folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Şu Zamanda "Sürekli Alınmalı" Dediğiniz Yatırım & Değerlendirme Araçları

Şu Zamanda "Sürekli Alınmalı" Dediğiniz Yatırım & Değerlendirme Araçları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liarhack
    Liarhack's avatar
    Erkek

Valla ben üç beş TP2 de takılıyorum, üç beş KZL altın fonunda arada kar al çık yapıyorum.  Kalan da teknoloji şirketleri temettü zart zurt. Yani hem enflasyondan korunayım hem de surprizlere açık olayım paketi benim ki. 

www.tithack.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

altıncılar için öneri yapayım GDXW var midasta kaldıraçlı altın hem haftalık temettü veriyor altına bağlı daha çok yükselip düşüyor

stok altın alacağınıza 3x kaldıraçla swapsız bir brokerda altın buy işlem açın altın hiç bir zaman %33 düşmez buralardan

diyelim düştü hesaba ekleme yaparsınız liq olmamak için

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı

altıncılar için öneri yapayım GDXW var midasta kaldıraçlı altın hem haftalık temettü veriyor altına bağlı daha çok yükselip düşüyor

stok altın alacağınıza 3x kaldıraçla swapsız bir brokerda altın buy işlem açın altın hiç bir zaman %33 düşmez buralardan

bu kaldıraç ne bir anlatıverin borsacılardan çok duyuyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı

hocam 10x kaldıraç diyelim 10bin lira yerine 10x kaldıraç kullanıp 100bin liralık işlem açıyorsun ama sen teminat 10bin tl gösteriyorsun 

normalde %100 düşerse paran sıfırlanır ama sen 100bin liralık işlem açıyorsun %10 düşmesi 10bin kayıp

ee sen zaten 10bin teminat gösterdin senin teminatı bitirip işlemini kapatıyor

hee baktın %8 düşmüş 92bin gözüküyor işlemde 2 bin daha düşse liq olacan teminat yüklersin 10bin daha sistem seni teminat gösterdiğin 10bin daha düşene kadar tutar

kaldıraçlı işlemler kullanmasını bilene güzel 

abartmayacan 20x 50x felan altına 2x 3x makul

liq olanlar zaten hep mal gibi kaldıraç kullananlar über zengin olanlarda öyle ama :) adam gidiyor sikko bir coine kaldıraç açıyor mesela 100x %1 düşse liq yani iflas edecek ama %1 artsa 100kat para kazanacak .dd

o coinde gidiyor 500x yapıyor 500x100 den x50000 kazanıyor ( milyonda 1 denk gelir :) )

yazmakla olmuyor hocam youtube yazıver yada gemini anlatsın

ErastoX tarafından 29/Nis/26 20:05 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı

hocam 10x kaldıraç diyelim 10bin lira yerine 10x kaldıraç kullanıp 100bin liralık işlem açıyorsun ama sen teminat 10bin tl gösteriyorsun 

normalde %100 düşerse paran sıfırlanır ama sen 100bin liralık işlem açıyorsun %10 düşmesi 10bin kayıp

ee sen zaten 10bin teminat gösterdin senin teminatı bitirip işlemini kapatıyor

hee baktın %8 düşmüş 92bin gözüküyor işlemde 2 bin daha düşse liq olacan teminat yüklersin 10bin daha sistem seni teminat gösterdiğin 10bin daha düşene kadar tutar

kaldıraçlı işlemler kullanmasını bilene güzel 

abartmayacan 20x 50x felan altına 2x 3x makul

liq olanlar zaten hep mal gibi kaldıraç kullananlar über zengin olanlarda öyle ama :) adam gidiyor sikko bir coine kaldıraç açıyor mesela 100x %1 düşse liq yani iflas edecek ama %1 artsa 100kat para kazanacak .dd

o coinde gidiyor 500x yapıyor 500x100 den x50000 kazanıyor ( milyonda 1 denk gelir :) )

yazmakla olmuyor hocam youtube yazıver yada gemini anlatsın

bu mantıkla 1 dolar 50k olbilliyor yani boşta duran 100 dolarını 100 farklı coine böyle atabiliyor musun yok  min limit ya da max açabilceğin işlem sayısıyla bunu engelliyolar mı.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Toprak her zaman kazandırır. Alternatif olarak Altın düşse de uzun vadede kazandırır. 

Daha önce savaş zamanı 80 li yıllarda petrolun çıktığı ve ons Altının yarıyarıya değer kaybettiği yıllar bunlar.. iran; petrol 200 dolar olana kadar savaşacağız diyor. altın için; şuanda petrol 110-112 dolarda iken buraya kadar düştüğüne göre alım fırsatı için biraz daha düşmesini bekliyoruz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

az paran varsa altın

orta paran varsa ticaret

çok paran varsa gayrimenkul al

az para dedigim 7000 gibi gram altin fiyati ...ama para kazandirmaz sadece paranin degerini korur. uzun vadeli bekleteceksen al. aylik al satlar mantikli degil. 

orta paran dedigim 500 bine kadar bir paran varsa kolay satilacak bir ürünü alsat yapabilirsin.  çok kar getirecek bir hizmet sunabilirsin... bu da yatirim değil parayı işletmektir. yani üstüne koymaktır... orta vadeli bir kazançtir. 

çok para ise bir arsa, ev almalik bir meblağ...en düşük 500 bin den baslar... ucu yok.  5 milyon 100 milyon.. gider gittigi kadar.. ama imar yerlerine yakın yola yakin arsalari alip bekleyeceksin.. kelepir harabe yerleri alip yeniletip satabilirsin.  bekletebilirsin. 

emlakta sırf al sat yapip köseyi dönen insanlar var ama uzun vadeli yatirim.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

Toprak her zaman kazandırır. Alternatif olarak Altın düşse de uzun vadede kazandırır. 

Daha önce savaş zamanı 80 li yıllarda petrolun çıktığı ve ons Altının yarıyarıya değer kaybettiği yıllar bunlar.. iran; petrol 200 dolar olana kadar savaşacağız diyor. altın için; şuanda petrol 110-112 dolarda iken buraya kadar düştüğüne göre alım fırsatı için biraz daha düşmesini bekliyoruz.

altının kazandırmağına bir örnek işte 1980 de 200 dolar altın bugün 4500  dolar yapmış x23 36 yılda birde

36 yılda sinek ilacı daha çok yapmıştır

trde altının fiyatının uçmasının sebebi dolar zaten XAUUSD hareket etmese bile bizim dolar hergün yükseldiği için altın artıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    Liarhack bunu yazdı

Valla ben üç beş TP2 de takılıyorum, üç beş KZL altın fonunda arada kar al çık yapıyorum.  Kalan da teknoloji şirketleri temettü zart zurt. Yani hem enflasyondan korunayım hem de surprizlere açık olayım paketi benim ki. 

tp2 güzel TLY fonunu 2600 de aldım zaten eskiden kapalıydı tefasta

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uruAdania
    uruAdania's avatar
    Erkek

Adamlar yıllar önceden mesajı vermiş. Her yerde en kral altındır. :D

https://www.youtube.com/watch?v=sTf52Nwg8Zs

Hayatınızdaki en önemli iki gün; doğduğunuz gün ve nedenini öğrendiğiniz gündür.
Toplam Hit: 1244 Toplam Mesaj: 21
yatırım değerlendirme