Suda Yürüyen Adam-Süper Show
-
Arkadaşlar facede gördüm biri paylaşmış ama ben inanamadım büyük ihtimal fake diye düşündüm çünkü adam bilimin .... koymuş:)
Facebook daki video deyil ama aynı adam başka bir yerde gösteri yapmış onu buldum ve sizinle paylaşıyorum ....
Yorumlarınızı bekliyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=sBQLq2VmZcA
-
o criss angel,,, dogru düşünmüşsün fake her yaptıgı ,,,, ordaki bagıranlar arkadaşıdır :D
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------o criss angel,,, dogru düşünmüşsün fake her yaptıgı ,,,, ordaki bagıranlar arkadaşıdır :D
-----------------------------o ismi yazmak için geldim ama o adamın yaptıklarını çözemediler hala buda var :W
-
bence suyun altında saydam bi şi var dayı onun üzerinde yürüyo
benim fikrim bu yani fake
-
ADama Bak Yav Bilim Falan Hikaye Artık :) Kadın Altından Geçiyor Herifin Bir Kıllığı Vardır Gene ^^
-
oda bişimi bozuk parayı yutup kolundan çıkarıyor eşeğin şeyine su kaçırıyor ama nasıl yapıldıını bilen yok heralde :D
-
normalde uçuyo şuan. Suyun üstünde uçarak gittiği için batmıyo yani yürüyo gibi. Bu adam uçuyo zaten bilim adamları bile tastikledi ama nasıl yapıyo çözemediler :D
Youtube'de"Criss Angel" diye aratın izleyin videolarını =)
-
"fake olma ihtimali" na ya?
gerçek mi olacaktı bir de?
basit,
o uçran o uca plastik bir platform var, köprü gibi ama saydam. dikkat ederseniz havuzdakiler hiç önünden arkadasından geçmiyo. geçen de suyun altından geçiyor.
zekanıza hayran kaldım, nasıl da hemen şüphelenivermişsiniz gerçekten suda yürüyemediğinden =D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------"fake olma ihtimali" na ya?
gerçek mi olacaktı bir de?
basit,
o uçran o uca plastik bir platform var, köprü gibi ama saydam. dikkat ederseniz havuzdakiler hiç önünden arkadasından geçmiyo. geçen de suyun altından geçiyor.
zekanıza hayran kaldım, nasıl da hemen şüphelenivermişsiniz gerçekten suda yürüyemediğinden =D
-----------------------------cem yılmaz esprisi yapmamışsın :D
ama şöyle bişi var bu adam işin ehli o bozuk para numarası süper kan felan akıyor acayip bişi
-
Levitasyon deniniyor :| ama inanmıyorum :|
-
cem yılmazın stand up'ndaki bir lafı aklıma geldi.bu adam gerçekten uçabilse peygamberliğini ilan eder showla niye uğraşsın