Subaru İmprezza
-
Honda civic, underground 1 aşık oldum arabaya
çok hoşuma gidiyo...
-
şu gözünü sevdiminin memleketinde neler yokki şahinmi ararsın turbo torosmu ararsın artık

buda turbolu toros :D

buda bursanın yeşil accenti
-
yahyags bunu yazdı:
Honda civic, underground 1 aşık oldum arabaya
çok hoşuma gidiyo...
+999 honda sivici tek geceri,m... -
ya pek canım kardeşlerim ne 307 si ne şahini ne kartalı subaru orijinal fabrika çıkışlı modifiyeli zaten 2.si de 2600 motor var arabada yani sizin sevdiğiniz olan araca yani 307 de her türlü gider ki 307 de 1.6 motor var subarunun 670 beygir gücündeki bir araçla nasıl kıyaslama yapıosunuz hayret ben konu başlığında dedim ki bilen varsa söylesin de bizde öğrenelim :) ben performans açısından sordum yoksa sat subarunu yaklaşık oalrak 7 tane 307 al ama 307'de hasta kaldım adanalı olana 307 cc
-
onlar işin esprisi bizde biliyoruz neyin ne olduğunu al evo vidoesu seyret ayrıca subaru sti 280beygirdir
http://video.google.com/videoplay?docid=-1070777553344390981
-
gEL_pC_pC bunu yazdı:
ya pek canım kardeşlerim ne 307 si ne şahini ne kartalı subaru orijinal fabrika çıkışlı modifiyeli zaten 2.si de 2600 motor var arabada yani sizin sevdiğiniz olan araca yani 307 de her türlü gider ki 307 de 1.6 motor var subarunun 670 beygir gücündeki bir araçla nasıl kıyaslama yapıosunuz hayret ben konu başlığında dedim ki bilen varsa söylesin de bizde öğrenelim :) ben performans açısından sordum yoksa sat subarunu yaklaşık oalrak 7 tane 307 al ama 307'de hasta kaldım adanalı olana 307 cc
gel_pisi_pisi bizde duruma göre konuşuyoz yoksa para olsa ferrari enzo alırız :)) -
aynen :) paranın gözü kör olsun bir de yeni vectra gts e bi göz atın arkadaşlar fena bi alet hani ferrai demiyomki almamız imkansıza yakınbişeyama vectra gts olabilir :)
-
tüm mercedesler ve tabi kiiiii
viper
-
abi golflerınde hakkını yemmemk lazım :)) bebe nın birisi almiş a.q http://kadir135.skyblog.com
-
Bence ferrariye yaklaşan hatta belkide geçen tek araba skyline. çeşitli charge ve modifikasyonlarla 1150 beygir ve üstüne çıkabiliyor
eğer isteyen varsa videosunu koyabilirim. sesine bayılıyorum...
Toplam Hit: 6466 Toplam Mesaj: 37