folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Suavi‘Den Redhack Şarkısı

Suavi‘Den Redhack Şarkısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

szin gibi ülkücü türkücü arkadaşlarda yıllardır papağan gibi sözdemilliyetçilik yaparsınız  ama sizde anca meydanlarda vatan millet sakarya diye bağırmaktan başka bir cacaık yemiyorsunuz hani icraatleriniz nerede sizin konuşturmayın yaa  bana icraat soruana bak şehide bayrak tutmak mı sizin icraatiniz :):):) güldürmeyin

şehit ailesi ziyaret ederek oy peşinde şehit bayrak üzerinden siyaetten başka ne yaptınız yıllardır zaten yaptıklarınızda ortada  senin destekllediğin  siyasi oluşumun hali meydanda

Bu kafayı bi türlü anlamıyorum, şehit sayısı hergeçen gün artarsa tabiyki şehitler üzerinden siyaset yapılır niye? O hata devam etmesin baştakiler aklını başına alsın diye. Niye? vatandaş, yapılan siyasetle gözünü açsın diye. Niye? Terör örgütünü bitircen deyip başa gelen birinin başa geldikten sonra şehit sayısının kat ve kat artmasını gözlere sokmak için. 

Şehit veriyoruz şehitlele ilgili siyaset yapmayın diyonuz.  Nası iş la bu ? Haaaaaaa tamam ozaman şehitlerle ilgili siyaset yapmak yasaktı deyip bi sik konuşmayalımmı ? Nası kafa la bu amına koyum bi türlü anlayamadım. 

Ha bide teröristlerin evine ziyarete giden adamı savunupta şehit siyaseti yapmayın diyen bi adam nası olabilir la ? 

Gerçekmisin sen gardaşş ???  Fake bu amına koyum

konuşmak tepki vermek ayrısiyaset yapmak ayrı önce bunun ayrımını yap sen sanatçı olarark van olayında ölümlerle ilgili gitmiş olabilir sol kesimin ilgisini kazanmak vs amaçlı bugün bu adama kızacağına sen devlet olarak teörist ailelerinden özür diliyorsun kalkıp birde parar veriyorsun bir sanatçı ziyaret etmiş çokmu önce bunu gör sen  he ne kadar konuşursan konuş bu millet koyunlaştı ne bunların gerçekleri anlamaya niyeti var nede bunlara oy verenlerin....

redhackle ilgli yaptıysa tasvip etmediğimi belirttim ama suavi 10 numara bir sanatçıdır....

ben teöristlerle el sıkışan milliyetçi partinin genel başkanlarıda biliyorum o yuzden yapılanlar hava cıva

ben gerçeğim sen sen gerçekmisin gardaşşşş

http://www.politikadergisi.com/userfiles/klipdenizli_apo_dtp.jpg

http://www.turksolu.org/187/foto/devlet-bahceli-ahmet-turk.jpg

balık hafızalı değilim bu resimlerde gerçek gardaşşşş

SeRDaR tarafından 06/Eyl/12 19:42 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Türk toplum olarak çok keskin sahiplenmelerimiz ideolijik düşüncelerimiz vede vatan sevdamız var diye kendimizi avutuyoruz. Biz daha neyin yanlış neyin doğru olduğuna karar veremeyen bir toplumuz. Biz tepki vermesini destek olmayı bilmiyoruz. Hak arramayı ezileni korumayı bilmiyoruz. Bu böyle gider.

Buradaki konumuz Suavi'nin Redhack hack gurubuna yaptığı beste. Ama eleştiri tipine daha önce aptığı zyaret vb konular.

Konu suavinin Redhack hack grubuna yaptığı beste. Ama eleştiri Klişe olmuş işçi köylü emekçi saftasalaymış klişeymiş. Bu Klişe deiğiniz şeylere tüm işçiler inanıp detek çıksa ülkede işçiyi ezemezler vede ucuza sigortasız çalıştıramazlar. Ama önemli değil benim gemim yürüsün gerisi beni bağlamaz.

Suavi Redhack hack grubuna beste yaptıysa eleştiri konumuz Suavi neden terörörgütü ilan edilmiş bir hack grubuna beste yaptı niye destek verdi olmalıydı. 

Birde Suavi önemsiz bir müzisyense beste yaptığında tepki çekmezdi. Demek ki başarılı bir müzi,syen ki tepki çekiyor neden beste yapıldı deniyor.

Kendi görüşün işçinin emekçinin ezilen halkın yanında olsun ama terör örgütlerine destek vermesin vede böyle bir beste yapmasına gerek yoktu.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Şarkı güzel olmuş :)

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ben bu şirinbaba kılıklı götellayı nil karaibrahimgilin babası sanıyordum, tipi de benziyor puştun.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

szin gibi ülkücü türkücü arkadaşlarda yıllardır papağan gibi sözdemilliyetçilik yaparsınız  ama sizde anca meydanlarda vatan millet sakarya diye bağırmaktan başka bir cacaık yemiyorsunuz hani icraatleriniz nerede sizin konuşturmayın yaa  bana icraat soruana bak şehide bayrak tutmak mı sizin icraatiniz :):):) güldürmeyin

şehit ailesi ziyaret ederek oy peşinde şehit bayrak üzerinden siyaetten başka ne yaptınız yıllardır zaten yaptıklarınızda ortada  senin destekllediğin  siyasi oluşumun hali meydanda

Bu kafayı bi türlü anlamıyorum, şehit sayısı hergeçen gün artarsa tabiyki şehitler üzerinden siyaset yapılır niye? O hata devam etmesin baştakiler aklını başına alsın diye. Niye? vatandaş, yapılan siyasetle gözünü açsın diye. Niye? Terör örgütünü bitircen deyip başa gelen birinin başa geldikten sonra şehit sayısının kat ve kat artmasını gözlere sokmak için. 

Şehit veriyoruz şehitlele ilgili siyaset yapmayın diyonuz.  Nası iş la bu ? Haaaaaaa tamam ozaman şehitlerle ilgili siyaset yapmak yasaktı deyip bi sik konuşmayalımmı ? Nası kafa la bu amına koyum bi türlü anlayamadım. 

Ha bide teröristlerin evine ziyarete giden adamı savunupta şehit siyaseti yapmayın diyen bi adam nası olabilir la ? 

konuşmak tepki vermek ayrısiyaset yapmak ayrı önce bunun ayrımını yap sen sanatçı olarark van olayında ölümlerle ilgili gitmiş olabilir sol kesimin ilgisini kazanmak vs amaçlı bugün bu adama kızacağına sen devlet olarak teörist ailelerinden özür diliyorsun kalkıp birde parar veriyorsun bir sanatçı ziyaret etmiş çokmu önce bunu gör sen  he ne kadar konuşursan konuş bu millet koyunlaştı ne bunların gerçekleri anlamaya niyeti var nede bunlara oy verenlerin....

redhackle ilgli yaptıysa tasvip etmediğimi belirttim ama suavi 10 numara bir sanatçıdır....

ben teöristlerle el sıkışan milliyetçi partinin genel başkanlarıda biliyorum o yuzden yapılanlar hava cıva

Hayır anlamadığım sen beni niye bi partinin üyesi yaptınki ? Ben mhp'ciyim veya akp'ciyim dedimmi ? Yazdıklarımın arasında hiç öyle bişey gördünmü ? Devlet bahçelinin el sıkıştığı fotuyu gösteriyosunya onunda amına koyum.  Sanatçı olarak vanda olan ölümlere gitmiş dediğin "ölüm" ifadesi teröristin ölümüdür ve terörist kavramını daha açık bi şekilde anlatıyım istersen anlamanda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. 

Terörist : Ananı babanı bacını gözünü kırpmadan ölürebilen adam, pkk işbirliğiyle daha çıkıp tepeden karakollara kurşun sıkan adam, devleti bölüp kendi kürt ülkesini kurmak isteyen, bunun için gözünü kırpmadan karşısına gelenleri öldüren adam.

Şimdi o kafandaki "ölüm" ifadesinin yerine yukarda yazdığım tanımı koy ve söz ettiğin sanatçı ziyaretini bidaha düşün, belki kafanda bi elektriklenme olur'da yerçekimini falan bulursun.

Not: "balık hafızalı değilim bu resimlerde gerçek gardaşşşş" yazmışınya sıçırtma beni gülmekten amk

manhyak tarafından 07/Eyl/12 03:32 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

bizene a.q

ayrıca suavi nin a.q

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

dedem yaşında adam

uğraştığı şeylere bak

odtüyü arayacam buna ''i brain odtü'' tişörtü(evet bu şekilde) yollasınlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

redhack 2001 yılında polis sistemini hackledi benim 2000 de yedigim ceza vardı oda arada kaynadı gitti 10 yıl geçti ne ceza var ne bişey

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Hayır anlamadığım sen beni niye bi partinin üyesi yaptınki ? Ben mhp'ciyim veya akp'ciyim dedimmi ? Yazdıklarımın arasında hiç öyle bişey gördünmü ? Devlet bahçelinin el sıkıştığı fotuyu gösteriyosunya onunda amına koyum.  Sanatçı olarak vanda olan ölümlere gitmiş dediğin "ölüm" ifadesi teröristin ölümüdür ve terörist kavramını daha açık bi şekilde anlatıyım istersen anlamanda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. 

Terörist : Ananı babanı bacını gözünü kırpmadan ölürebilen adam, pkk işbirliğiyle daha çıkıp tepeden karakollara kurşun sıkan adam, devleti bölüp kendi kürt ülkesini kurmak isteyen, bunun için gözünü kırpmadan karşısına gelenleri öldüren adam.

Şimdi o kafandaki "ölüm" ifadesinin yerine yukarda yazdığım tanımı koy ve söz ettiğin sanatçı ziyaretini bidaha düşün, belki kafanda bi elektriklenme olur'da yerçekimini falan bulursun.

Not: "balık hafızalı değilim bu resimlerde gerçek gardaşşşş" yazmışınya sıçırtma beni gülmekten amk

sen sıçmaya yer arıyorsun heralde bahane arama neyse  her neyse benim ilk mesajda neyi kimi kimleri kasteddiğim ortadaydı avutlığa soyunarak savunmaya geçtin cevabının verincede şimdide kalkmış ben öyle dedimmi böyle dedimmi diyorsun bırak bu işleri

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek
    helal olsun suaviye sağlam bi parça olmuş. Moron faşistler de bir taraflarını yırtsınlar.

kahrolsun bağzı şeyler
Toplam Hit: 6570 Toplam Mesaj: 44