Sende mi cigara içiyon :D :D -
helyum_pasha bunu yazdı:
BilimAdami bunu yazdı:
Sende mi cigara içiyon :D :D
-----------------------------arasıra içerim ama içtimmi tam içerim :W arkadaşlarım olmasa ağzıma sürmem.
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------arasıra içerim ama içtimmi tam içerim :W arkadaşlarım olmasa ağzıma sürmem.
aynen bendensin :D :D bende 4 duman aldıım az önce :D :D :D :D :D -
helyum_pasha bunu yazdı:
BilimAdami bunu yazdı:
aynen bendensin :D :D bende 4 duman aldıım az önce :D :D :D :D :D
-----------------------------bak gaza geliyom :W cebimdede yok paket aldırma bana :D benim kullanmamam lazım sesimi mahvediyo programlarda oktav oynamam lazım o nalet olasıca şeyi içinde hiç oktav olamıyom lanet olası şey yarın yine içerim.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------sen ona değil de şuna bak :)))
http://www.youtube.com/watch?v=2ilmjMVwPps
-----------------------------Yoruma bak lan :D
ben türküm ama kürt türk ayrımı yapan kim warsa anasının *** cümle alem *** başka bişey demiyorum. bu vatanı sadece türklermi aldı sanıyon *** çocuu seni. bu başlı atanın anasının .mına youtube nin sunucuları girsin emi. *** koduumun faşist *** sizi lan. oolum kürt türk kardeştir bunu anlayın artık lan nedir bu kürt türk ayrımı anlamıyom hea. genelde kendini bi boq sanan *** çocukları yapıyo bunları.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
başlı atanın anasının .mına youtube nin sunucuları girsin emi
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------sen ona değil de şuna bak :)))
http://www.youtube.com/watch?v=2ilmjMVwPps
-----------------------------Yoruma bak lan :D
ben türküm ama kürt türk ayrımı yapan kim warsa anasının *** cümle alem *** başka bişey demiyorum. bu vatanı sadece türklermi aldı sanıyon *** çocuu seni. bu başlı atanın anasının .mına youtube nin sunucuları girsin emi. *** koduumun faşist *** sizi lan. oolum kürt türk kardeştir bunu anlayın artık lan nedir bu kürt türk ayrımı anlamıyom hea. genelde kendini bi boq sanan *** çocukları yapıyo bunları.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
başlı atanın anasının .mına youtube nin sunucuları girsin emi
:| türetilebilir bir küfür aslında.. google.. rapid..